Zaman Ais dalam talian

Nama alternatif: Zaman Ais dalam talian

Zaman Ais permainan - yang berasaskan pelayar syarikat reka bentuk percuma Bigpoint dibangunkan oleh kartun popular eponim. Tindakan permainan kasual terungkap di lokasi biasa dan berputar dalam pengembaraan badai anda boleh dengan wira kartun kegemaran anda. Zaman Ais Online akan membawa anda ke dalam era sejuk didiami mammoths besar dan haiwan lain, yang pada zaman moden dan tidak ada kesan. Antara Manny, Diego, Sid dan Scrat Anda akan membuat satu perjalanan yang tidak dapat dilupakan akan lulus banyak ujian dan mengatur kehidupan mereka dalam persekitaran yang membeku. Cuba pada peranan kemalasan lucu, dan walaupun keadaan yang teruk, bergembira di Zaman Ais Online untuk kemuliaan!

Pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum, dan anda dengan selamat boleh mula untuk bermain permainan ini Zaman Ais. Nota kehadiran parameter berikut:

  • OS Windows XP ( SP 3) / [_12_ ] Windows Vista ( SP 1) / Windows 7 [ _36_]
  • Processor Intel Dual Core 2 GHz / AMD 2. 8 GHz
  • 256 kad video dengan Shader 3. 0
  • Kad bunyi Serasi DirectX 9. 0 c
  • RAM 1 Gb
  • Cakera keras 2GB

Juga untuk mengakses permainan memerlukan pendaftaran Zaman Ais. Dengan menghasilkan akaun, anda mesti melaporkan maklumat seperti nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel dan tarikh lahir. Semak dalam permainan Ice Age memerlukan anda nyatakan dalam pengesahan penerimaan Terma dan Syarat dan Dasar Privasi, pra-membaca mereka. Plus pada hakikat bahawa di sini untuk melanggan berita menarik. Anda ingin diberitahu tentang semua barang kecil yg murah! Semakin bahawa pemaju tidak berhenti kerja dalam projek ini.

Permainan Ice Age untuk bermain dalam talian - kemudian pergi melalui semua itu sebelum hanya dapat melihat sebagai pemerhati luar. Campur tangan dalam plot dan mengawal ciri seperti bukan sahaja untuk kanak-kanak yang suka kartun, tetapi juga generasi tua yang suka menghabiskan masa di masa lapang. Mengapa bosan apabila anda boleh mengambil tetikus dan terbang di udara dalam lumpur gelembung bermain bola salji atau mengatur penyulingan Diego. Dunia maya semakin menangkap tahap di mana, seperti yang anda maju melalui peringkat. Sahabat resah tidak akan membolehkan anda untuk duduk diam di tempat kejadian. Ya, dan apa yang boleh perhimpunan, jika begitu banyak yang perlu dilakukan?

Kita perlu membina kem dengan kemudahan yang kurang bernasib baik untuk haiwan yang diancam dengan kemusnahan dari kesejukan tanpa belas kasihan. Wanderers perlindungan dan menyediakan mereka dengan makanan. Bersama - cara yang baik untuk membuat kawan-kawan baru dan menjadi seorang wira sebenar. Anda akan berasa selesa mengetahui bahawa sahabat setia membantu dalam masa yang sukar. Persahabatan - satu seni yang sebenar, dan permainan dalam talian Zaman Ais, bukan sahaja akan menunjukkan anda ini, tetapi menyimpannya dan mengajar harta yang tidak ternilai. Jangan lupa untuk melawat kawan-kawan, memberi hadiah dari hati - dan dengan cepat dapat merasai bagaimana menyenangkan isyarat tindak balas.

Zaman Ais bermain online anda akan bukan sahaja di tempat-tempat yang telah berjaya menangkap sambil menonton siri blockbuster menarik. Adegan dari baru "Ice Age 4: Continental Drift" - adalah satu lagi permainan kejutan. Platformer gagah membawa anda melalui expanses bersalji dan laluan berais curam. Di setiap langkah akan mengharapkan emosi yang hebat! Jangan menahan ketawa! Penurunan permainan gila kemenangan walaupun yang paling cemberut!

Menjadi ahli yang aktif dan menikmati ciri-ciri yang menyeronokkan dalam permainan. Antara muka yang mudah, merangkumi laluan permainan, grafik berwarna-warni dan banyak keseronokan untuk berkomunikasi dengan rakan-rakan yang baru ditemui - semua ini dan banyak lagi akan disediakan untuk anda benar-benar percuma, anda hanya melawat tapak permainan. Jangan berdiri-diri, anda melihat ke hadapan untuk!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag