Raja Bounty

Nama alternatif: Raja Bounty

Raja Bounty - permainan komputer berasaskan giliran. Yang pertama permainan strategik dan peranan-bermain dikeluarkan pada tahun 1090, dalam satu siri permainan popular dalam genre fantasi. Permainan Raja limpah yang pada pandangan pertama mungkin kelihatan seperti apa-apa untuk menarik perhatian. Tetapi jika anda masih melihat ia, anda sedar bahawa satu-satunya tempat di mana anda boleh mengetahui dengan kewujudan satu watak hebat menarik seperti Viking. Permainan limpah legenda Raja wira fiksyen.

Itulah apabila anda membaca dan melihat semua maklumat yang mungkin tentang permainan ini membuat keputusan untuk bermain, anda perlu melawat tapak di mana anda akan diberi peluang untuk bermain Raja limpah turun. Bounty permainan Muat turun Raja akan menjadi perkara agak mudah untuk menyimpan di hadapan apa-apa program atau memuat turun torrent.

Intipati permainan Raja limpah adalah pertempuran watak anda dengan musuh-musuh jahat, seperti raksasa semasa putishestviya beliau. Semua tindakan yang berlaku di wilayah di Endor Darion. Permainan Kings Bounty, adalah standard untuk mana-mana permainan komputer, pada mulanya memerlukan pembentukan dan pemilihan watak anda. Di sini ia adalah perlu untuk berfikir dan status pemilihan watak memberi kesan kepada keseluruhan permainan beliau. Pertama, mari kita berkenalan dengan ciri bagi setiap cadangan tersebut.

Hanya baru-baru, satu siri pembebasan segar Bounty permainan Raja daripada siri baru yang dipanggil Raja limpah Pahlawan Utara. Di sini anda mempunyai pilihan tiga watak:

• Viking;

• Skald;

• Magus.

Viking - medan perang induk kualitatif utama dan hanya, yang berkembang lebih cepat daripada mana-mana pertahanan dan serangan. Juga, hanya di hadapan seperti satu fenomena yang unik di utara rintangan dan kemarahan mutlak. Menjadikannya menyebabkan kerosakan berat untuk musuh, dengan hampir tidak mempunyai Patera.

Skald - ditambah ia - pemilikan sihir. Kekuatannya adalah dalam membanteras mood dan jumlah pasukan, yang memperkaya kuasa sebagai pemimpin yang terbaik, sihir. Beliau juga mempunyai kuasa kebangkitan dan merawat mangsa yang cedera.

Magus - juga mempunyai keupayaan untuk sihir - rune. Watak ini tidak bergantung pada kekerasan atau tentera, beliau berharap hanya untuk kebijaksanaan dan kesan yang mendalam. Hanya untuk beliau memahami - sihir yang lebih tinggi dan alkimia. Magus berpandu taktikal, penyelesaian yang difikirkan dengan teliti bagi mendapat sekutu dan melemahkan musuh-musuh atau hanya menghancurkan aliran musuh sihir.

Dalam memainkan Kings limpah yang menarik dan menghiburkan. Tetapi pemain lelaki akan menikmati imej aksara - sahabat, yang sedia ada supaya protagonis - yang Valkyries. Di sini anda boleh bertemu dan walaupun gnomes, yang anda akan dilindungi. Anda akan berada di jalan raya untuk melawat pasaran dan kedai-kedai, ini adalah watak-watak yang tidak terutamanya memberi kesan kepada permainan.

Permainan Raja limpah dibuat membujur dalam grafik berkualiti tinggi, terutamanya jika kita mempertimbangkan siri baru-baru ini permainan. muzik juga ditawarkan, yang hanya menekankan sifat permainan dengan jayanya.

Bolehkah mula permainan. Orang bersenjata manifestasi keberanian anda dan membantu anda menunggu. Permainan yang baik!

 

Bermain juga