Perang Ishtvar Brothers

Nama alternatif: Perang Ishtvar Brothers

Ishtvar Permainan: Perang Brothers mula diperkenalkan kepada dunia pada tahun 2007. Dan sejak itu ia telah berjaya memperoleh sejumlah besar peminat. Beribu-ribu pemain dari seluruh dunia dapat menilai semua keindahan dari bacaan yang luar biasa biasa pada pandangan pertama, RPG -permainan. Ini permainan yang berasaskan pelayar, jadi anda tidak perlu memuat turun dan memasang apa-apa fail atau program tambahan.

Seperti kebanyakan projek talian lain Ishtvar: pendaftaran Perang Brothers perlu untuk memulakan proses permainan. Sejak antara muka permainan keseluruhan disesuaikan untuk pengguna Rusia, menangani semua ciri-ciri proses pendaftaran tidak sukar.

1. Untuk pendaftaran bermula, anda boleh klik pada butang yang sesuai terletak di laman utama permainan.

2. Dalam muncul sebelum borang pendaftaran anda, memberi tumpuan kepada tip sistem perlu mengisi dalam semua bidang bagi, dengan menyatakan nama pengguna dan kata laluan untuk masuk dan memilih rupa watak anda, maka anda boleh mula Ishtvar: Perang Brothers bermain.

Sesiapa sahaja boleh log masuk ke projek itu dengan bantuan akaun anda dalam Facebook atau Vkontakte, yang memudahkan dan mempercepatkan proses pendaftaran. Dengan cara itu, untuk membolehkan anda untuk menguji permainan sebelum mendaftar, terdapat ujian fungsi pertempuran.

Ishtvar: Perang Brothers talian - adalah permainan berbilang, yang merupakan campuran penembak dan tradisional RPG -permainan. Hadapan menawarkan banyak tugas dan pencarian. Dan kerja permulaan beliau anda mendapat secara langsung selepas pendaftaran. Kami amat menggalakkan anda mengambil, kerana dengan itu anda boleh lebih memahami semua ciri-ciri permainan, dan dapat bayangkan apa yang menanti anda pada masa hadapan.

Seperti yang anda mungkin telah meneka, permainan selain daripada apa-apa lagi yang anda harapkan pergaduhan dan peperangan. Supaya anda boleh berjaya bermain Ishtvar permainan: Perang Brothers, anda perlu biasa dengan prinsip-prinsip asas mekanik pertempuran. "Tangan" anda dalam permainan yang anda telah mencipta aksara. Jadi, anda boleh memenangi pertempuran, anda perlu berfikir dengan teliti tentang semua tentera pertempuran perpisahan skim. Semua tindakan yang anda boleh menyokong mantra sihir dan kesan ajaib. Dan pada satu ketika ia adalah sihir boleh memainkan peranan yang penting, tetapi juga sebahagian besar hasil yang berjaya permainan bergantung tepat pada strategi yang betul.

Dalam Ishtvar: Perang Brothers membebaskan anda boleh memainkan ciri-ciri kelas yang berikut:

1. Peladang.

2. Hunter.

3. Rifle.

Dalam permainan online ini anda akan mendapati banyak rakan-rakan baru dengan rakan-rakan anda dari seluruh pelusuk dunia. Bertemu dan menyertai puak-puak yang telah ditubuhkan atau, jika dikehendaki, anda boleh menyediakan puak baru mereka sendiri. Semasa permainan anda akan dapat berkomunikasi dengan semua pengguna lain melalui sembang. Dan permainan mempunyai kalkulator khas yang membolehkan anda untuk mengira akibat yang mungkin pertempuran berat.


 

Bermain juga