HullyWood

Nama alternatif: Holywood

Permainan Nlayn HullyWood - penyemak imbas percuma berasaskan peranan permainan bermain, parodying Hollywood sebenar. Ini adalah satu peluang yang unik untuk mengalami hidup cemerlang dengan semua prospeknya kesulitan dan menarik. HullyWood talian adalah sebuah pulau, di mana tuan rumah yang beramai-ramai, bilis bermata dalam sesetengah keadaan, tetapi secara umum pawagam yang sejuk. Di sini bisul aktiviti lakonan dan pendaftaran HullyWood boleh membuat anda ahli. Dengan keperluan sistem yang diperlukan dan sambungan ke internet dengan selamat menyertai dunia maya ini, penuh dengan humor. Untuk bermain permainan keperluan HullyWood talian:

1) Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memori 128 MB

4) Kad Video serasi dengan DirectX

Daftar HullyWood - satu proses yang cepat dan mudah, yang mengisi borang pendaftaran dan pilih kemunculan watak permainan. Tidak perlu memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Sertai dalam HullyWood permainan seperti berikut:

- Memperkenalkan watak itu nama (login)

- Pemikiran keluar dan ditulis kata laluan

- Kata laluan disahkan oleh pentadbiran berulang

- Pemasukan alamat e-mel anda

- Letakkan tanda semak yang anda bersetuju dengan syarat-syarat projek ini

Selamat datang ke menyeronokkan permainan dalam talian HullyWood! Melalui jalan yang dari yang mudah kepada kemuliaan perangkaan bahagian atas. Mari menjadi Bintang Mega adalah tidak begitu mudah, tetapi sebenarnya yang sebenar! Dalam dunia ini penuh dengan penipuan, kebencian, iri hati dan kuasa wang adalah betul-betul semua bergantung kepada anda. Ia tidak perlu untuk membuang saraf anda. Kerja keras, tentu saja, tidak dibatalkan, tetapi kadang-kadang kejayaan dalam permainan bergantung kepada celik manifestasi. Mengalahkan lawan anda boleh menggunakan tindak balas yang cepat kepada keadaan. Dan biarkan dengan itu tindakan anda tidak akan sentiasa adil, tetapi berkesan. Hanya tekun menghafal screenplays sangat lama untuk apa-apa plumbum. Kadang-kadang ia boleh menjadi lebih berkesan daripada tamparan yang tidak dijangka, sebagaimana yang mereka katakan di bawah tali pinggang itu. Jadi jangan terlalu murung, ingat bahawa musuh-musuh anda, kadang-kadang, terlalu, tidak akan menyelamatkan anda. Walau bagaimanapun, walaupun pada hakikatnya bahawa dari semasa ke semasa perlu mengambil langkah-langkah drastik permainan HullyWood talian menawarkan pilihan pilihan bagaimana keseluruhannya akan menjadi watak watak anda. Di sebuah pulau terbiar sekarang:

- Superheroes

- Supervillain

Hearted dan Superheroes dihormati tidak akan meninggalkan sesiapa dalam kesusahan. Sama ada ia adalah anak kucing mewing sayu di pokok atau seorang wanita tua lemah, melalui persimpangan berbahaya - Superheroes semua tergesa-gesa untuk menyelamatkan.

Supervillain datang ke sebaliknya. Menyakitkan hati semua orang, yang lain mewujudkan pelbagai masalah dan tidak selesa untuk pergi ke hadapan untuk pelaksanaan rancangan itu, walaupun tangisan marah orang lain - itulah asas pandangan hidup mereka.

Tetapi terdapat satu lagi kategori watak-watak permainan, yang menjadi ancaman sebagai wira-wira dengan baik dan supervillains. Suasana tegang di pulau itu diburukkan lagi oleh serangan yang tidak dijangka tentera kinomonstrov yang menguruskan Supervrag Cthulhu. Makhluk-makhluk ini menjijikkan ada perbezaan yang memusnahkan. Oleh itu, walaupun pembangkang berterusan antara satu sama lain, Superheroes dan supervillains mempunyai sekurang-saat-saat kritikal untuk menggabungkan usaha mereka.

Pada asasnya HullyWood permainan dalam talian - sistem pertempuran berasaskan giliran yang klasik ini. Anda perlu memilih kedudukan untuk strok, dan hasil pertempuran bergantung kepada tahap pembangunan watak dan nasib asas. Dan, walaupun ia mengambil banyak usaha, hobi anda tidak terhad kepada perjuangan yang berterusan. Bermula bermain HullyWood, anda akan menemui pelbagai kelas yang berlainan. Perlu membeli-belah di butik Boulevard, bersusah payah untuk kerja sosial yang berguna (misalnya, tapak pelupusan, hiasan), yang diadakan uji bakat untuk syarikat produksi filem, menghadiri kelas-kelas yang bertindak dan banyak lagi. Apa sahaja yang anda lakukan, berhati-hati untuk pemeliharaan diri bertindak. Juga menjaga prop pentas yang membantu meningkatkan potensi permainan. Menunjukkan keperibadian anda, dan kemudian masukkan ke dalam matahari yang anda berikan. Adalah mungkin bahawa tidak lama lagi usaha anda akan berjaya. Cuba fikirkan bagaimana baik ia adalah untuk menerima anugerah yang berprestij atau menetapkan bintang anda sendiri pada Bintang Alley. Lama kelamaan, anda juga boleh mempunyai syarikat produksi sendiri. Semua ini adalah sangat menarik, tetapi bermain HullyWood, perlu tidak kehilangan kewaspadaan. Pesaing yang paling buruk dan berusaha untuk melakukan sesuatu yang jahat kepada anda. Jadi mereka boleh membuktikan bahawa anda tidak hanya pemain yang baik, dan yang terbaik daripada yang terbaik! Permainan dalam talian HullyWood bukan sahaja membantu anda untuk berasa seperti bintang, tetapi untuk mendapatkan keseronokan maksimum dari kehidupan yang penuh peristiwa yang cerah. Set, bilik persalinan, salun mewah, ramai peminat, pengarah komedi tidak seimbang dan pengeluar adalah sentiasa ada! Semua ini sifat-sifat kehidupan pelakon akan membuat anda lupa apa yang jara!

Main permainan dalam talian anda akan HullyWood peringkat. Di samping itu, terdapat subperingkat. Baru dalam permainan tidak dalam bahaya. Untuk peringkat ketiga boleh diambil dengan selamat diasimilasikan, apa yang perlu dibimbangkan. Tetapi imuniti anda berakhir. Meningkatkan tahap mata populariti yang kamu dapat, pengagihan yang berlaku di dalam bilik persalinan. Dan kamu masing-masing tahap baru permainan menjadi lebih sukar, tetapi percaya bahawa menarik peluang yang ditawarkan kepada anda adalah berbaloi. Jadi pasti ikut bersama-sama! Meyakinkan diri anda bahawa yang lebih jauh anda pergi, permainan lebih menarik!

Oleh kerana isu-isu yang akan membantu untuk memahami maklumat rujukan. Pada asalnya dikesan komik dan reka bentuk yang cantik citarasa anda. Dalam permainan yang bergaya ini mempunyai analog. Nilaikan sendiri manfaat. Cepat pulau memikat ini di bawah matahari tropika terik, dan tidak lama lagi menyedari bahawa anda tidak mahu meninggalkannya. Kesabaran anda permainan keseronokan dan semoga berjaya!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag