KlanZ

Nama alternatif: KlanZ

KlanZ Online - strategi kad perdagangan dibangunkan dalam gaya komik. Seperti yang dirancang oleh pemaju cerita permainan - kisah salah satu metropolis. Peristiwa yang bergerak di jalan-jalan. Setiap pemain pendatang baru menjadi pemimpin pasukan, yang termasuk lapan pejuang kad. Untuk mendapat kredibiliti dalam dunia permainan telah berkali-kali terlibat dalam pertempuran, berfikir melalui tindakan mereka, untuk belajar bagaimana untuk mengambil kad tersebut. KlanZ bermain - supaya mengambil bahagian dalam perjuangan untuk kuasa di bandar, cenderung untuk memenangi banyak kejohanan, bersinar dalam pertempuran dipanaskan, orang mengejutkan dengan koleksi yang indah kad. Semasa permainan anda akan sentiasa menjaga menambahkan semula dek . Dan saya mesti mengatakan bahawa kad-kad baru akan muncul sentiasa, supaya proses ini akan menjadi seronok. Untuk mencapai kejayaan yang besar, pengguna sering digabungkan ke dalam puak-puak. Jika anda dapat mencari sekutu yang baik, boleh meningkat kepada kemasyhuran lebih cepat. Jangan buang satu minit, masa yang dihabiskan dengan talian KlanZ menjanjikan sangat menarik!

Semua yang anda perlukan untuk bermain - akses internet, pelayar moden dan komputer purata tatarajah. Keperluan sistem agak sederhana, seseorang akan idialno PC dengan parameter berikut:

- Sistem operasi Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Tujuh ;

- Processor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB kad video;

- 256 MB RAM.

Akses kepada projek yang anda akan mendapat selepas anda meninggal pendaftaran KlanZ itu. Anda cukup cepat membuat akaun. Kerana ia perlu mengisi bidang beberapa: nama pengguna, alamat e-mel dan kata laluan. Perjanjian pengguna lalai, jadi adalah lebih baik untuk pra-membaca peraturan.

Oleh itu, untuk berjaya bermain KlanZ harus berurusan dengan semua elemen-elemennya. Setiap pemain memilih avatar pertama. Anda boleh mengambil diri anda lelaki atau perempuan - ia adalah yang anda suka. Untuk menggunakan kad pertempuran yang mempunyai ciri-ciri tertentu, iaitu kekuatan, keupayaan kerosakan, tahap bonus, keunikan. Jatuh di atas meja empat kad rawak. Perjuangan itu sendiri juga akan terdiri daripada empat pusingan, melainkan jika seseorang tidak menang sebelum ini. Anda, sebagai saingan, akan mempunyai saham hidup dan tenaga. Tenaga memberi kesan kepada kad serangan. Pada jumlah yang tinggal di kehidupan rizab bergantung kemenangan. Jadi pada mulanya pemain mempunyai 4 kad, 12 nyawa dan 12 tenaga. Dan yang lebih menyerang peluang lebih untuk mengenakan kerosakan kepada pihak lawan.

Permainan Klanz menawarkan pengguna 5 format. Ini Arpad Kejohanan (boleh didapati di tahap 10, diadakan setiap hari di Stadium) Peperangan Gildiynye (berlangsung selama seluruh 5 minggu), Mini-perlawanan (yang dicipta oleh pemain sendiri), draf memilih (kejohanan kecil, sebelum mana pemain mendedahkan penggalak, dan kemudian dibongkar kad ) Siledy (daripada 24 kad pemain perlu memilih 8).

Masih seperti masa yang penting sebagai acara. Mereka boleh menang kad dan pound. Permainan KlanZ membawa kepada peristiwa-peristiwa permainan perhatian anda dipanggil pembangkang, keberanian, kesabaran. Selain semua pelbagai ini kaya dengan tugas-tugas permainan. Sebagai contoh, anda boleh mengambil tugas-tugas seperti harian, mingguan, loteri, tajuk, dan lain-lain dan lain-lain Di samping itu, anda akan dapat untuk melawat pasaran dan kedai untuk membeli semua yang anda perlukan.

Percaya bahawa menyertai komuniti permainan, anda akan lupa segala yang ada kebosanan. Ini permainan kad begitu merangkumi pekerjaan yang anda akan sekali lagi dan sekali lagi untuk kembali kepadanya. Gewang bakat mereka menghilangkan cita-cita mereka sendiri, menakluk kepimpinan dan berasa lelaki benar-benar gembira!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag