Iris talian

Nama alternatif: Iris talian

Iris Online - Bergaya permainan MMORPG dalam talian, yang merupakan campuran genre fiksyen. Ini permainan Korea diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia oleh Mail. ru. Iris dalam talian Permainan dalam talian dengan suasana biasa hebat penonton anime dia pemain boleh didapati secara percuma. Pendaftaran Iris Online akan membawa anda kembali ke zaman pertengahan Eropah, di mana beliau akan disediakan dengan cerita rakyat gipsi, lihat seni bina bandar dan menikmati renungan budaya kuno. Ini dunia misteri diselubungi legenda Roma, dengan melodi lagu-lagu penuh perasaan, istana megah, berani dan pemurah tournaments cemerlang, bola mahkamah mewah dan tarian liar sekitar unggun api itu akan menangkap imaginasi anda. Tarot kad rasa make-dananya. Mereka bermain dalam permainan ini adalah cukup penting. Iris permainan dalam talian yang masing-masing boleh memberi pekerjaan kepada rasa. Sertai dalam permainan Iris Online tidak akan mengambil banyak masa. Anda hanya perlu memberikan alamat e-mel, nama pengguna dan kata laluan. Dengan mengklik Daftar, anda bersetuju dengan Syarat Perkhidmatan, EULA, Bermain Peraturan dan Penalti. Kemudian anda memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Pendaftaran Iris talian kini berlalu, dan anda menjadi seorang penduduk dunia yang besar berwarna-warni!

Mencipta watak anda, anda menentukan warna, memilih muka dan rambut. Bermain permainan dalam talian Iris anda bermula dari sarkas, dibahagikan kepada zon. Di sini anda perlu menyesuaikan diri dan belajar bagaimana untuk menguruskan permainan. Kemudian anda menawarkan menaiki salah satu daripada tiga kenderaan kepada untuk menyelesaikan permainan pengurusan pengangkutan. Secara kebetulan, kenderaan kepada kereta luncur dalam permainan lebih daripada 100 spesies.

Permainan Iris Online menawarkan pilihan salah satu daripada tiga bangsa-bangsa. Di sini ada orang Feraly dan Elves. Memahami yang yang. Orang keturunan "Pokok Kehidupan." Mempunyai kuasa yang besar dan boleh menjadi sebagai Ahli Sihir dan pejuang. Antara pejuang mempunyai kesatria, gladiators dan komander, dan di antara ahli silap mata anda mencari ahli-ahli sihir dan para imam. Feraly - campuran manusia dan haiwan. Dikurniakan dengan kekuatan yang hebat dan ketangkasan mereka tidak perlu menggunakan sihir. Boleh menjadi renjer (Shadow Hunter) dan Melee (veteran, Berserk, Warrior). Dan akhirnya, Elves. Kerana tanpa mereka dalam apa-apa, dunia misteri yang hebat? Ini penjaga alam dengan akal besar mempunyai kecantikan yang tiada tandingan dan rahmat yang menakjubkan. Kelas yang sedia bunian - ia Wayfarers dan ahli-ahli sihir.

Main Iris Online akan menjadi lebih mudah dan lebih menarik jika anda boleh mengumpul semua kad tarot. Terdapat 22 utama dan 56 kad kecil kad. Peta membantu untuk mendapatkan akses kepada kurungan bawah tanah, membolehkan anda untuk menukar rupa watak akan menambah kemahiran yang berbeza yang unik, memberi peluang untuk meningkatkan inventori. Permainan ini mempunyai banyak kombinasi yang berbeza kad.

Tetapi permainan Iris talian tidak terhad kepada pengumpulan kad. Persembahan usaha kerja, melawat gua dan penjara, memburu raksasa, anda akan mendapat ganjaran dan pengalaman berharga. Dengan pengumpulan pengalaman, pemain mata kemahiran zapoluchaet, yang diedarkan dalam kemahiran khas.

Anda sudah tahu bahawa untuk bermain permainan ini Iris Online - ia bermakna melawat gua. Mereka, seperti kad tarot utama dalam permainan 22. Beberapa memerlukan tindakan atau kriteria tertentu untuk layak untuk masuk. Sebagai contoh, dalam pencinta gua boleh masuk hanya beberapa watak lelaki dan perempuan. Dan memerlukan bahawa kedua-dua mampu bertahan, jika tidak melengkapkan jangka berhenti.

Juga boleh diakses ke kawasan-kawasan yang berbeza pertempuran. Dalam sistem PvP, anda boleh mendapatkan mata, pengalaman dan bermain wang. Mata yang anda akan menghabiskan atas pembelian perkara yang unik dan barang-barang perlu. Permainan ini mempunyai beberapa mod pertempuran. Ia mungkin pertarungan yang mudah, dan penyitaan rusuk, dan pertempuran pasukan. Sebagai contoh, anda akan terlibat dalam perlawanan. Perlu berjuang dalam pasukan gudang. Satu pasukan dikenakan sehingga 15 pemain. Kemenangan akan bergantung kepada kedua-dua kepaduan dan setiap pemain individu.

Syarikat Eyasoft Korea telah dijaga untuk Iris talian bermain seperti semua orang yang memutuskan untuk cuba tangannya pada MMORPG terkemuka. Antara muka yang mudah dan boleh diakses, sokongan teknikal dan ketersediaan maklumat akan membantu untuk mengelakkan masalah.

Happy anda bermain!

 

Bermain juga