Empires permainan

Nama alternatif: Gamay of- Empiress

Igra Empires: perjuangan untuk kuasa.

Zaman Pertengahan, dengan semua sifat-sifatnya mewakili permainan Empires. Peminat Strategi berasaskan giliran yang akan terjun ke dalam suasana kesatria, kempen ketenteraan dan eksploitasi untuk kemuliaan raja.

Dari masa awal tiga kuasa menghadapi satu sama lain sebagai musuh, mengasah pedang dan impian menumbangkan raja-raja negeri untuk memimpin negeri itu digabungkan di bawah banner, untuk menyertai mereka wilayah sebagai neutral mereka. Pertelingkahan yang terlibat:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno diri mereka raja-raja tidak mahu mengambil risiko dalam pertempuran dan menggunakan Lords, yang akan mewakili kepentingan mereka. Memilih diri pihak nice bergantung bandar, merekrut tentera dan membawa kepada kehidupan keinginan tuanmu.

Permainan Empires menjemput anda untuk bermain era yang paling romantis apabila tidak ada kekurangan pengembaraan dan kenaikan, keberanian di medan perang dan pertandingan. Mempelajari nuansa permainan untuk mengambil kesempatan daripada semua ciri-ciri mainan, dan banyak jam keseronokan anda berikan.

 

 

untuk menyewa, membina dan berkembang.

Matlamatnya adalah jelas - anda perlu untuk meneroka tanah itu, dan melampirkannya ke sendiri. Tetapi ia adalah hak dan berjuang pesaing anda dan memenangi satu yang akan menjadi bijak, bertenaga, berani dan tangkas. Ini boleh dicapai dengan amalan yang berterusan dalam kempen, di mana pertempuran dengan kuasa-kuasa musuh pasti akan berlaku.

Anda boleh bermain permainan permainan Empires, menggunakan sehingga lima kesatria, dan masing-masing mendapat Skuad sendiri. Melengkapkan pencarian – cara sempurna untuk meningkatkan ciri-ciri komander dan tentera. Jangan lupa untuk memperbaiki struktur bandar raya: kilang papan, lombong, kuari dan lain-lain – mereka menyediakan bahan yang diperlukan untuk pengeluaran peralatan tentera. Kekayaan bandar secara langsung berkaitan dengan kejayaan kesatria, maka ia adalah dalam minat anda untuk mengumpul wang dan sumber.

V Pertengahan mempunyi kepercayaan yang kuasa ilahi, dan anda perlu merujuk kepada mereka sebagai tabung diisi semula dengan makanan atau emas. Tetapi kiraan hanya ia tidak berbaloi.

 

 

Semua demi mencapai matlamat.

serangan tidak boleh mengatakan bahawa sangat menakjubkan. Lawan berkumpul di kawasan terbuka kepala. Setiap unit adalah untuk salah satu daripada kesatria. Musuh seli bertukar-tukar serangan, dan tentera dibunuh. Apabila ia rosak sepenuhnya di tempatnya datang seorang pahlawan baru dengan tenteranya. Pertempuran berterusan sehingga akhir perang, dan yang kekal di pemenang, dia mampu untuk mengalahkan musuh atas semua tuduhan. Tahap ini perlu menyokong dan cuba untuk memperbaiki, untuk terus menang atas semua tuduhan.

membuka pintu untuk permainan yang menarik pendaftaran Permainan Empires, dan kemudian di tangan anda - jika anda dapat memenuhi impian rajanya untuk menyatukan dan membawa tanah itu.

ciri permainan Kajian, menyusun unit dalam susunan yang betul untuk mengekalkan pendapatan bandar pada tahap yang tinggi, meningkatkan tentera mereka, artifak yang lebih baik, membeli peralatan, dan mereka akan menggembirakan anda dengan kejayaan pertempuran.

sekutu yang boleh dipercayai dalam permainan sokongan Empires iPlayer di saat bahaya, dan lebih tinggi status anda, semakin besar kemungkinan anda akan membantu dengan meletakkan kaki anda semua bakat mereka, termasuk pengurusan ais, mogok api, sihir waja.

Way pemain berjalan lebih wilayah yang luas ditandakan pada peta. Explore nooks dan jalur dari musuh, yang dipasang dalam tanah bendera percuma, mengisytiharkan sebahagian daripada United Kingdom. Anda akan mempunyai pekerjaan yang menarik, dan jalan raya tidak akan kelihatan membosankan. Keras, tetapi apa-apa dunia yang indah menanti pemerintahnya, bersedia untuk menunjukkan kuasa, kebijaksanaan, penjagaan, penglihatan dan bakat komander.

 

Bermain juga