Kings Umur

Nama alternatif: Usia Raja-raja

Di Kings Umur permainan papan adalah semua peminat strategi dalam talian, dan terutama orang-orang yang gila tentang Zaman Pertengahan, kesatria dan istana. Di sini anda akan menjadi seorang raja dan dapat menyeberangi pedang dalam peperangan feudal dengan pemain lain dalam talian. Menjadi kuat dan dengan kebenaran anda akan didirikan bandar-bandar baru dan lama dikosongkan.

Untuk bermain permainan Kings Umur talian anda mesti diluluskan pendaftaran mudah dalam permainan Kings Umur. Anda hanya perlu:

1. Pilih nama skrin anda.

2. Pilih kata laluan baru hanya diketahui oleh anda.

3. Masukkan alamat e-mel anda.

4. Mengesahkan penerimaan anda terhadap terma dan syarat dan perlindungan data.

5. Selepas itu, dalam e-mel anda akan menghantar e-mel dari permainan dan klik pada pautan surat anda mula bermain permainan dalam talian Kings Umur.

Apabila memeriksa Kings Umur selesai, anda mesti memilih dunia (peta) yang akan bermula pembangunan bandar anda. Perbezaan utama dalam peta yang mempunyai peta untuk kedua-dua pemain baru dan pemain berpengalaman. Oleh kerana anda belum dibangunkan bandar dan pengalaman dalam membina lebih baik memilih untuk bermain peta Kings Umur untuk pemula. Pemain lain di peta ini sesuai tahap anda.

Raja-raja Umur permainan dalam talian bermula untuk anda sebagai pemerintah dengan sebuah istana kecil dan sekitar beberapa ekar tanah darah anda, di mana ia masih pelakon beberapa pengekstrakan sumber perjanjian anda. Sekarang anda menentukan sama ada tanah-tanah berubah menjadi modal indah kerajaanmu.

Castle adalah hati penyelesaian anda. Yang lebih tinggi kunci tahap yang anda mempunyai, pembinaan di atas tanah anda dengan lebih cepat. Apabila istana anda mencapai tahap 15, anda akan dapat untuk merobohkan bangunan.

Permainan Online Kings Umur membuat cincang realisme dari segi apa yang anda tidak boleh tanpa henti mengumpul sumber-sumber. Ia dihadkan oleh saiz gudang anda. Penyimpanan lebih, lebih banyak sumber anda boleh menyimpan. Jika gudang penuh, berhenti pengekstrakan sumber.

Di Kings Umur talian membangun bangunan mereka untuk pengekstrakan sumber (kilang papan, batu kuari, lombong untuk perlombongan bijih, kilang) Anda pertumbuhan yang lebih baik sumber-sumber ini untuk gudang anda.

Begitu juga dalam perjalanan pembangunan bandar anda akan disediakan untuk bangunan seperti:

Perlindungan. Di sini, subjek anda akan dapat bersembunyi dari serangan musuh dan menjimatkan sumber.

Barracks. Di sini anda membuat pengambilan tentera dan menghantar mereka berperang. Semakin tinggi tahap berek, semakin kuat tentera anda.

City Wall. Apabila anda menyerang istana musuh meningkatkan keupayaan pertempuran tentera.

Version. Kemudian anda mendail haiwan pek untuk karavan untuk mengukuhkan hubungan perdagangan.

Pasar. Dalam pasaran yang anda boleh membeli barang-barang yang berbeza dan menghantar mereka karavan dimuatkan. Semakin besar pasaran, yang lebih karavan.

Alchemist. Di sini pergi pembangunan semua jenis perkara luar biasa, namun, berguna untuk kerajaan anda.

Memorial. Ini adalah sebuah patung di pusat penyelesaian, yang boleh dibina hanya jika anda semua bangunan telah mencapai tahap maksimum. Mendapat manfaat daripada patung yang besar - ia meningkatkan keselamatan pasukan anda di istana pada 50%.

Permainan Kings Umur Online menyediakan anda dengan tentera pilihan fleksibel. Setiap unit mempunyai kebolehan sendiri dan pengkhususan.

Jika anda kesuntukan wang dan masa untuk menyediakan tentera yang berkualiti, anda boleh mengambil jalan keluar kepada petani merekrut. Sahaja, mereka sangat lemah, tetapi kerana jumlah yang besar dan peningkatan dalam perlindungan istana, boleh menyimpan nasib.

Spear bukan sangat kuat terhadap kumpulan mendaki lain, tetapi baik terhadap kesatria dipasang. Templar - tentera berjalan kaki dengan pedang. Agak berbahaya untuk kumpulan mendaki lain. Pemanah sentiasa sebagai peranan sokongan. Juga terdapat mengamuk. Unit askar berkuda berani dan pemurah yang diperlukan untuk pukulan cepat dan menghancurkan.

Untuk peninjauan pasukan musuh, anda boleh menyewa perkhidmatan perisik. Untuk mengunci serangan dalam permainan dan menyediakan Tarbil ram (trebushe).

Kubu anda akan dimuliakan untuk semua kerajaan dalam talian terima kasih kepada kempen yang berjaya anda dan karavan dagangan mencecah bahagian yang paling terpencil di dunia dan akan membawa bersama mereka kekayaan terperi. Nama anda akan disebut dengan kagum dan hormat. Kings cek Umur menanti anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag