Permainan Empayar

Nama alternatif: Permainan Empayar

Game Game of Empires: perjuangan untuk kuasa.

Middle Ages, dengan semua sifatnya mewakili permainan Empires. Peminat strategi berasaskan giliran akan terjun ke atmosfer kesatria, kempen ketenteraan dan eksploitasi untuk kemuliaan raja.

Dalam tahun-tahun terawal tiga kuasa itu saling berhadapan sebagai musuh, mengasah pedang dan impian mereka menggulingkan raja-raja tempatan untuk memimpin tanah gabungan di bawah bendera, untuk bergabung dengan mereka sebagai wilayah netral. Perseteruan yang terlibat:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno raja-raja sendiri tidak mahu berisiko dalam memerangi dan menggaji Lords, yang akan mewakili kepentingan mereka. Pilih diri anda sebuah bandar yang bagus yang bergantung kepada bandar, merekrut tentera dan menghidupkan keinginan tuanmu.

Game Empires menjemput anda untuk memainkan era paling romantis apabila tidak ada kekurangan pengembaraan dan kenaikan, keberanian di medan perang dan pertandingan. Ketahui nuansa permainan untuk memanfaatkan semua ciri mainan, dan banyak jam kenikmatan yang anda berikan.

untuk menyewa, membina dan membangunkan.

Tujuannya adalah jelas - anda perlu meneroka tanah itu, dan melampirkannya sendiri. Tetapi ia adalah betul dan berjuang pesaing anda dan memenangi orang yang akan menjadi pintar, bertenaga, berani dan tangkas. Ini boleh dicapai melalui amalan berterusan dalam kempen, di mana pertempuran dengan pasukan musuh tentunya akan berlaku.

Anda boleh memainkan permainan Empires permainan, menggunakan sehingga lima kesatria, dan masing-masing mendapat skuad sendiri. Menyelesaikan pencarian yang sempurna untuk meningkatkan ciri komander dan tentera. Jangan lupa untuk memperbaiki struktur bandar: kilang papan, lombong, kuari dan lain-lain mereka menyediakan bahan yang diperlukan untuk pengeluaran peralatan askar. Kekayaan kota ini secara langsung berkaitan dengan kejayaan para kesatria, jadi demi kepentingan mengumpulkan dana dan sumber daya.

V Zaman Pertengahan mempunyai keyakinan yang besar dalam kuasa ilahi, dan anda harus merujuk kepada mereka sebagai tabung yang diisi dengan makanan atau emas. Tetapi kiraan itu hanya tidak berbaloi.

All demi mencapai matlamat.

bout tidak boleh mengatakan bahawa sangat hebat. Penentang menumpukan di kawasan terbuka. Setiap unit adalah untuk kesatria. Serangan-serangan musuh bertukar serangan, dan tentera terbunuh. Apabila ia dipecahkan sepenuhnya di tempatnya, ia akan datang seorang pahlawan baru dengan pasukannya. Tahap ini harus menyokong dan cuba memperbaiki, untuk terus menang dalam semua tuduhan.

membuka pintu kepada permainan yang menarik Permainan Empayar pendaftaran, dan kemudian di tangan anda - jika anda dapat memenuhi impian raja untuk bersatu dan memimpin tanah.

Ciri-ciri permainan

, perancang unit dalam susunan yang betul untuk mengekalkan pendapatan bandar pada tahap tinggi, meningkatkan tenteranya, artifak yang lebih baik, membeli peralatan, dan mereka akan menggembirakan anda dengan kejayaan pertempuran.

Sekutu

yang boleh dipercayai dalam permainan Empires iPlayer sokongan dalam seketika bahaya, dan semakin tinggi status anda, semakin besar kemungkinan anda akan membantu dengan meletakkan kaki anda semua bakat mereka, termasuk pengurusan es, mogok api, sihir tidak dapat dipastikan.

Way pemain berjalan di atas wilayah yang luas ditandakan pada peta. Terokai sudut dan jalurnya dari musuh, ditubuhkan di tanah bendera percuma, mengisytiharkan sebahagian daripada United Kingdom. Anda akan mempunyai pekerjaan yang menarik, dan jalan tidak akan kelihatan membosankan. Harsh, tapi seperti dunia yang indah menanti pemerintahnya, bersedia untuk menunjukkan kekuatan, kebijaksanaan, penjagaan, visi dan bakat komander.

 

Bermain juga