Ikariam

Nama alternatif: Ikariam

Membakar matahari cerah, pantai berpasir putih dan bunyi lembut ombak ... Suatu tempat di Laut Mediterranean, di pulau kecil, ada tamadun. Di bawah dunia anda akan tahu masa ini kemakmuran dan penemuan! Ikariam ini online!

Jika anda ingin menjadi orang yang akan mengubah pulau kecil ini dalam kuasa yang besar dan mula bermain permainan dalam talian Ikariam, anda perlu lulus pendaftaran bersahaja. Sertai dalam permainan Ikariam adalah seperti berikut: laman web rasmi permainan yang anda klik pada graf dan anda mengisi Pendaftaran Ikariam dalam nama pengguna bidang, e-mel, kata laluan yang ditetapkan dan memilih sebuah dunia di mana anda bermain.

Ikariam Selepas pendaftaran, anda akan menerima satu plot tanah yang kecil, yang secara beransur-ansur perlu bertukar menjadi sebuah negara maju.

Pada pulau-pulau Mediterranean, terdapat lima jenis sumber: marmar, kristal, sulfur, pembinaan dan wain. Terutamanya dalam Ikariam talian anda memerlukan bahan-bahan binaan untuk membina tanah. Jadi dengan segala cara untuk meningkatkan pengeluaran daripada sumber ini dan menghantar pekerja mangsanya.

Selepas pengekstrakan semua sumber yang diperlukan untuk meneruskan, anda meneruskan ke peringkat yang paling menarik permainan. Bermain permainan dalam talian Ikariam sangat menarik bagi mereka yang suka untuk melibatkan diri dalam pembangunan dan perkembangan bandar-bandar. Dari Akademi anda akan melakukan penyelidikan, anda akan melatih berek tentera anda, dan sebaik sahaja membina sebuah pelabuhan laut komersial dan kapal-kapal akan dapat melibatkan diri dalam sumber perdagangan dengan pemain lain.

Dalam usaha untuk melindungi bandar anda dari serangan tentera musuh di ia, anda perlu sertakan ia dengan tembok yang tinggi. Di berek pahlawan didapati pelastik, yang boleh disewa untuk melindungi bandar. Sebaik sahaja hal ehwal bandar bertambah baik, dan gudang dipenuhi dengan sumber-sumber, serangan yang lebih kerap jiran pengkritik. Dalam kes ini ia masih mungkin untuk mengukuhkan dinding dan menyewa sebuah berek tentera, hantar ke mempertahankan penyelesaian.

Selepas beberapa lama, pertempuran akan disediakan di laut lepas. Di sini, dalam kes kekalahan anda tidak akan kehilangan bandar, dan hanya beberapa sumber-sumber berharga.

Ikariam - permainan dalam talian di mana bagi setiap berita dan perubahan tidak boleh bersaing. Oleh itu, akan datang kepada anda akan sentiasa empat penasihat yang akan membuat anda mengikuti peristiwa-peristiwa penting baru-baru ini. Pada ketibaan penasihat berita baru memberi isyarat dengan cahaya yang terang.

Permainan dalam talian Ikariam penuh dengan ciri-ciri berbeza untuk membantu anda mengembangkan empayar anda. Saintis anda akan membuat banyak penemuan dalam bidang sains. Mereka akan mengada-adakan peralatan ketenteraan kompleks, menemui teknologi dan senjata baru.

Permainan ini percuma, tetapi ia ada perkhidmatan yang dibayar, seperti pembelian Ambrosia, yang mana anda boleh membeli akaun premium Ikariam PLUS. Beli akaun ini akan membolehkan anda kawalan yang lebih besar ke atas bandar dan mengkaji. Masih menggunakan ragweed tujuh hari anda boleh meningkat sebanyak 20% pengekstrakan sumber.

Semakin anda membangunkan kampung anda, lebih banyak bilangan orang di dalamnya. Ini akan membolehkan anda untuk meningkatkan bilangan pekerja dan ahli sains. Bahawa penduduk terus meningkat dan seterusnya, anda perlu memantau tahap kebahagiaan orang di Dewan Bandaran. Untuk mengekalkan tahap ini anda perlukan untuk membina tempat-tempat di mana orang ramai boleh memenuhi keperluan mereka.

Untuk kemudahan, anda boleh menukar semula permainan tersebut - untuk peta bandar pulau dan di seluruh dunia.

Main Ikariam menjadi pemain selesa kasual, kerana kehidupan di bisul dan tanpa kehadiran berterusan anda. Jadi penyertaan anda terus dalam permainan bukan satu keperluan - kerja di kampung-kampung sepanjang masa akan berterusan.

Permainan dalam talian Ikariam mengalu-alukan permainan bersama. Anda boleh bekerjasama dengan pemain lain, pakatan menyimpulkan dan mewujudkan pakatan. Kerjasama sedemikian memberi manfaat kepada kedua-dua pihak: anda boleh mewujudkan perdagangan, menyerang sekutu kepada musuh-musuh dan menjajah seluruh pulau. Tetapi berhati-hati: setiap misi pengintip mungkin terdedah dan sebelah musuh untuk mencari siapa yang mengupah pengintip.

Permainan Ikariam bernilai bermain! Sekarang idea membangunkan empayar mereka sendiri adalah sangat popular. Selain itu, perbelanjaan masa santai!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag