Kartuga

Nama alternatif: Kartuga

Permainan dalam talian Kartuga - strategi lanun pelayar percuma dengan RPG elemen, yang bermula dalam masa nyata. Terima kasih Kartuga Online Anda boleh berasa perompak sebenar dan membedah pada expanses marin, dan kemudian ke dalam vstrevaya scrapes berbahaya. Seluruh lautan dunia dibuka untuk penyelidikan anda. Rasa tuan ini expanses luas! InnoGames Syarikat - penerbit permainan, memastikan bahawa pengguna tidak bosan. Banyak kes-kes menarik yang datang pelancong berani. Anda ada hak untuk menyerang kapal-kapal saudagar untuk merompak bandar, untuk mengemukakan bantahan angkatan keadilan, melakukan segala yang mungkin untuk diperkaya. Kehidupan lanun adalah sesuai untuk mereka yang tidak biasa dengan duduk diam. Memerlukan sejumlah besar tenaga untuk melaksanakan banyak pencarian kesukaran yang berbeza-beza, tidak dapat terus meningkatkan kapal anda, untuk merangkumi semua aspek yang diperlukan yang menjanjikan pembangunan. Jika anda membuat keputusan untuk bermain Kartuga, ia harus diperhatikan bahawa kini projek itu pada peringkat ujian beta. Oleh itu Kartuga pendaftaran - ia hanya satu permintaan untuk jemputan kepada permainan, bukannya akses langsung kepada pengembaraan gila mengamuk. Tetapi jangan bimbang bahawa keinginan anda akan ditinggalkan tanpa pengawasan. Pintu kepada dunia maya akan dibuka kepada semua pendatang.

Sertai dalam permainan memerlukan Kartuga mengisi bidang ini: nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel. Kemudian anda menerima perjanjian itu, maka anda boleh mengharapkan surat kepada e-mel yang dinyatakan. Digalakkan oleh fakta bahawa keperluan sistem untuk permainan tidak terlalu tinggi. Dalam kehadiran pelayar moden dan internet kelajuan tinggi, anda boleh bermain dengan komputer, walaupun parameter purata.

Jadi, di manakah anda mula Kartuga bermain? Tidak perlu dikatakan bahawa dengan pembelian kapal. Sebelum anda menetapkan kapal belayar menyediakan dengan sewajarnya. Perhatikan bahawa peningkatan kapal anda akan terlibat sepanjang permainan. Pembangunan watak yang sama adalah disebabkan oleh pengumpulan pengalaman. Dan lebih - lebih baik. Selepas anda kemajuan melalui permainan yang menawarkan akses kepada berpuluh-puluh kemahiran yang berbeza. Setiap satu untuk dirinya memilih gaya bermain. Mujurlah, permainan menyediakan sekumpulan ciri-ciri yang menyumbang kepada kebebasan untuk memilih. Dapatkan sekurang-kurangnya, sebagai contoh, pelbagai jenis kapal. Anda boleh memilih apa yang hati mahal dan rasa bertuah di atas kapal benar.

Permainan Kartuga memerlukan taktik. Dan terbaik dari soalan-soalan ini terlebih dahulu untuk menyelaraskan dengan ahli pasukan. Ya, ia adalah lebih berguna untuk bersatu, dan bukan oleh cuba untuk memenangi kemasyhuran. Tindakan pasukan yet tidak membahayakan, dan juga sebaliknya. Terutama pasukan yang melawan dalam permainan - penglihatan agak menarik, dan melibatkan diri dalam mereka sahaja tidak akan berfungsi. Belajar secara baik menyelesaikan masalah dalam pasukan, tidak kehilangan kawan-kawan anda ke atas dan mengamalkan maksudnya. Rawat dengan menghormati setiap pihak, sesiapa dia. Dengan cara itu, anda boleh memilih untuk diri mereka sendiri peranan Jurutera, atau Destroyer Pelindung. Dan walaupun mereka mempunyai fungsi yang berbeza dalam setiap tindakan pasukan diselaraskan membawa banyak manfaat. Taip huruf adalah berbeza dalam bahawa mereka mempunyai cara yang unik pembangunan, gaya sendiri dan kerjaya. Oleh itu, dengan peranan yang memilih untuk menyesuaikan diri kapal peribadi.

Kempen pemain tunggal dalam permainan ini adalah lebih sesuai untuk meratakan lanun kemahiran. Pada asasnya anda bermain permainan Kartuga, menikmati mod berbilang yang berbeza. Cuba semua ada, untuk memahami apa yang paling hits tempat kejadian.

Dalam pertempuran tidak berkesudahan dan harus ditangani dengan perkara-perkara seperti mencari harta karun, pengangkutan barang-barang, pembangunan sains, bidang penyelidikan, pembebasan rakan-rakan dalam kesusahan, melengkapkan kapal-kapal. Perlu juga dinyatakan bahawa permainan ini berlaku perubahan era sejarah. Ini menghapuskan kebosanan - dan anda tidak pernah bosan lagi dan sekali lagi untuk usaha menarik. Mari sekarang lapang anda menjadi lebih menarik dan kaya. Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag