Khan Wars

Nama alternatif: Khan Wars

Khan Wars talian - percuma berasaskan pelayar berbilang permainan strategi daripada syarikat itu XS Softwa. Asas permainan sehingga pertempuran antara negara-negara yang berlainan yang tinggal di tanah maya. Semua Apa sahaja yang anda lakukan, sama ada pembinaan atau sumber pengekstrakan dilakukan dalam usaha untuk membangunkan negara mereka sendiri dan untuk meningkatkan kuasa tempurnya. Selepas semua, hanya yang kuat tidak akan takut untuk menyerang musuh untuk bergembira kemenangan maka menggayatkan. Tetapi ini tidak bermakna bahawa, tanpa melakukan diri kita menyerang, anda tidak akan ditarik ke dalam pertempuran. Selalunya mempertahankan diri mereka penceroboh dan lebih baik bersedia untuk mesyuarat tersebut. Jangan berdiri-diri! Mewujudkan tentera yang boleh dipercayai dan mengambil bahagian dalam perang besar!

Untuk bermain Khan Wars komputer yang cukup dengan parameter purata. Jadi jangan bimbang tentang keperluan sistem. Jika anda mempunyai keinginan - untuk menyertai. Terjun ke dalam atmosfera akan membantu memerangi Khan Wars pendaftaran. Akaun dicipta seperti berikut: Pemasukan nama permainan, alamat e-mel dan kata laluan. Secara lalai, anda menerima terma-terma perjanjian. Bersedia - kini sesuatu yang akan melemparkan!

Pertama sekali, untuk memilih mana negara yang anda mahu bermain Khan Wars. Fikir dengan teliti, kerana pusingan akan mustahil untuk mengubahnya. Setiap negara mempunyai ciri-ciri sendiri, unit yang tersendiri dan menyertai, anda akan menerima yang betul-betul bonus itu dan meletakkan negara ini. Secara umumnya, terdapat 11 negara itu: orang-orang Arab, Lithuania, Goth, Rusia, Parsi, Frank, Bretons, Mongol, Byzantine, Bolgartsy, Jerman, Jepun. Kepelbagaian ini membolehkan anda untuk memilih pilihan yang paling sesuai.

Apa termasuk permainan, tetapi satu pembunuhan beramai-ramai tidak berkesudahan. Setiap pemain perlu melibatkan diri dalam pembangunan dan pembangunan harta benda mereka. Semua bangunan yang didirikan di atas wilayah istananya sendiri. Anda mesti mempunyai Ladang, lombong emas, lombong besi, dan untuk menyediakan diri mereka dengan sumber. Juga perlu menjaga Berek dan Stables, yang mana unit-unit pertempuran kereta api. Jangan lupa tentang subjek-subjek tersebut penting sebagai dinding pertahanan, Cache, Katedral, Menara, Gudang, Stables. Tidak tanpa Pasaran Tavern, Hospital. Dan untuk pertanian benar-benar memerlukan Forge, Windmill dan pelbagai bengkel. Hanya dengan membina semuanya, anda boleh berasa yakin. Malah, istana - rumah anda. Jadi mewujudkan persekitaran untuk diri anda selesa! Dengan cara itu, dari masa ke masa anda boleh menambah bilangan kunci yang berada di bawah kawalan anda. Jika tidak, mengapa perlu penaklukan? Tetapi dalam kes ini terdapat batasan. Seorang pemain tidak boleh pada masa yang sama memerintah lebih dari sebelas kunci.

Berhubung dengan sumber, untuk ekonomi termasuk emas, besi, kayu, makanan. Semua ini diperolehi dengan cara yang berbeza. Tetapi terdapat sumber-sumber seperti penduduk dan kesetiaan. Membangunkan perumahan, untuk mendapatkan lebih ramai orang. Ia digunakan untuk unit latihan dan kecekapan bangunan. Nah, apabila ramai penduduk, cuba untuk tidak meninggalkan mereka dalam kesusahan. Keyakinan orang ramai terhadap pemilik Castle vymeryat kesetiaan. Siapa yang tidak mahu berkenaan! Jadilah pemimpin yang bijak!

Mari kita lihat apa yang akan terdiri daripada anggota kita. Tanpa tentera untuk bermain permainan ini Khan Wars adalah semata-mata tidak realistik. Jadi tentera dibahagikan kepada jenis ini: Pemanah (Crossbowmen, Pemanah, Royal pemanah), tentera Kuda (Cahaya Berkuda, Pemanah Kuda, Pengakap, Heavy Berkuda), Hiking tentera (Kapak, cokmar-pembawa, pemain Lawan, Pikener) dan Pengepungan Mesin (Taran, Ballista, Tarbil). Terdapat kuasa-kuasa khas yang untuk setiap negara - sendiri. Peranan penting dalam mewujudkan strategi bermain kesatria. Ia adalah mereka yang akan membawa tentera anda. Dalam pembangunan United Knights memainkan peranan yang penting. Terdapat 4 kelas kesatria: Marshal, tuan tanah, Peniaga dan Perisik. Setiap jenis mempunyai wira kebolehan sendiri aktif dan pasif. Knights mendapat kuasa mereka melalui arahan yang mahir tentera dan kejayaan banyak misi.

Permainan Khan Wars ada satu pengguna tidak akan membenarkan untuk duduk terbiar. Selepas dia meninggalkan banyak tugas yang berbeza. Bersedia untuk melaksanakan tugas-tugas ketenteraan, ekonomi dan mudah. Peminat Dear pertempuran tentera, pendaftaran dalam permainan Khan Wars sedang menunggu untuk anda! Sertai hari ini dan menghabiskan masa lapang anda tepu.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag