Knight talian

Nama alternatif: Knight talian

Baru permainan Knight Talian berbeza daripada permainan dalam talian lain yang memainkan peranan besar hubungan manusia. Pada pandangan pertama daripada projek-projek dalam talian lain, ini tidak berbeza, perbezaan hanya akan menjadi ketara selepas perlawanan. Ia adalah permainan dalam talian berbilang di mana anda akan menemui sejumlah besar tugas dan pencarian, yang anda boleh melakukan sendiri, atau menjemput rakan untuk membantu. Pemaju Korea projek ini ialah IT -master. Perlu diingat bahawa semua dilakukan di peringkat tertinggi, dan permainan itu sebenarnya baik. Grafik yang indah, sendiri "kemuncak", permainan yang luar biasa, kerja berpasukan - satu set indah-ciri yang boleh menarik minat mana-mana peminat permainan video.

Malah, ramai gemyerov dari seluruh dunia telah berjaya memberi perhatian kepada Knight Talian dan mula dipam ke dalam projek ini, merujuk kawan-kawan dan kenalan kepada usaha-usaha kolektif untuk mencapai matlamat mereka. Secara kebetulan ia adalah kolektiviti dan yang sama "kemuncak" permainan. Anda dan juga dalam kebanyakan projek-projek interaktif lain perlu cuba untuk meningkatkan tahap untuk melaksanakan tugas dan menerima pelbagai anugerah dan artifak berusaha untuk memenangi tempat pertama dalam ranking. Tetapi itu bukan semua. Anda juga perlu untuk membantu peserta lain untuk membangunkan kemahiran mereka dan lulus misi, mengepam peringkat dan mencapai kejayaan. Bantuan bersama dan hubungan manusia mesra bernilai lebih tinggi daripada peningkatan imej watak anda, membeli barangan dan senjata mahal.

Oleh kerana artikel ini kita bercakap mengenai projek ini dalam talian, ia adalah mudah untuk meneka bahawa, seperti dalam kebanyakan permainan dalam talian lain, pendaftaran Knight Talian anda perlu pastikan anda memulakan permainan. Setakat ini, permainan dalam talian tidak dapat mencari perkataan dalam bahasa Rusia, tetapi tidak tergesa-gesa untuk menjadi takut. Anda peminat permainan video yang berpengalaman, anda telah melihat banyak permainan dalam talian, jadi menanganinya anda boleh dengan mudah projek di peringkat intuitif (jika anda mahu kerana anda boleh menggunakan kamus atau penterjemah terbina dalam pelayar).

1. Untuk proses pendaftaran boleh memulakan, anda perlu mengikuti pautan « Daftar sehingga » , yang terletak di bahagian atas kanan laman utama projek.

2. Anda akan melihat borang untuk mendaftar pengguna baru, selepas itu anda boleh mengisi permulaan memainkan Knight Talian . Berhati-hati membaca tips agar pentadbiran dan melengkapkan semua bidang.

3. Setelah borang dihantar, anda perlu memuat turun sesuai untuk fail pemasangan sistem operasi anda permainan pelanggan dalam talian.

Sekarang anda boleh dengan bebas untuk bermain permainan ini Knight Talian , anda akan mengalami cara yang paling menarik « Massive Perang » dalam tindakan. Anda perlu pra-pilih satu daripada sistem pengagihan

1. El Morad .

2. Man .

3. Orc.

4. Karus .

Dan ingat, bermain Knight Online World anda boleh dengan rakan-rakan anda, mencapai kejayaan dan pengiktirafan!

 

Bermain juga