Kerajaan-kerajaan Amalur: hitungan amal

Nama alternatif: Kerajaan-kerajaan Amalur: hitungan amal

Permainan Kerajaan-kerajaan Amalur: hitungan amal adalah satu-pemain permainan peranan-bermain, yang diwujudkan selepas penulis Robert Salvatore. Tindakan permainan mengambil tempat di tempat yang ajaib: kerajaan-kerajaan Alamura.

Kerajaan-kerajaan permainan Komputer Amalur: hitungan amal, anda boleh memuat turun di mana-mana tapak yang menyediakan ciri ini.

Sebelum perlawanan, pemaju mencadangkan untuk melihat kira-kira Kerajaan-kerajaan Amalur: hitungan amal video. Video pengenalan mendedahkan kebanyakannya semua ciri-ciri permainan.

Dalam Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal pencarian boleh peringkat kerumitan: kedua-dua mudah dan kompleks.

Ini Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal bermain anda mula dengan senarai calon yang bersih. Dalam permainan anda bangun di kalangan mayat-mayat, selepas kembali dari antara orang mati. Watak anda sedar bahawa dia mempunyai sihir yang sangat kuat, terima kasih kepada yang dalam kuasa anda untuk mengubah seluruh dunia anda.

Adakah dalam pertempuran berterusan, konfrontasi, watak anda akan perlu membuka kunci rahsia keabadian dan menghentikan kejahatan yang memerintah selama bertahun-tahun.

Pada awal Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal Anda perlu memilih mana bangsa akan merawat watak anda:

1) Almain (bangsawan) - adalah orang yang kaya dan manja. Mereka mempunyai pengetahuan alkimia dan cenderung untuk memujuk tetapi juga tahu besi.

2) Varani (mengembara orang) - orang-orang ini tidak bernasib baik dalam kehidupan, dan mereka ditimpakan dengan kebencian. Mereka boleh mengesan tidak kelihatan, dan untuk melibatkan diri dalam perdagangan, dan boleh memilih kunci.

3) Ljosalfar (bunian cahaya) - adalah orang yang positif, yang mendiami kawasan hutan. Mereka mempunyai pengetahuan alkimia dan pembuatan kristal dan sihir hilang.

4) Dokkalfar (bunian gelap) - ia adalah satu bunian buruk yang telah di jalan yang salah. Mereka boleh menghasilkan kristal dan mempunyai kebolehan pujukan dan bersembunyi.

Juga di dalam Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal mempunyai tiga kelas pokok:

1) Warriors - adalah kelas yang paling kuat dan berani.

2) Magee - mereka mempunyai pengetahuan alkimia dan jampi sihir.

3) Penyangak - ia adalah kelas yang paling licik dan bijak yang tidak takut apa-apa.

Kemahiran pertempuran anda bergantung kepada apa yang kelas anda memihak. Penampilan anda juga bergantung kepada kelas yang dipilih.

Dalam Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal senjata anda akan memainkan bergantung kepada kelas yang anda pilih

1) Pahlawan - pedang yang berbeza dan tukul.

2) Bagi perompak - pisau, busur panjang, pedang peri.

3) Bagi ahli silap mata - tongkat, chakra, scepters.

Adakah Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal batu, yang anda juga boleh menggunakan bukan senjata. Mereka dipanggil aksesori terpesona. Ini termasuk: cincin dan kalung unik.

Dalam Kerajaan-kerajaan permainan Amalur: hitungan amal menggunakan sistem nasib, dengan mana pemain boleh membuka nasib yang lain.

Selami dunia yang luar biasa Kerajaan-kerajaan Amalur: hitungan amal, Tahu semua ciri-fiturnya! Jangan biarkan keturunan musuh dan membersihkan dunia dari kejahatan purba.

Nasib baik menjalankan misi mereka!

 

Bermain juga