Hunter Blade

Nama alternatif: Blade Hunter

Hunter Blade Online - adalah berbilang talian permainan bermain peranan. Anda akan mendapati diri anda dalam dunia yang penuh dengan bahaya, akan menjadi salah satu pemburu, dan akan melawan raksasa.

Main Permainan Hunter BladeVy bertanya jika komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum supaya

Sistem Operasi - Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

RAM - 1 GB.

CPU - AMD3000 + atau Pentium ® 4 Mac. 0. GHz

Hard Drive - 4GB.

Video Card - x1300 ATI atau NVIDIA 6600.

DirectX versi - DirectX 9.

Kelajuan tinggi sambungan ke Internet.

Hunter Blade anda boleh bermain secara percuma di laman web rasmi.

Dalam Hunter Blade pendaftaran agak mudah dan tidak mengambil masa yang lama, untuk ini anda perlu:

1. Lawati laman web rasmi permainan.

2. Di laman web, klik «Sing» Tutup.

3. Masukkan nama pengguna anda untuk permainan.

4. Masukkan e-mel anda.

5. Masukkan kata laluan anda sendiri.

6. Masukkan tarikh lahir anda.

7. Masukkan kod.

8. Tanda kotak yang sesuai mengenai perjanjian dengan peraturan permainan.

9. Klik untuk membuat akaun «Buka akaun».

Seluruh permainan Hunter Blade dibina di atas prinsip memburu pada zaman purba. Anda bukan sahaja akan memburu haiwan yang telah pupus, tetapi raksasa yang mempunyai imej yang berbeza. Memburu itu sendiri akan diadakan di tempat-tempat yang berbeza: kawasan tropika, hutan, hutan dan juga glasier. Anda berada di jalan dapat memenuhi kedua-dua dinosaur dan naga, jadi bersedia untuk memenuhi apa-apa bekas penduduk Bumi.

Selepas memasuki permainan, anda boleh memilih salah satu watak standard yang dicadangkan itu, dan juga apa-apa jenis senjata. Juga, anda boleh memilih watak anda apa-apa pakaian, dari Latin, yang berakhir pakaian setiap hari. Bersedia untuk fakta bahawa memburu anda juga boleh mengganggu keadaan cuaca, boleh salji berat yang boleh mengurangkan jarak penglihatan anda.

Hunter Blade direka dalam gaya 3D, jadi grafik dan permainan keseluruhan secara keseluruhannya tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh, dan semua melihat landskap yang sangat realistik.

Hunter Blade mempunyai ruang sendiri chat dan forum, yang anda akan dapat bukan sahaja untuk berkomunikasi tetapi juga untuk mencari jawapan kepada soalan-soalan yang anda mungkin ada semasa permainan.

Aras hidup anda dan lawan anda sentiasa dipaparkan pada skrin, mengisi taraf hidup anda boleh pada bila-bila masa dan akan sentiasa dapat tahu bila untuk berhenti perjuangan, tetapi bersedia untuk hakikat bahawa tidak semua haiwan bersedia untuk segera meninggalkan medan perang, naga akan menyerang kamu sehingga saat-saat akhir.

Hunter Blade anda boleh memainkan kedua-dua sahaja dan dengan rakan-rakan, mewujudkan arahan sejagat anda dan melawan raksasa yang lebih tinggi.

Hunter Blade adalah sesuai untuk kategori umur yang berbeza, anda boleh memainkan seisi keluarga dan mewujudkan puak pemburu purba, dan juga untuk membantu dalam memburu anda boleh membantu beberapa haiwan ternakan.

Jika anda suka pengembaraan dan ingin mencuba sendiri dalam peranan pemburu, maka tidak membuang masa, mencipta watak anda dan bermain Hunter Blade.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag