Era Raja-raja

Nama alternatif: Era Raja-raja

Permainan Kings Era merupakan strategi dalam talian di Itali. Untuk mula bermain Era Kings Anda tidak perlu untuk memuat turun pelanggan permainan tambahan, dan hanya perlu mendaftar di laman web permainan.

Pendaftaran Permainan Kings Era tidak akan menyebabkan sebarang kesusahan untuk anda dan dijalankan dengan cepat.

Untuk mendaftar dalam permainan Era Raja-raja yang anda perlu lakukan peringkat berikut:

1) Lihat Era permainan Internet Raja-raja.

2) akan kemudian perlu mengisi borang pendaftaran, pintu masuk yang terletak di halaman rumah pertama melalui " Registrazione ».

3) Klik di laman web pada ikon di atas.

4) Nyatakan Nome utente - nama pengguna (nama anda).

5) Rekod Kata laluan - kata laluan untuk permainan.

6) Masukkan Email - Alamat e-mel anda.

7) Rekod Ripeti l'e-mel - masukkan semula alamat e-mel mel anda.

8) Kemudian anda perlu menentukan Codice di sicurezza - kod yang ditunjukkan dalam gambar.

9) Dan pada akhirnya, klik pada " [_28_ ] Ragistrati & divertiti ».

Sekarang anda seorang pemain yang benar Era Raja-raja.

Muat turun Era Kings anda tidak perlu, anda hanya perlu ikut arahan di laman web dan membuat akaun anda seperti yang diterangkan di atas.

Dalam permainan Era Kings anda akan memainkan peranan raja berani, yang bertujuan untuk mewujudkan empayar perkasa dan berani angkatan tentera untuk melawan syaitan.

Dalam Era Kings tetapan sistem dalam talian untuk permainan tidak dinyatakan, tetapi sebagai peraturan, untuk jenis permainan anda memerlukan kuasa sederhana kelajuan tinggi sambungan internet komputer.

Permainan Kings Era talian Anda boleh mula bermain sebagai pejuang muda atau Raja. Bolehkah bermain permainan pada salah satu pelayan yang berbeza yang dicadangkan. Anda boleh lihat tarikh permulaan pelayan . Juga , anda boleh juga lihat semasa pemain, dan juga panjang server julat dari [_9_ ] tiga untuk dua belas bulan bergantung pada kelajuan permainan .

Sebaik sahaja anda telah lulus peringkat kebenaran, anda boleh log masuk ke dalam permainan anda. Anda mesti membuang kemahiran dan pengetahuan mereka untuk menjadikan sebuah bandar kecil menjadi satu empayar besar. Tetapi sebelum itu anda berunding asal, bagaimana untuk bergerak dengan pantas kepada kejayaan dalam permainan Era Kings talian. Sehubungan dengan ini, pemaju permainan amat menggalakkan anda ikut arahan yang diberikan kepada Era permainan Raja-raja.

Tapak permainan Era Kings talian anda akan diminta untuk melihat katalog elektronik khas, yang menggambarkan cadangan, ciri-ciri dan pelbagai ciri-ciri lain permainan yang anda bukan sahaja perlu tahu, tetapi juga untuk memahami strategi untuk membawa kepada kesempurnaan itu.

Permainan Kings Era Online terdapat banyak ciri-ciri dan keupayaan, yang anda boleh belajar hanya mula bermain Era strategi Kings menakjubkan dan cukup serius ini.

Jadi jangan sia-siakan peluang ini, dan mula bermain dengan rakan-rakan anda dan rasa keindahan dari strategi dalam talian yang akan menunjukkan kepada anda apa yang anda benar-benar mampu.

 

Bermain juga