IcedLand

Nama alternatif: Icedland

Icedland talian - brayzernaya percuma permainan yang hebat yang menggabungkan strategi klasik dan ekonomi. Peranan-bermain permainan dalam format teks. Format teks bermaksud tidak modul grafik aktif. Permainan Icedland dalam talian adalah dunia yang berais selepas Apocalypse. Daftar Icedland membawa anda ke 2091. Masa yang teruk di mana orang-orang yang keluar dari tidur kriogenik, cuba untuk terus hidup. Mewujudkan warga kota keras tanah usaha yang tidak dapat dibayangkan mendapatkan sumber-sumber mereka yang cara yang diperlukan daripada sara hidup. Icedland anda boleh bermain dengan hampir mana-mana komputer. Paling penting kehadiran keperluan sistem itu:

1) Sistem Operasi Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memori 128 MB,

4) Sesuai dengan DirectX videoadaptor;

5) sambungan Internet.

Muat turun fail tidak perlu bermain. Sertai dalam permainan Icedland berlaku dalam urutan berikut:

- Nama pengguna Diperkenalkan - nama permainan

- Pemikiran kata laluan

- E-mail

- Kod ditulis semula

Maka, sebelum anda mendapatkan tetingkap di mana Icedland pendaftaran dalam talian menggesa data peribadi:

- Tarikh lahir

- Tempat kediaman

- Tingkat

- ICQ

- Nombor telefon

Selepas melengkapkan proses ini, anda akan mendapat GPS-navigator dan pisau. Ia adalah masa untuk menyedarkan dari tidur kriogenik, yang berlangsung setengah abad, dan perasaan terlampau ketidakselesaan dari kekeliruan sementara, cuba untuk menyesuaikan diri dengan kehidupan di dunia masa depan. Pertama anda perlu menjaga sumber membuat wang. Permainan Icedland talian mempunyai matawang sendiri - Ilex. Susunkan pada untuk mendapatkan salah satu syarikat atau di studio, selepas belajar tentang adanya pekerjaan. Untuk mengelakkan kejutan yang tidak menyenangkan, sudah tentu perlu memastikan anda telah memilih keuntungan perusahaan.

Main permainan dalam talian Icedland perlu watak mengepam. Menjaga meningkatkan ciri-ciri ini:

- Kesihatan

- Tentera

- Kecerdasan

- Ketepatan

- Ketangkasan

- Seni

- Kestabilan

Pembelajaran

- Skill

Kesihatan, kekuatan, kebijaksanaan, ketepatan, ketangkasan - parameter dengan yang meningkatkan permainan anda mendapat yang lebih baik. Semakin tinggi tahap pembangunan kemahiran pertempuran, yang Icedland mudah bermain tanpa rasa takut, yang tidak cukup kuat untuk terus hidup dalam dunia yang kejam. Kepakaran, kestabilan dan pembelajaran kemahiran yang berkaitan dengan parameter ekonomi dan kemahiran bertanggungjawab untuk melawan.

Permainan dalam talian Icedland mempunyai sistem yang maju daripada PvP. Konflik yang berterusan antara penduduk tanah yang sering membawa kepada pertempuran berjuang. Selain itu dari semasa ke semasa perlu untuk mempertahankan diri terhadap serangan mutan dan afin. Mutan - sama dengan haiwan yang dicantum dengan gen manusia. Mereka telah digunakan dalam pembangunan vaksin DPA. Ong adalah orang buangan masyarakat dan muncul tiba-tiba kerana ia boleh muncul dari mana-mana. Malah ia adalah penduduk sepenuhnya Icedland, yang suka pertapaan. Bangun sekali dalam perjalanan kewujudan terpencil, kembali kepada kehidupan bertamadun, mereka tidak lagi mempunyai peluang.

Anda akan dapat mengambil bahagian dalam jenis pertempuran: huru-hara, ditembak, tergesa-gesa, tanpa berfikir. Turut disediakan ialah pertempuran dan kumpulan, sehingga peperangan korporat.

Pelbagai barangan yang diperlukan untuk memainkan Icedland cukup pelbagai. Semua perkara-perkara yang dibahagikan mengikut kategori:

1) Dingin Steel

2) Senjata Api

3) Aksesori untuk senjata

4) Armor

5) Kasut

6) Pengangkutan

7) Kit dan perangsang

8) bom

9) Hadiah

10) Elektronik

11) Seni dan tertulis

12) Bahagian dan Junk

Semua benda mempunyai tujuan khas mereka. Bermata senjata yang digunakan hanya dalam huru-hara, tetapi cukup murah. Jenis-jenis senjata api mempunyai kebaikan dan keburukan mereka. Aksesori untuk senjata adalah laser dan pemandangan optik, pelancar bom tangan. Armor diperlukan untuk melindungi. Anda membuat sendiri. Kasut digunakan dalam pertempuran. Pengangkutan dalam permainan mempunyai udara dan tanah. Kit pertolongan pertama akan membantu memulihkan kesihatan selepas perjuangan, dan perangsang digunakan secara langsung dalam penyediaan kerosakan pertempuran. Seni dan mengumpul diri mereka didaftarkan dengan membuat pesanan dalam direktori masing-masing. Ringan sangat berguna apabila mencipta barangan. Dan barang-barang pula perlu menukar tetapan bagi beberapa barangan. Dengan bantuan hadiah yang anda boleh hadir kepada mereka yang anda suka.

Dalam pertempuran, diperlukan untuk melaksanakan usaha kerja. Dan untuk membuat perjalanan, dengan menggunakan peta permainan, bandar ini dan tidak lagi Freeland. Ambil masa untuk meneroka expanses berais tanah. Percayalah, ia akan dapat merasai di dunia ini selesa dan yakin!

Main permainan dalam talian akan Icedland peringkat. Dengan setiap peringkat baru Icedland membuka prospek yang besar untuk semua pemain. Banyak peringkat dalam permainan (kira-kira seratus), jadi sebelum anda peluang hampir tidak terhad untuk pembangunan. Ikut kedua-dua pertempuran dan tahap ekonomi. Buka beransur-ansur menemui intipati mendalam idea asal permainan. Gambaran percaya dalam kejayaan anda dan pasti dapat mencapai tahap yang tinggi!

Menyelam ke atmosfera unik permainan dan menjadi pencipta masa depan yang indah yang baru! Bersabar dan anda pasti bernasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag