Knights of Glory

Nama alternatif: Knights of Glory

Permainan Knights of Glory - ia dunia yang menarik, unik dan agak indah permainan komputer dalam talian.

Laman permainan Interface dibentangkan dalam bahasa Arab, jadi pengguna yang tidak tahu bahasa Arab, akan menjadi masalah besar dengan pihak pengurusan laman web ini.

Di Knights pendaftaran Glory diwakili secara langsung di laman web, dan juga melalui rangkaian sosial Facebook. Sejak sejumlah besar orang tidak tahu bahasa Arab, cadangan mengenai pendaftaran dalam permainan Knights Kemuliaan digambarkan melalui Facebook.

Untuk mendaftar dalam permainan Knights Kemuliaan Anda perlu melakukan langkah-langkah berikut dalam turutan:

1) Lihat laman permainan Knights Kemuliaan.

2) Pergi ke laman web itu sendiri di halaman rumah anda perlu klik pada butang biru dengan tanda «f» itu.

3) Anda akan melihat laman Facebook. Sana, klik pada butang "Daftar".

4) Dalam bentuk yang pertama, masukkan nama anda.

5) Kemudian masukkan nama anda.

6) Kemudian masukkan alamat e-mel anda.

7) Kemudian lagi, menulis alamat kotak e-mel anda.

8) Nyatakan kata laluan untuk permainan.

9) Pilih tarikh lahir anda. Tarikh diperlukan bagi anda untuk membuat rangkaian sosial lebih menarik.

10) Gender.

11) Apabila anda mendaftar anda secara automatik bersetuju dengan semua terma dan peraturan permainan Knights Kemuliaan.

12) Kemudian klik pada "Daftar" butang.

Pendaftaran adalah percuma dan akan sebagaimana yang mereka katakan pengguna laman web, sentiasa.

Main Knights Kemuliaan Hanya pengguna yang telah mendaftar untuk permainan dan telah mencapai usia dewasa. Juga memberi perhatian kepada fakta bahawa kuasa komputer peribadi anda tidak boleh kurang daripada purata, dan komputer anda mesti disambungkan ke Internet kelajuan tinggi.

Di Knights of Glory Anda akan bermain dalam masa peristiwa-peristiwa sejarah. Permainan ini menceritakan kisah penaklukan Islam.

Permainan Knights of Glory dalam talian adalah permainan pelayar dengan pendaftaran percuma. Ciri utama - itulah yang permainan ini adalah perlawanan pertama yang menyentuh apabila penakluk Islam.

Selain itu, anda tidak perlu memuat turun apa-apa fail tambahan (pelanggan permainan). Anda boleh mula bermain lurus melalui mana-mana pelayar Internet.

Di Knights Kemuliaan talian untuk bermain anda perlu memilih pelayan di mana anda mahu bermain, dan anda perlu memilih jenis permainan.

Selepas ini, anda akan perlu untuk memilih kaedah pembayaran. Kemudian anda akan melihat halaman yang anda akan perlu memasukkan nama dan kata laluan anda untuk pembayaran komisen.

Hari ini melihat pembebasan versi iPhone Knight of Glory dalam talian, selepas kelulusannya di App Store daripada Apple, dan syarikat itu mendakwa bahawa ini adalah MMO Bahasa Arab pertama di App Store.

Daftar dalam permainan Knights of Glory dalam talian dan mula bermain permainan dalam permainan Arab yang pertama, di mana pertempuran antara sultan-sultan.

Selami pertempuran dan budaya Islam daripada orang Arab. Mengejutkan diri sendiri penemuan semua tradisi dan ciri-ciri permainan Knights of Glory!

 

Bermain juga