Star Wars: Jedi Knight II: Jedi mengusir

Nama alternatif: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi mengusir

Processor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Video

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi mengusir bahagian kedua salah satu permainan komputer yang paling popular berdasarkan motif alam semesta Star Wars: Jedi Knight tidak seperti penembak konvensional, kerana di sini pemain merupakan senjata yang ada adalah bukan sahaja jarak jauh, tetapi lightsabers, dan juga anda boleh menggunakan Tentera dalam konfrontasi dengan musuh.

Plot Star Wars: Jedi Knight 2

Permainan ini berlaku dua tahun selepas selesai peristiwa bahagian pertama permainan. Protagonis Kyle Katarn, takut lagi tunduk kepada sisi gelap tenaga, mengetepikan keupayaannya dan melemparkan LightSaber beliau. Protagonis Star Wars: Jedi Knight: Jedi mengusir memutuskan untuk kembali ke profesion tentera upahan membantu Republik Baru untuk menyelesaikan sisa-sisa terakhir angkatan Imperial. Dalam salah satu misi, Kyle dihantar, disertakan dengan rakan lamanya Jan Ors salah satu planet pemberontak, di mana mereka bertemu Desann Dark Jedi, yang belajar pemenang Kyle Jerec dan menculik Jen. Cuba untuk menyelamatkan rakannya, Kyle mengakui dalam Dessanu pertempuran digunakan terhadapnya Silas dan rakannya mati. Oklemavshis Kyle marah dan pergi ke lembah Jedi untuk mendapatkan semula Tentera. Protagonis kembali ke tempat suci dalaman Star Wars, Jedi Academy, generasi ke-2 yang telah disediakan kami Luke Skywalker. Dia hendaklah Kyle mengambil pedang anda, kiri untuk disimpan dengan selamat. Dari saat ini bermula memburu anda untuk Dark Jedi Dessau, yang membawa anda melalui semua alam Star Wars: Jedi Knight 2.

Rupa

Permainan penilaian Khas layak komponen visualnya penuh dengan kesan khas sukar dibayangkan dan model watak yang direka dengan baik. Segala-galanya, benar-benar segala-galanya dalam Star Wars: Jedi Academy 2 memegang di peringkat tertinggi, dari wira dan berakhir Stormtroopers Imperial biasa. Di bawah model watak-watak permainan dan pergerakan dibuat. Permainan ini adalah bernilai bermain walaupun hanya untuk melihat bagaimana anggun lalat oleh meletup termogranate, serangan sebagai tergesa-gesa lalu dozen tembakan blasters. Bunyi juga sehingga tanda itu dan semua hidangan visual akan ditiru soundtrack yang besar, yang memberi kesan kepada segala-galanya, walaupun gema yang terbang lalu BLASTER rasuk.

Ya anda akan tiba dengan kuasa

Permainan Star Wars: Jedi Knight benar-benar berubah, sekali di tangan protagonis rindukan LightSaber penggantian pertempuran BLASTER. Akan ada kelajuan yang menentukan dan stim mengalir, pergerakan anggun tetapi juga serius melucutkan manfaat dalam suatu amaun yang melebihi kumpulan musuh. Semua ini disertai dengan lambungan cantik dan balik kuang, runtuh kombinasi dan kilat. Protagonis kemahiran akan tumbuh sepanjang permainan dan bilangan rentak ada, helah dan balik kuang akrobatik dengan dia. Berbanding dengan bahagian pertama sistem untuk mengumpul zarah hilang Angkatan daripada mayat-mayat musuh jatuh, kini Kyle boleh menjana tenaga sendiri, yang adalah perlu bagi masa untuk menggunakan kemahiran mereka. Perjuangan yang paling menarik akan menunggu anda dalam pertempuran dengan Jedi memberontak, jadi jangan menghabiskan semua daya-daya dalam pertempuran dengan Stormtroopers mudah.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag