KnightFight

Nama alternatif: KnightFight

KnightFight talian - berbilang hebat permainan pelayar dengan menakjubkan PvP pergaduhan. Projek Jerman, yang pada tahun 2007 telah diiktiraf sebagai salah satu yang terbaik antara permainan Pelayar yang sama. Pengguna adalah dijemput untuk menjadi ahli perang-perang yang paling berbahaya dan kejam. Anda akan bertindak sebagai seorang pahlawan. Sejarah permainan memberitahu anda berapa lama yang lalu, pada Zaman Pertengahan, pengikut setia Raja Knights Dunia terkenal dengan eksploitasi mereka. Mereka berjuang untuk maruah dan kebenaran, setia berkhidmat pemimpin mereka. Tetapi tidak lama lagi sebahagian daripada mereka mula melanggar sumpah dan data yang dikehendaki untuk memegang harta karun yang dirahsiakan. Tingkah laku memalukan itu nampaknya adalah berjangkit. Ia sudah cukup untuk mendorong banyak kesatria memutuskan bahawa penghormatan mereka orang-orang yang sedikit, ia adalah lebih baik untuk mengeluarkan piala berharga dan kaya. Knights mula menjalankan serbuan selepas pertempuran berdarah dibahagikan antara barang-barang berharga dicuri. Ini orang sesat yang dikenali sebagai Knights of Darkness. Oleh itu, Perintah Knights kerana ia berpecah kepada dua kem. Bermula bermain KnightFight, anda mesti menentukan yang pasukannya perbuatan dan jenis kehidupan untuk memimpin. Melibatkan diri dalam pertempuran untuk kemuliaan dan mengajar yang baik atau jahat untuk melindungi idea-idea, diperkaya dengan menggunakan masalah luaran. Pergi cara anda sendiri dan menikmati permainan yang sengit.

Dalam dunia fantasi anda akan memindahkan pendaftaran KnightFight. Anda perlu mengisi borang dengan bidang ini: Alamat E-mel, Nama pengguna, Kata laluan (mengesahkan di baris berikutnya). Kemudian cadangan bertentangan Setuju Terma semak. Selepas pendaftaran anda secara automatik akan menerima surat berita dari pentadbiran. Semua yang anda lihat, adalah agak mudah. Keperluan sistem jangan bimbang. Mereka benar-benar rendah. Sambungan utama kepada Internet dan pelayar moden - dan anda boleh terjun ke dalam suasana yang menyenangkan di pengembaraan yang luar biasa.

KnightFight Setelah mula bermain, anda dengan cepat angka semua keluar. Sejak masalah server-bahasa tidak seharusnya timbul. Jadi anda menjadi pahlawan yang benar dan perlu melaksanakan kewajipan yang diberikan kepada anda. Sebelum seorang pahlawan dan sejumlah besar pekerjaan, tetapi tidak panik dan meninggalkan permainan itu kerana takut bahawa ia semua akan terlalu memakan masa. Percayalah, anda akan menguasai walaupun yang anda tidak akan berlegar lama di hadapan komputer. Cukup untuk menghantar wira untuk melaksanakan tugas itu, dan anda bebas. Pergi tentang perniagaan anda, dari semasa ke semasa mencari selepas beberapa ketika.

Senaraikan ciri-ciri yang telah KnightFight permainan dan yang tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh. Pertama, terdapat satu sistem yang meluas avatar. Yang boleh didapati untuk menyesuaikan penampilan wira, menggunakan pelbagai elemen seperti menggunting rambut, parut, barang kemas dan lain-lain. Kedua, pilihan yang baik daripada peralatan. Anda boleh menggunakan kedua-dua senjata satu tangan dan dua tangan. Pedang, kapak, perisai, azimat, perisai, cincin - ia hanya sebahagian kecil daripada pelbagai dalam permainan senjata. Ketiga, pembangunan watak yang menarik. Anda mesti dipam dan menjadi lebih kuat. Setiap kejayaan membawa ganjaran dalam bentuk mata, dan pingat emas. Semua penggunaan ini untuk meningkatkan prestasi mereka. Keempat, sistem rumit berjuang. Keupayaan adalah mengesankan. Anda boleh melakukannya sendiri untuk memerangi musuh-musuh dibenci, dan mengambil bahagian dalam tawuran massa. Sebagai contoh, Guild Wars adalah begitu luas bahawa anda akan ingat mereka untuk masa yang lama. Ayuh! Tidak perlu Adakah meringkuk daripada ketiadaan tindakan apabila anda boleh mempunyai masa yang menyenangkan!

Perjuangan Abadi dengan pihak musuh - itulah yang banyak penduduk KnightFight Online. Mempertahankan prinsip-prinsip mereka dalam pertempuran berdarah. Ingat, anda tidak mempunyai hak untuk berputus asa untuk mendapatkan kemenangan, dan dengan itu penguasaan ke atas lawan! Nasib anda adalah di tangan anda! Katakan nasib anda sentiasa tersenyum!

 

Bermain juga