Kepulauan

Nama alternatif: Pulau, Islandworld

Kepulauan permainan adalah percuma dan tidak memerlukan muat turun, jadi untuk bermain permainan dalam talian Kepulauan anda hanya perlu pelayar dan Internet.

Untuk memulakan permainan dalam talian Kepulauan anda perlu mendaftar. Sertai dalam permainan ini adalah sangat mudah Kepulauan dan terdiri daripada barang-barang

1. Masukkan .

2. Point [ _17_] E-mail .

3. Pilih soalan keselamatan.

4. Masukkan jawapan kepada soalan.

5. Nyatakan lantai.

Sebaik sahaja anda ditunjukkan semua Kepulauan pendaftaran data akan dilakukan.

Kepulauan permainan mempunyai empat jenis watak-watak:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Lawan;

·                   Universal.

Yg memakai tombak benderang - atlet tinggi dan otot yang dihormati untuk kekuatannya, tumbukan yang berkuasa dengan mudah menghancurkan sebarang perlindungan. Ini adalah pilihan yang hebat untuk mereka yang tidak ditangguhkan oleh perjuangan yang adil dan terbuka, dan yang kaedah-kaedah yang tidak berundur dalam menghadapi bahaya, ia sentiasa berbeza ketabahan dan badan.

Nozhevik lebih suka senjata ringan dan tidak mengganggu, ia adalah pahlawan pantas. Dia tidak akan menghadapi masalah untuk mengelakkan pukulan kuat dan penghancuran, dan sebagai tindak balas kepada nozhevik mogok menunjukkan ketangkasan dan pengetahuan daripada mata yang paling lemah daripada musuh, memukulnya satu siri serangan maut.

Bagi beliau sebahagian pedang Pemain pedang sama badan, seperti kaki atau lengan. Adalah perjuangan pintar master pedang dia sentiasa menunggu ketika musuh terbuka kepada serangan, kepada serangan berhenti seketika pada percubaan beliau untuk mengalahkan pedang itu. Dari yang sangat sukar untuk serangan mengelak, dan perlindungan bilah tidak membenarkan dia untuk mendapatkan cukup dekat untuk memohon mogok kritikal.

Universal - adalah seorang pejuang yang tidak pernah mengambil pelajaran elegan bangsawan pemilikan bilah. Gaya - kilometer sekolah yang sukar dan jalan-jalan di bandar pelabuhan itu, memberi pelajaran yang tidak ternilai kepada sesiapa yang masih boleh hidup di dalam hutan konkrit. Touring tidak sekuat, bukan sebagai lincah sebagai pembunuh dengan pisau, bukan sebagai bersih sebagai bangsawan yang dari zaman kanak-kanak tidak melepaskan pedang mereka. Walau bagaimanapun, ia boleh menjadi lebih berbahaya daripada mana-mana daripadanya, menggabungkan kemahiran pertempuran masing-masing.

Kepulauan permainan dalam talian akan bermula dengan kampung kecil Arroyo pada salah letak pulau.

Pulau permainan dalam talian adalah komponen yang paling penting - pembangunan watak anda. Untuk hidup di lautan penuh dengan bahaya, CORSAIR sebenar terutamanya untuk menjadi kuat, lelaki pintar dan bertuah.

Permainan Kepulauan talian adalah sangat menarik. Anda mengharapkan pengembaraan yang menarik di darat dan di laut .

Watak anda akan lima ciri utama:

·                   Ketangkasan;

·                   Kekuatan;

·                   Endurance;

·                   Luck;

·                   Kesihatan.

Anda akan dapat meningkatkan mereka dengan mengedarkan mata pengalaman yang akan diberikan kepada anda apabila tahap universiti lanun anda. Dari asas ciri-ciri data bergantung senjata dan perisai yang boleh menggunakan watak anda, dan apa yang kemahiran dalam peperangan akan dicetuskan paling kerap.

Pejuang Artful melanda lebih tepat dan lawan serangan lebih kerap di udara di sekelilingnya, dan bukannya memukul sasaran.

Kekuatan fizikal pejuang anda akan menjejaskan kerosakan yang disebabkan oleh parang dan kemungkinan kesan Meek - serangan begitu kuat bahawa jika ia dan blok, pembangkang tidak akan mampu untuk mengekalkan keseimbangan beliau, dan lebih banyak anda memohon serangan balas.

Stamina menentukan kapasiti watak anda, kekuatan dibina blok, dan kuasa dengan yang bersifat menghilangkan keletihan.

Luck melindungi anda daripada hits kritikal musuh dan hampir berlaku dari terdedah kepada musuh, dan meningkatkan peluang serangan balas tepat pada sasaran selepas blok yang berjaya. Fortune juga berguna kepada anda jika anda tiba-tiba risknesh pengikut cabaran Voodoo.

Kesihatan menentukan bilangan kehidupan watak - dikurangkan daripada serangan musuh berjaya ertinya kematian dalam peperangan, apabila ia mencapai sifar.

Main Kepulauan anda boleh senjata seperti

·                   Tombak kerajaan;

·                   Pisau;

·                   Pedang.

Kepulauan dalam permainan yang menarik, di sini menunggu untuk anda lokasi berwarna-warni, pelbagai besar senjata, lanun pertempuran dan memburu harta. Mendaftar dan bermain - anda tidak akan menyesal!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag