Perikatan bergerigi

Nama alternatif: Perikatan bergerigi

Permainan bergerigi Alliance Online - berbilang berasaskan peranan strategi berasaskan pelayar. Dicipta oleh Gamigo tindakan besar dikehendakiNya pengguna ciri-ciri seperti grafik realistik 3D, pilihan yang besar unit gaji, keupayaan untuk mewujudkan syarikat sendiri, senjata besar senjata, pertempuran berwarna-warni dengan pemain sebenar, menghapuskan halangan yang dicipta oleh kecerdasan buatan. Bergerigi Alliance Online merupakan kesinambungan layak projek terdahulu. Lagipun, ia telah mengekalkan ciri-ciri permainan mata pelajaran yang sama dan memperoleh kelebihan tambahan yang membezakannya daripada keseronokan maya yang lain. Memerlukan pemain dengan betul memenuhi misi untuk mengepam tentera upahan milik tentera yang menjaga senjata dan membangunkan taktik. Mencabar musuh-musuh yang menggerunkan dan menunjukkan bahawa anda boleh menjadi yang terbaik daripada yang terbaik!

Senarai keperluan sistem adalah tidak menghalang gila beliau. Permainan agak sesuai untuk konfigurasi PC berikut: OS Windows XP ( SP 2) / Vista / 7, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB video ( GeForce 8800 / ATI 2600); DirectX 9. 0, RAM 2 GB, 3 GB cakera keras. Jika semua parameter ini adalah normal, bergerigi Alliance Online pendaftaran akan memberikan akses kepada salah satu penembak Internet yang paling menghiburkan. Mewujudkan akaun - proses ini agak cepat. Sertai dalam permainan bergerigi Alliance Online memperuntukkan pengenalan nama permainan, alamat e-mel, kata laluan, dan penerimaan Perjanjian Pengguna. Selepas itu, anda boleh melangkah ke dalam dunia peperangan kejam dan mewujudkan syarikat sendiri.

Pada permulaan anda akan perlu membuat keputusan yang kelas milik protagonis. Daripada lima kelas yang sedia ada (Sentinel, tentera Perintah, sniper, penembak, tentera) Anda boleh memilih mana-mana layan diri. Kemudian anda perlu mendail perkhidmatan tentera upahan. Didakwa unit dalam permainan untuk lebih daripada 60 spesies. Anda mesti belajar untuk memilih yang paling sesuai, supaya unit itu ditubuhkan lelaki yang mampu untuk melaksanakan fungsi yang berbeza. Main bergerigi Alliance Online Anda akan mengepam tentera upahan. Setiap daripada mereka untuk yang lebih besar atau lebih kecil tahap parameter terletak hak seperti ketahanan, ketangkasan, persepsi, refleks, ketepatan. Pastikan bahawa kemahiran mereka bertambah baik - dan peluang anda untuk berjaya akan meningkat dengan ketara!

Perlu juga dinyatakan bahawa terdapat unit pelekat khas. Anda hanya perlu menyediakan yang perlu senjata tentera upahan. Masalah dengan ini tidak akan timbul. Selepas perang dalam perjalanan beratus-ratus jenis dan senjata, dan perisai.

Setiap orang yang bermula bergerigi Alliance Online memainkan meluluskan pelaksanaan misi tersebut. Biasa di dunia ini, anda akan dapat untuk melaksanakan tugas yang lebih kompleks. Permainan ini mempunyai banyak misi pertempuran yang berbeza! Perkara utama bukan malas! Bagi sistem PvP, ia terdiri terutamanya daripada jenis-jenis pertempuran:

- Deathmatch, di mana pemenang adalah orang yang kekal dalam permainan sekurang-kurangnya satu upahan;

- Hunter ganjaran untuk tangkap;

- Search & Destroy, yang akan berurusan dengan kemusnahan matlamat musuh, manakala mempertahankan objek anda sendiri.

Setiap kemenangan - itu sendiri perasaan yang sangat manis. Tetapi selain itu, anda akan menerima pampasan yang ketara. Belum ada satu pun enggan titik kehormat atau bonus dalam bentuk bahan api.

Ciri utama permainan ini adalah keupayaan untuk dibandingkan dengan pemain lain. Lawan lagi Maha anda secara automatik akan mencari mencari jodoh sistem. Yang lebih tinggi reputasi anda, semakin kuat akan musuh.

Dengan cara itu, untuk bermain permainan ini bergerigi Alliance Online akan menjadi lebih mudah jika anda membeli bulion emas. Pada mulanya dikeluarkan emas percuma kecil, tetapi kemudian ia akan mempunyai untuk membeli. Walau bagaimanapun, tawaran ini adalah mengikut budi bicara anda.

Peminat Dear keseronokan, percayalah, anda tidak akan kecewa! Permainan ini adalah benar-benar cara baik untuk mendapat adrenalin! Andaikan di realiti sukar perang sentiasa disertakan dengan tuah kepada anda!

 

Bermain juga