Raja-raja dan Legends

Nama alternatif: Raja-raja dan Legends

Permainan Raja-raja dan Legends - permainan dalam talian yang direka dalam gaya IMO. Raja-raja dan Legends Talian dimainkan melalui pelayar.

Permainan Raja-raja dan Legends membolehkan pemain mengambil alih peranan Raja. Anda akan menerima dan menggunakan khas kad yang memanggil makhluk mantra dan [ _1_] serangan raksasa apabila anda memerangi mereka.

Untuk mengetahui apa yang ada dalam Raja-raja dan Legends pendaftaran, anda perlu membaca maklumat yang dinyatakan dalam teks di bawah:

1. Pergi ke laman web Raja-raja dan Legends.

2. Anda akan melihat kepada bentuk laman utama untuk mengisi mendaftar dalam permainan.

3. Dalam jenis sel pertama di alamat e-mel anda.

4. Fikirkan kata laluan permainan dan tuliskannya di dalam sel kedua.

5. Untuk memastikan bahawa anda telah memasukkan kata laluan yang betul, ulangi sekali lagi di sel seterusnya. Menulis secara berasingan, supaya tidak lupa.

6. Jika anda bersetuju dengan peraturan tapak dan dasar privasi dan laman web, kemudian letakkan tanda semak di dalam sel yang anda mahu.

7. Klik pada butang merah dengan tulisan « kostenlos spielen » .

Anda juga mempunyai peluang untuk mendaftar di halaman rasmi di Facebook-e, klik pada butang biru di bawah borang pendaftaran sebelum ini dengan tulisan « Mit Facebook anmelden ».

Permainan Kal permainan pelayar, jadi anda tidak perlu bimbang tentang kuasa komputer peribadi anda, selagi kelajuan Internet yang digabungkan dengannya. Dalam kes ini ia bermakna bahawa jika komputer anda lemah, Internet Kelajuan Tinggi juga boleh "perlahan."

Main Raja-raja dan Legends, anda akan membina kerajaannya, mengumpul pelbagai kad.

Di Raja dan Legends bermain anda akan, apabila berhadapan dengan kaum-kaum itu

1. Rakyat. Kelas ini bergantung terutamanya kepada perjuangan manusia untuk manusia . Anda jangan takut menyelam ke dalam pertempuran sebenar yang boleh sama ada pada kaki mereka, dan kuda.

2. Bunian. Elven tentera suka perjuangan untuk jarak yang panjang . Mereka menggunakan busur dan sihir yang kuat kepada menjaga musuh-musuh mereka Jarak . Dalam huru-hara mereka dengan cepat kehilangan tenaga dan menjadi lemah.

3. Mongrels. Mereka mempunyai banyak ciri-ciri. Tetapi Kelebihan utama mereka adalah unik bergerak di medan perang.

4. Mayat. Ini tentera menolak untuk mati, dan, akhirnya, untuk berpaut kepada peluang sedikit untuk hidup. Kehadiran dan penampilan mereka sebab takut dalam lawan mereka.

5. Orcs. Ini sangat tahan lasak menjadi dengan banyak kuasa, dan oleh itu, mereka sukar untuk ditewaskan .

6. Bunian. Terima kasih kepada rendah pertumbuhan mereka boleh dengan cepat memasuki medan perang . Kekuatan mereka terletak pada nombor mereka.

7. Syaitan. Walaupun keperluan mereka pada pandangan pertama tidak mengagumkan, mereka pelbagai kemahiran mungkin juga [ _1_] yang terkuat lawan meletakkan lutut.

Raja-raja dan Legends Online - ini adalah satu permainan yang menakjubkan dengan banyak pengembaraan dan pertempuran. Anda tidak perlu apa-apa, kecuali bagaimana untuk mencipta dan menunjukkan bahawa anda seorang pemain sebenar dan anda tidak takut kesukaran. Tuah kepada anda Raja-raja dan Legends!

 

Bermain juga