IMVU

Nama alternatif: IMVU

Adakah anda benar-benar suka untuk berbual secara langsung dan sering merancang untuk bertemu orang baru, tetapi permainan ini adalah hanya untuk anda IMVU. Dengan projek ini telah dilampirkan lebih daripada lapan puluh juta orang dari seluruh bumi dan aktif. Untuk mengambil bahagian dalam permainan di sana, apa-apa sekatan ke atas tempat kediaman dan lokasi. Cuba bayangkan, anda boleh mengagumi sebuah bilik yang besar sedikit untuk bertemu dan bercakap dalam format 3 D . Setiap peserta dalam permainan yang tidak mahu, dapat memberi keutamaan kepada watak yang dia suka dan selepas itu adalah kerana berjumpa dengan orang baru yang menarik. Dan kemudian ada kebarangkalian bahawa adalah IMVU permainan dalam talian anda boleh bertemu pasangan jiwa anda. Dan hanya bosan jadi anda tidak perlu menderita! Apabila tidak log pada hari atau malam anda akan dapati di permainan ini, seseorang dengan siapa untuk bercakap dan dapat mempunyai masa yang baik. Dalam program ini, terdapat sebuah kedai khas. Berikut adalah memandangkan nama, dia sedar bahawa anda hanya boleh lulus selepas kebenaran. Untuk mengasah minat anda dalam projek ini akan memberitahu sedikit tentang jenis produk yang mempunyai lebih daripada sepuluh juta dan secara konsisten digunakan oleh peserta lain dalam permainan. Menggoda prospek, walaupun, adalah ia?

Kami telah memberi komen tentang hakikat bahawa anda perlu, dan juga di lain-lain pendaftaran permainan dalam talian. Pendaftaran Permainan IMVU diperlukan untuk berjaya memulakan. Hanya pentadbiran projek ini dibenarkan untuk mendaftar dengan salah satu laman web rangkaian sosial seperti Facebook, Tweeter, Google atau mana-mana lain.

Tetapi jika anda tidak sebelum ini berdaftar di lebih daripada salah satu daripada perkhidmatan sosial. rangkaian atau tidak mahu untuk mengikat akaun kepada permainan ini anda perlu memasukkan data dalam borang pendaftaran. Untuk memulakan klik pendaftaran pada pautan berhak « Pilih [_3_ ] anda percuma avatar ».

Dan kemudian di depan mata anda kelihatan halaman dengan satu bentuk di mana anda akan mempunyai untuk menubuhkan akaun mereka sendiri, untuk mendaftarkan projek dan meneruskan bermain IMVU. Pada mulanya, anda dikehendaki memberi keutamaan kepada kemunculan wira masa depan anda. Perhatian anda dengan syarat sistem pelbagai samaran, lelaki dan perempuan. Memberi keutamaan kepada penampilan mereka, yang lebih cantik dan anda klik padanya dengan memeriksa kotak. Semasa permainan, jika anda mahu, anda boleh menukar imej watak dengan lawatan kedai.

Talian « Pilih anda avatar nama » Anda perlu untuk menentukan nama samaran permainan anda di mana anda akan mengenali pemain.

Line di bawah anda perlu datang dan menulis kod rahsia anda untuk datang dengan khas untuk permainan ini. Dan di baris berikutnya, salinan ia untuk mengesahkan ejaan. Ini adalah perlu untuk bermain IMVU permainan tidak berbahaya dan tidak bimbang tentang apa yang akaun anda boleh digodam. Kod ini menggunakan kedua-dua nombor dan simbol.

Barisan seterusnya menulis e-mel anda, anda gunakan. Dan kemudian pilih tarikh lahir.

Rekod berikut dari sudut watak-watak yang dalam imej untuk mengesahkan bahawa anda adalah orang yang dan tidak robot, pilih kotak semak jika anda ingin menerima berita dari permainan, dan klik pada " [_3_ ] Buat IMVU Akaun », bersetuju dengan peraturan permainan.

Letakkan pelanggan permainan pada PC anda dan mula bermain IMVU percuma.

 

Bermain juga