Imperion

Nama alternatif: Imperion

Permainan Imperion adalah satu strategi yang berasaskan pelayar dalam talian secara besar-besaran berbilang baru, yang merujuk kepada genre SCI-fi. Angkasa akan berada di bawah kawalan anda, jika anda bermain Imperion permainan! Memulakan luas misteri ruang tanpa had untuk perhambaan planet baru. Permainan Imperion menawarkan salah satu daripada tiga bangsa-bangsa, yang mana anda mula laluan kepada pembinaan empayar ruang mereka. Bermain Imperion begitu bagus, kerana strategi mempunyai grafik yang hebat dan permainan yang menggerunkan.

Sebelum bermain Imperion, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB.

Pendaftaran Imperion tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item «Main secara percuma»;

2. Beri nama kepada watak anda;

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengesahkannya;

4. Masukkan alamat e-mel;

5. Pilih «Daftar».

Permainan Imperion adalah satu strategi yang SCI-fi. Anda akan berjuang untuk perkembangan empayar intergalactic dan penguasaan dalam alam semesta. Dalam Imperion talian anda akan perlu menggunakan kemahiran strategi untuk memecahkan rintangan pemain lain dan kawalan ruang. Permainan Imperion menyediakan anda dengan planet dan bekalan awal 3 sumber - kristal, logam, tritium (untuk Titan) atau deuterium (bangsa lain), sektor pembinaan dan loji kuasa kecil-kapasiti. Anda dijemput untuk bekerja di luar pada pencarian latihan Imperion talian. Pada masa akan datang anda akan dapat meningkatkan pengeluaran tenaga dan bahan mentah, proses, asteroid dan komet, membina pelbagai bangunan, untuk mewujudkan armada ruang untuk berjuang dengan lawan, menjajah planet permainan Imperion. Permainan Imperion menawarkan bermain untuk salah satu daripada bangsa-bangsa: The Titans, Terran dan Xena. Xena - adalah seakan peperangan, bangsa bermusuhan Titan. Dalam perkembangan berdasarkan penyelidikan genetik, dan yang menang adalah tidak licik atau teknologi, dan kuantiti. Armada Xenia Imperion talian dibina secara selari dan lebih cepat daripada bangsa lain. Hanya bangsa ini boleh membina struktur "otak" yang membolehkan pemantauan berterusan pihak lawan planet ini. Pada Baikonur pembentukan permainan Imperion yang ada pada mereka 40 armada, tidak seperti permainan Strategi mereka Imperion mudah: serangan - adalah pertahanan yang terbaik! Titans - adalah yang tertua dan paling bijak orang, pembela Imperion permainan. Mereka memiliki teknologi canggih, mempunyai kod ketat kehormatan, hubungan supaya mesra dalam perlumbaan. Pada Titans Imperion talian mempunyai dua ciri-ciri: perisai planet dan Portal. Mereka boleh menyimpan tenaga berlebihan dalam penumpuk dan boleh digunakan untuk sumber-sumber lain. Titans melawan dengan wakil-wakil bangsa mereka hanya di atas kapal "Le Corsaire" dalam permainan Imperion, serangan adalah satu kejutan yang lengkap kepada musuh. Bangsa ini membangun untuk masa yang lama, mempunyai kadar yang rendah pembinaan kapal dan harga yang tinggi penyelidikan armada tempur, yang diimbangi oleh teknologi tinggi dan perlindungan yang baik dalam Imperion talian. Terran - satu kaum muda, yang jauh ketinggalan di belakang dalam teknologi dan memenangi kedudukan di alam semesta kerana Titan permainan Imperion. Perlumbaan ini menyesuaikan diri dengan keadaan baru. Dalam permainan Imperion tiada mata wang tempatan, jadi anda akan membuat kesimpulan tukar barang. Dalam Imperion bermain tidak akan bosan, kerana pemain boleh berbual di forum atau melalui mel dalam game.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag