Infinuum

Nama alternatif: Infinuum

Infinuum talian - adalah permainan fantasi pelayar dengan grafik yang sangat baik, pelbagai watak, sistem pertempuran yang asli dan dunia permainan besar dengan lokasi yang pelbagai.

Permainan ini adalah berdasarkan kepada konfrontasi antara dua kuasa besar: a Kraftlanda teknologi maju yang penduduknya bergantung kepada kekuatan tangan dan beliau perlindungan perisai, dan dengan kuat mantra pertempuran sihir sekolah Elliari, yang penganut lebih suka untuk digunakan dalam pertempuran dan kilat yang menyala bola. Pilih apa yang anda lebih dekat - senjata atau sihir?

Dalam Infinuum anda boleh bermain melalui pelayar, tetapi pada yang rendah sambungan internet kelajuan untuk permainan penuh, adalah wajar untuk memasang pelanggan. Pada masa yang sama, permainan dalam talian Infinuum mempunyai keperluan sistem berikut: Celeron 1 GHz, 512 Mb RAM, 100 Mb ruang cakera keras, Adobe Flash Player 10.

Untuk memulakan permainan dalam talian Infinuum perlu mendaftar di Infinuum permainan. Daftar Infinuum memperuntukkan peti mel sumber Mail. ru. Jika tidak, klik pendaftaran Infinuum dalam kotak dialog, masukkan data anda, nama peti mel dan kata laluan.

Melangkah ke dalam permainan, anda akan lulus kursus latihan yang singkat untuk menguasai prinsip melakukan pertempuran, barang-barang di kedai, bergerak antara lokasi.

Setiap negara diwakili oleh empat kelas watak, ciri-ciri yang berbeza mereka. Bronemaster mempunyai kraftlandtsev dan gasar mempunyai elliari - perlindungan yang baik, tetapi mempunyai kebolehan purata dalam huru-hara. Assassin dan Assassin - mempunyai kelebihan serangan cepat, tetapi mudah terjejas. Ranger dan Mage hanya untuk antara. Maling dan Druid boleh menggantikan mana-mana pejuang, kerana mereka mempunyai sama mampu kelas-kelas. Tukar pengagihan ciri-ciri watak tidak boleh, mereka bergantung kepada kelas satu paras semasa, perisai dan kesan operasi.

Ia tidak masuk akal untuk segera tergesa-gesa ke dalam pertempuran, adalah wajar untuk mendapatkan kemahiran baru yang berbeza. Sebagai contoh, belajar profesion berguna - maling, ahli farmasi atau alkimia. Pembangunan profesional akan mengukuhkan lagi watak anda. Untuk mendapatkan profesion perlu melakukan tugas khas. Dan secara umum, untuk membuat watak anda boleh membesar dan mencapai tahap baru, anda perlu melakukan pelbagai pencarian: membunuh raksasa, mengambil bahagian dalam pertandingan, melindungi karavan. Semua ini berlaku secara pukal besar dunia permainan. Untuk beralih antara lokasi adalah portal khas. Dalam mana-mana pelbagai lokasi berwarna-warni, anda boleh mencari menaja gunung Yeti pedang-bergigi atau naga. Dengan cara itu, memburu untuk naga adalah sangat lumayan, walaupun perkara yang berbahaya.

Mencapai tahap 3, anda akan dapat untuk memilih jalan pembangunan watak, menyertai kultus Klirikanov menyembah kebaikan dan menggunakan penyembuhan sihir atau kultus yg merosakkan memohon kutukan dan sihir hitam. Dan sebenarnya, dalam kedua-dua kes, anda akan mendapat banyak ciri-ciri dan kebolehan. Selepas tahap 5, anda boleh mendapatkan reputasi yang bunian pemburu yang akan memberi anda satu kelebihan yang istimewa dalam permainan.

Infinuum permainan dalam talian dengan sistem pertempuran yang agak menarik. Pertempuran boleh dijalankan sebagai satu-satu, dan yang melibatkan beberapa pemain. Semua pertempuran berlaku di atas tapak khas dan memerlukan anda untuk melaksanakan tindakan-tindakan tertentu. Perjuangan adalah tambahan dalam alam dan tidak mempunyai taktik khas yang diperlukan kuasa pengiraan dan arah kesan. Jika musuh bersenjata hanya dengan huru-hara, ia masuk akal untuk berdiri di atas pertahanan, dan jika anda boleh menembak dari jauh, adalah lebih baik untuk bergerak ke hadapan dan menyerang.

Jadi bermain Infinuum disyorkan bagi mereka yang tertarik dengan pencarian, permainan akan memberi mereka Infinuum talian dalam kuantiti yang besar dan pelbagai.

Juga bermain permainan Infinuum dalam talian - adalah untuk mengambil bahagian dalam pertandingan, mewujudkan puak-puak, atau hanya berbual.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag