Irod

Nama alternatif: Irod

Irod talian - berasaskan pelayar permainan strategi sosial, yang berjaya menggabungkan detik-detik bersejarah dan elemen-elemen yang hebat. Tindakan itu berlaku di benua Allah, di mana kuasa-kuasa berhadapan baik dan jahat sama lain. Tugas utama anda - untuk berjuang menentang tentera gelap yang diketuai oleh Herodes. Untuk membersihkan bumi jahat, anda boleh mengambil bantuan daripada wira legenda dari masa yang berlainan. Berhijrah dari satu era yang lain melalui sekular Gate, anda boleh mencari dan menarik satu orang agung smyslyaschie dalam peperangan. Dan dari ini meningkatkan kekuatan dan pengaruh anda merebak! Main Irod - cara untuk melibatkan diri dalam pembangunan bandar, perjalanan melalui masa, untuk mengambil bahagian dalam pertempuran epik besar, mencari sekutu dipercayai dan beramal baik atas nama masa depan cerah manusia. Menggunakan senjata dan sihir, yang bertujuan untuk mencapai matlamat utama. Ketegasan hanya dapat mencapai kejayaan dan menjadi personaliti yang terkemuka!

Untuk terjun ke dalam pengembaraan yang menarik, untuk mendaftar di Irod permainan. Dengan menghasilkan akaun, anda perlu mengisi borang dengan bidang ini:

- Nama pengguna;

- Kata;

- Ulangi kata laluan;

- E-mel,

- Kod keselamatan.

Setelah selesai memasukkan maklumat yang diperlukan, sila semak pengesahan bahawa penerimaan Terma dan berani tekan butang "Hantar". Tidak perlu bimbang, bahawa konfigurasi komputer anda tidak akan sesuai untuk permainan. Keperluan sistem benar-benar minimum. Jika anda mempunyai sambungan Internet dan pelayar web moden, anda boleh menikmati salah satu hiburan maya yang paling menarik.

Pendaftaran Irod anda membuat penghuni sah di dunia yang luar biasa, dan sekarang anda perlu untuk memulakan tugas mereka. Pertama, menjaga pembangunan bandar. Pertama sekali ia adalah perlu untuk meningkatkan dewan bandar ke tahap 10. Ini akan memberi peluang untuk menyertai salah satu daripada tiga buah negara. Juga lain-lain jenis bank pembinaan, kedai, bangsal, perbendaharaan, rumah, memalsukan memerlukan penjagaan anda. Mereka boleh diperbaiki untuk meningkatkan potensi bahawa permainan ini, yang pada asalnya diletakkan. Kedua, anda mesti melalui Pintu Zaman untuk mencari wira dan mendapatkan mereka untuk berjuang dalam barisan tentera anda. Anda menghadapi tokoh terkenal seperti Scipio, Mardonius, Leonid, Hannibal, Raja Arthur, Spartacus, Merlin, Doktor, Pompey Agung, Attila Hun, Genghis Khan. Kemungkinan besar anda pernah mendengar tentang eksploitasi mereka, dan tidak perlu untuk menjelaskan apakah faedah yang boleh membawa pahlawan yang berpengalaman tersebut. Ketiga, sudah tentu perlu zarah batu razdobyvat St Eloi. Dengan bantuan mereka, anda boleh meminta bantuan dan watak-watak di atas. Eloy mengumpul batu-batu kecil boleh di tempat-tempat yang berbeza dan era. Cuba untuk tidak terlepas apa-apa, dan kerana kejayaan! Dan akhirnya, keempat - misi pertempuran, pertempuran untuk bandar-bandar dan wilayah. Anda kejam harus menghancurkan makhluk gelap itu dan berusaha untuk menyakitkan hati orang. Menawan semula benua dari Herodes jahat. Membangun, anda sampai ke titik apabila anda perlu datang ke genggaman dengan ia dalam Abisalle. Didail semasa pengalaman permainan akan membantu mengalahkan musuh dibenci.

Untuk bermain permainan Irod dalam talian Anda mesti memilih salah satu kaum yang sedia ada. Untuk beliau pada akhirnya dan menjadi milik. Penduduk yang sanggup berdiri menentang kejahatan kematian dibahagikan kepada bangsa-bangsa ini:

- Kesatuan puak (berani, bijaksana, sangat pintar, tidak berundur dari matlamat mereka dan boleh menggunakan senjata berat dan mendapatkan bantuan daripada ilmu hitam)

- Empayar Nobles (keadilan penyayang pembela tanah air, yang terkenal sebagai Noble)

- United Mercenaries (puak-puak nomad, yang percaya bahawa mereka boleh membebaskan manusia dari pencerobohan dan bersedia untuk melawan kedua-dua di laut dan di darat).

Permainan dalam talian Irod mengesyorkan mengawasi pencapaian Mempertahankan Diri dan prestij. Ia aspek cukup penting yang menentukan kedudukan anda dalam dunia permainan. Juga anda perlu untuk menjimatkan wang. Terdapat dua jenis mata wang. Emas lebih biasa daripada berlian, yang boleh didapati melalui penggunaan ciri-ciri tambahan. Anda mesti menambah stok-apa sumber yang penting sebagai makanan. Tanpa ia tidak membentuk tidak mengekalkan tentera. Secara kebetulan, berkenaan dengan askar, bilangan lebih mereka adalah di bawah arahan anda - lebih baik. Tentera yang kuat besar - dasar kuasa pertempuran. Jadi, teruskan, kerana segala-galanya adalah di tangan anda!

Bermain Irod akan menjadi lebih selesa dalam satu perikatan. Jika anda merasa bahawa kuasa untuk menjadi utama, mewujudkan perikatan anda sendiri. Jika tidak, menyertai yang sedia ada. Bersama-sama dengan rakan-rakan, tiada ujian akan menakutkan anda! Mengembangkan pengaruh keseronokan beliau!

Permainan Irod sedang menunggu untuk anda dan bersedia untuk memberi kesan yang baik! Sertai sekarang - dan anda tidak akan menyesal! Seronok dan menarik dan memuaskan! Mari direalisasikan segala perancangan anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag