Wars Penjara

Nama alternatif: Wars Penjara

Permainan Penjara Wars - penyemak imbas percuma MMORPG subjek jenayah. Jika anda bosan menjadi warganegara model yang tidak pernah memecah surat undang-undang, ia adalah masa untuk terjun ke dalam alam semesta maya dan menjadi penipu terkenal. Bermula Penjara Wars bermain, anda akan mendapati diri anda dikelilingi penjenayah-penjenayah yang agresif dan berbahaya. Bersama-sama anda akan dapat untuk terus hidup rusuhan di dalam penjara, bukan bersandar pentadbiran yang akan melakukan yang terbaik untuk menenangkan penyamun. Meninggalkan segala kesukaran dan kesusahan, anda akan bergerak lebih tinggi dan lebih tinggi sebagai wakil penjenayah kerjaya yang luar biasa. Tidak lama kemudian anda akan menjadi terkenal dalam bulatan dari jenis mereka sendiri, untuk mendapatkan kredibiliti dan akan berasa agak selesa dalam peranan ini. Mengalami perasaan mendebarkan kejayaan, meningkatkan tahap adrenalin dalam darah, pembenihan pada masa lapang untuk permainan yang menarik!

Sertai komuniti jenayah boleh menjadi sesiapa sahaja. Keperluan sistem untuk Pengampun permainan. Juga memuat turun Anda tidak perlu. Hanya membuat akaun. Penjara Wars pendaftaran adalah seperti berikut: masukkan alamat e-mel anda, yang akan menjadi nama pengguna, kata laluan difikirkan, kod ditulis semula daripada imej dan klik "Buat Akaun". Bersedia untuk fakta bahawa anda menerima peraturan pendaftaran dan perjanjian projek. Seterusnya, anda akan mewujudkan watak. Anda harus ditentukan antara empat sindiket yang sedia ada: Cosa Nostra, abang, adik-Pengawal pertempuran hitam. Setiap sindiket mempunyai unit sendiri yang berasingan. Selepas membuat pilihan anda, perhatikan nama watak anda, pilih tingkat yang diingini, dan kemudian buat penampilan citarasa anda (muka, rambut).

Sepanjang permainan Penjara Wars talian perlu membangunkan watak anda. Anda akan bergerak dengan yakin melalui tahap sehingga anda mencapai yang tertinggi - 30. Dengan setiap peringkat penaklukan berikutnya yang anda peroleh tiga mata dan satu mata parameter kemahiran. Ini bermakna bahawa lebih - yang lebih kukuh menjadi wira anda. Hanya selepas peringkat ke-15, anda menjadi ahli penuh sindiket itu, dan mendapat banyak kelebihan. Sebagai contoh, akses ke halaman bersama untuk sindiket tatu untuk EVENT "Pemberontakan di dalam penjara" dan banyak lagi.

Sudah tentu, setiap satu daripada sindiket ciri-ciri sendiri, tetapi ada kemahiran yang ada kepada mana-mana ahli-ahli sindiket itu. Kemahiran yang sama untuk dikongsi untuk aktif dan pasif. A tiga cabang kemahiran yang umum memberi peluang untuk memilih jalan pembangunan mereka sendiri. Kemahiran termasuk cawangan pejuang dengan tangan yang kuat, perasaan bahawa melalui kejutan, pertempuran marah, luka terbuka, siri kerja, dan algojo kegilaan. Cawangan ini bertujuan untuk menyebabkan kerosakan maksimum. Jika anda ingin mempunyai ciri-ciri pertahanan tinggi, memilih cawangan pengawal peribadi, yang merangkumi kemahiran berikut: sasaran yang sukar, pemula, kekeliruan, yang masih hidup, batu dinding, badan yang kuat, usaha terakhir, titik tip. Nah cawangan bakat dipanggil sejenayah bertujuan untuk digunakan dengan cekap barangan sampingan. Dengan pembangunan cawangan ini akan boleh diakses kepada kemahiran seperti pertolongan cemas, talkativeness, tempat lemah, yg tdk mengganggu, berjimat cermat, pengiraan pegawai perubatan, tepat, helah sneaky. Seperti yang anda belajar kemahiran dalam permainan anda akan membuka lebih banyak dan banyak lagi. Secara kebetulan, anda boleh meningkatkan sebagai salah satu trend dan belajar daripada semua yang paling perlu.

Salah satu cip yang sejuk, yang menawarkan permainan Penjara Pandora - tatu. Ia adalah kehadiran mereka membezakan penyamun daripada pihak berkuasa. Oleh itu, anda akan sentiasa tahu jenis mereka sendiri. Dengan cara itu, apabila anda membuat keputusan untuk memperindah badan anda salah satu daripada perhiasan simbolik untuk dipilih apa yang akan. Lebih daripada 1,000 jenis tatu yang ditawarkan kepada perhatian anda!

Juga bermain memegang Penjara Wars , anda boleh menggunakan senjata besar senjata. Oleh kerana anda perlu melawan pelbagai sama ada jurulatih atau pemain lain dan perang berterusan antara sindiket diri mereka, anda tidak boleh melakukan tanpa senjata yang baik. Mengumpul buku jari tembaga, pisau, mengasah, kelab, rantai dan kebaikan lain. Wujud dalam permainan dan dopes. Ini termasuk kit pertolongan pertama, meningkatkan dan peminat.

Perlu juga dinyatakan mengenai peluang untuk mewujudkan dalam kumpulan sindiket berkenaan. Pemain pintar bersatu untuk bermain permainan ini Wars Penjara dalam talian, menggunakan potensi sepenuhnya. Ingatlah bahawa anda boleh mengambil dalam perkumpulan itu sering tidak mampu untuk tunggal degil. Walaupun, pada dasarnya, tiada anda atau tidak mengikat. Main Ku yang menyeronokkan, kesihatan menyakiti dengan sindiket yang bertentangan, mewujudkan lebih banyak dan lebih rusuhan di kebebasan untuk memilih, dan sel tak terhingga membenci merengsakan pentadbiran penjara berjaga-jaga. Biar semua harapan anda menjadi kenyataan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag