Dinasti Jade

Nama alternatif: Dinasti Jade

Jika anda - satu kendaraan rasa timur terbaik, tidak mempunyai apa-apa terhadap kebijaksanaan dewa-dewa purba dan bersedia untuk lulus untuk wira sukakan cabaran, dialu-alukan untuk Dinasti Jade. Permainan dalam talian Dinasti Jade sila inovasi dan ciri-ciri yang memastikan popularitinya di kalangan MMORPG lain.

Keperluan Sistem Minimum:

1. Sistem Operasi - Windows ® ME, 2000, Windows 7, Vista x32;

2. Processor - Intel Pentium IV 1500 MHz;

3. Kad Video - 64 MB;

4. RAM - 1 GB;

5. 5 GB ruang cakera keras percuma.

Jadi, untuk memulakan permainan, anda perlu mengisi halaman bentuk piawai Sertai Dinasti Jade. Anda boleh melakukannya di laman web rasmi beliau, di mana klik pada pautan nama yang sama, anda perlu:

• Masukkan e-mel anda yang sah;

• Nyatakan kata kunci;

• Buat nama pengguna di mana anda akan tahu dalam permainan dan forum;

• Seterusnya Sertai dalam permainan Dinasti Jade menawarkan untuk menerima keperluan untuk perjanjian, membaca Peraturan permainan dan penalti yang sedia ada;

• Klik pada "Daftar".

Apabila perlu memuat turun klien permainan pada PC anda, memasang, dan dengan itu mendapatkan akses kepada permainan. Dalam Dinasti Jade, anda boleh bermain dengan menekan jalan pintas yang sesuai pada desktop atau dalam "Start". Jika anda masuk ke permainan, anda perlu untuk membuat keputusan mengenai salah satu pelayan yang dicadangkan dan masukkan - anda dinyatakan dalam langkah Dinasti Jade Pendaftaran - nama pengguna dan kata laluan.

Langkah seterusnya - mencipta watak anda. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan dalam perjalanan, anda perlu membuat pilihan yang sangat penting - puak. Sebanyak lima di sini:

1. Skysong (penyembuh yang baik) → meningkatkan perlindungan, merawat cedera dan menghidupkan semula yang jatuh;

2. Jadeon (Rangers baik) → "kuda" mereka - serangan dari jauh, tetapi lemah dalam huru-hara, terutama dalam pertahanan,

3. Vim (Tangki jahat) → kukuh dalam kedua-dua serangan dan pertahanan, malangnya, ia tidak tergolong dalam kumpulan dan serangan dari jauh, jadi pengumpulan berdiri musuh menyerang hanya apabila benar-benar perlu;

4. Lupin (tentera upahan jahat) → mempunyai pelbagai set kemahiran menyerang;

5. Modo (ahli nujum dan werewolf) → kemungkinan besar, mereka boleh dikaitkan dengan kuasa-kuasa jahat, walaupun tidak ada yang mengetahui kebenaran niat mereka. Mereka mampu untuk mengubah semasa berperang pada makhluk yang kuat dan kehidupan minum lawan.

Permainan Dinasti Jade talian mempunyai ciri-ciri berikut yang membezakannya daripada MMORPG percuma yang lain:

• Terima kasih kepada pembangunan tanpa kelas, anda boleh membuat sendiri, pahlawan anda yang unik. Sebahagian besarnya terima kasih kepada ini khususnya bermain permainan dalam talian Dinasti Jade - keseronokan sebenar.

• Kepelbagaian pencarian available: dan legenda, dan puak, dan segala macam raksasa memburu dan khazanah, pencarian, perjalanan, penyelidikan, sejarah.

• Jumlah besar Dinasti Jade kurungan bawah tanah dalam talian.

Sistem navigasi • Mudah: dalam pencarian terdapat penunjuk khas ke jalan yang ditambah - klik di dalam kad tempat yang betul secara automatik akan memberi laluan ke tahap ini.

• Anda boleh memilih untuk mencipta senjata dan perisai (Kraft).

• Pelbagai kenderaan.

• Jika anda mempunyai haiwan kesayangan pasti obzavedetes bermain Dinasti Jade akan lebih menarik dan lebih mudah. Kebanyakan haiwan ini anda boleh masuk ke dalam kawasan hutan atau di mana-mana tempat lain.

• Dinasti Jade permainan dalam talian yang menyediakan pemain dengan pedang penerbangan yang luar biasa.

• Pemodenan perisai, senjata dan rupa.

• Anda boleh bermain permainan dalam talian Dinasti Jade sepenuhnya hanya apabila berkomunikasi dengan pemain lain. Terutamanya, ia sangat sistem pakatan maju.

• Anda boleh mempelajari kemahiran dan romantis, oleh persatuan, sekali lagi, untuk berkahwin rasmi.

Kesucian, kerapuhan dan kecantikan yang luar biasa dunia Dinasti Jade kerana persaudaraan dengan sejarah China purba. Di awal-awal lagi anda akan hanya Kesatria Santo sunyi, tetapi dari masa ke masa ia akan mendapat kemahiran yang menarik anda yang paling. Lagipun, anda perlu memahami rahsia keabadian dan bijak bersama-sama dengan kegigihan tidak tercedera. Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag