Raja Bintang

Nama alternatif: Sarjana Alam Semesta

Online Sarjana Alam Semesta - satu berbilang peranan-bermain ruang permainan percuma berasaskan pelayar, memerlukan penggunaan strategi. Ini dunia fantasi yang menarik di mana ribuan pemain pada masa yang sama mendiami. Komuniti militan alam semesta maya, tetapi pada masa yang sama dan mesra. Anda pasti akan berjumpa dengan ramai orang yang menarik yang bukan sahaja akan gembira untuk berkomunikasi dengan anda, tetapi akhirnya akan kawan-kawan yang setia. Pemain yang mencari satu bahasa yang sama antara satu sama lain, boleh membuat pakatan. Oleh itu, permainan King Bintang menjadi lebih menarik. Pertempuran skala yang berlaku di ruang intergalactic, tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh. Mencari tempat anda dalam kosmos, supaya dari masa ke masa yang lebih untuk memperluaskan pengaruhnya. Planet, yang anda boleh memiliki pada permulaan, memerlukan penjagaan dan perhatian. Lagipun, ini adalah rumah anda, di mana anda boleh melibatkan diri dalam pembinaan, penciptaan kapal, unit latihan tentera. Membangunkan taktik, anda dan ikut kepada matlamat! Percaya - anda semua akan berjaya!

Nice bahawa untuk laluan permainan yang tidak semestinya mempunyai komputer dengan keperluan sistem yang tinggi. Anda selamat boleh bermain di Bintang King, jika anda mempunyai sambungan Internet, pelayar standard (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), dan memasang Flash Player versi 9. 0 atau lebih tinggi. Untuk mengaksesnya, memerlukan pendaftaran dalam permainan King Stars. Proses mudah tidak memakan masa. Layari laman web rasmi dan mengisi borang dengan bidang ini: nama, e-mel, kata laluan, nama planet ini. Kemudian Sarjana pendaftaran Universe membolehkan anda untuk menentukan alam semesta di mana anda mahu. Selain ia adalah perlu untuk bersetuju dengan peraturan permainan. Sekarang anda dengan selamat boleh pergi untuk memenuhi pengembaraan yang menarik!

Jangan bimbang tentang itu pada mulanya ia akan menjadi sukar untuk berurusan dengan unsur-unsur permainan. Pada setiap langkah anda menunggu petunjuk, yang berikut yang anda boleh belajar. Terdapat juga peluang untuk mendapatkan nasihat daripada pemain yang berpengalaman. Pada masa akan datang, mencapai satu tahap pembangunan, akan dapat mengupah penasihat yang berpengalaman yang bukan sahaja akan membimbing anda untuk kemajuan, tetapi juga memerhatikan pembinaan dan melaporkan mengenai keadaan tentera. Length pembantu perkhidmatan bergantung kepada amaun yang dibayar bagi perkhidmatan mereka. Tetapi semua ini kemudian, tetapi buat masa ini perlu menggunakan apa yang mereka ada. Mulakan pembangunan planet dengan pembinaan bangunan-bangunan pertama tingkat. Tingkat bawah, antara lain, yang dibina yang paling cepat. Kemudian semua tidak begitu cepat. Yang lebih tinggi pembinaan, lebih banyak masa dan usaha yang dilakukan. Pembangunan, seperti segala-galanya dalam dunia permainan, lulus secara senyap-senyap, tanpa tergesa-gesa-pikuk. Terdapat, sudah tentu, cara-cara untuk mempercepatkan, tetapi ia bernilai untuk memacu kuda? Selepas yang perlahan membolehkan anda untuk tidak lupa butiran yang diperlukan, dan mempunyai berfikir yang baik mengenai tindakan itu, supaya tidak melakukan kesilapan bodoh. Anda akan sentiasa mempunyai masa untuk membangunkan bergerak taktikal pintar.

Untuk melibatkan diri dalam pembinaan, serta mewujudkan angkasa baru, anda perlu sumber. Tanpa mereka, walaupun anda tidak boleh menganjurkan tentera. Untuk apa sahaja yang anda mengambil, pelaburan semula yang berkaitan. Untuk melakukan ini, dan ada logam, kristal, deuterium, solar dan tenaga hidrogen. Logam dan kristal - sumber yang paling kerap digunakan. Suria dan hidrogen tenaga untuk memberi nafas ke dalam planet perusahaan anda. Selepas banyak kerja adalah disebabkan oleh tenaga. Deuterium dan membolehkan pembinaan lebih cepat, dan latihan tentera, dan pembangunan kapal-kapal. Tetapi untuk mempunyai situasi sebenar deuterium vlazhivat. Ia terpulang kepada anda, tidak ada kewajipan untuk membelinya.

Mengawal watak anda, anda akan melakukan pelbagai pencarian. Tugas-tugas yang telah disediakan Sarjana permainan Universe, membenarkan untuk mengumpul pengalaman dan menerima bonus berguna. Anda perlu memantau jumlah mata penarafan. Siapa yang mahu meragut belakang? Ingat, usaha yang lebih anda memohon, lebih berpengaruh menjadi di alam semesta maya. Pemain yang lebih kukuh lebih mudah untuk memenangi pertempuran dan untuk memilih planet-planet lain, dan jika anda masih adalah seperti persekutuan, kemudian melakukan semua kad di tangan anda! Main Master talian permainan alam bersama-sama dengan sekutunya lebih mudah. Lagipun, anda sentiasa mempunyai peluang untuk mendapatkan apa-apa sokongan sehingga bahan. Tambahan pula, pastikan bahawa pada masa yang rakan-rakan anda tidak akan membiarkan kekurangan musuh untuk memusnahkan apa yang telah dicipta begitu lembut.

Sarjana Alam Semesta untuk mula bermain sekarang - dan anda tidak pernah tidak akan menyesal. Banyak pengalaman yang menyenangkan menanti pengguna yang berani untuk mencabar ruang terbuka. Menunjukkan apa yang anda boleh buat! Mengesahkan sini haknya untuk memerintah! Tuah kepada anda dan keluli pengatup!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag