Empayar Online

Nama alternatif: Empayar Online

Empayar Online dari kampung ke kuasa. & nbsp;

Konsep strategi adalah sistem rumit tindakan untuk mencapai matlamat global dengan menggunakan sumber yang ada. Pelayar Empire Permainan strategi ini boleh didapati kepada berjuta-juta pemain dalam talian. Satu ciri yang tersendiri projek ini adalah bahawa semua tindakan yang berlaku dalam masa sebenar dan pengguna dalam projek ini terdapat lebih daripada 30 juta.

bermain Bermula Imperia Online, pengguna tidak borang pendaftaran rumit yang terdiri daripada tiga bidang - nama, kata laluan dan alamat e-mel. Selepas prosedur ini, minit ke- pemain dipindahkan Masa ke Zaman Pertengahan, mendapat sebidang tanah dengan beberapa rumah. Latihan berakhir cukup cepat dan pengguna tidak mempunyai pilihan tetapi untuk berfikir dan bagaimana untuk membina strategi yang berjaya yang akan mengubah kampung kecil menjadi sebuah kerajaan besar dan berkuasa besar. Sumber untuk membina empayar yang kuat dalam projek itu hanya empat nama & ndash; emas, batu, kayu dan besi. Menggunakan minda, dan sumber yang ada, pemain akan pergi jauh.

membangunkan dan menguasai. & nbsp;

Cara-cara pembangunan empayar mereka sendiri dalam permainan adalah berbeza, pemain sendiri menentukan senario kejayaannya, tetapi jika anda tidak membangunkan pada masa yang sama semua arah, berat sebelah dalam satu arah atau yang lain pasti akan memberi kesan kepada kualiti hidup rakyat. Tugas dalam projek dibina dalam apa- apa cara untuk mengekalkan jalan tengah.

Empire Permainan Online memberikan anda peluang untuk membangunkan empat bidang aktiviti:

  • Dasar Tentera & ndash; mewujudkan tentera yang kuat mungkin dalam pembinaan bangunan khas, pembangunan asas saintifik untuk kajian jenis baru senjata. Seorang tentera yang kuat membolehkan pemain untuk melanjutkan wilayah, menghubungkan wilayah itu ke ibu negara dan untuk membentuk koloni;
  • Pertumbuhan & ndash; dicapai oleh pengeluaran hasil dan adanya kemudahan. Lebih ramai orang di negara maya, lebih besar tenaga buruh dan yang lebih besar kapasiti untuk memungut cukai. Satu lagi jenis pendapatan adalah perdagangan. Anda boleh berdagang dengan pemain lain.
  • Diplomasi dan Berikat & ndash; jiran-jiran dan rakan-rakan di permainan perlu bukan sahaja untuk membina hubungan perdagangan dan cara-cara dan untuk pakatan ketenteraan. Menyertai satu pakatan yang sedia ada atau membuat pemain anda, dan juga menyumbang kepada perbendaharaan umum, tetapi menerima daripada rakan-rakan teknologi, sokongan ketenteraan, atau hanya boleh meminjam wang.
  • Pembangunan Kebudayaan & ndash; anda perlu untuk membina sebuah bandar yang indah dengan tarikan budaya, ia menunjukkan ekonomi yang kukuh. Pemain ini tidak semestinya dengan cara ketenteraan boleh memperluaskan wilayahnya, peserta projek lain mungkin mahu menyertai empayar yang kuat tanpa berjuang.

Great People Empire Online mempunyai satu lagi ciri di dalamnya terdapat raja-raja dinasti, yang boleh mendapat pengalaman mereka sendiri. Setiap maharaja mempunyai kebolehan sendiri dan kekuatan mereka dalam mana-mana kawasan. Perlu diperhatikan bahawa watak-watak ini hidup dalam kehidupan sebenar, mereka dilahirkan, membesar, menjadi tua dan mati. Setiap bakat manusia yang hebat untuk apa-apa, sebagai contoh, ia boleh meningkatkan bilangan tentera.

Dalam draf Empayar Online anda boleh bermain selama-lamanya, permainan berjalan dalam kadar perlahan, tetapi pengguna tidak bosan menunggu lama, selagi tugas yang satu, anda boleh melakukan lain. Pemain-pemain dalam projek ini dapat berkomunikasi antara satu sama lain, membincangkan strategi bersama, rancangan dan cara-cara pembangunan.

Perhatian khusus harus diberikan kepada grafik dan bunyi. Imej dikesan yang sangat baik dan reka bentuk bunyi yang harmoni akan sila malah pemain yang paling mencabar.

 

Bermain juga