Khan Wars

Nama alternatif: Khan Wars

Zaman Pertengahan, peperangan internecine, ribuan mayat berdarah, istana mereka sendiri dan tentera ... semua ini (dan sedikit lebih) menawarkan permainan dalam talian Khan Wars. Yang mengatasi tugas anda - mengumpul tentera untuk mempertahankan tanah mereka, yang mana sempadan yang berkembang kunci penaklukan pemain lain juga berminat untuk pemahaman permainan Khan Wars talian.

Satu penting "plus": anda tidak telah dipasang pada komputer anda, tidak permohonan. Sejak permainan ini adalah pelayar, semua yang diperlukan - adalah untuk pergi langkah Pendaftaran Perang Princely. Selepas memulakan dunia ini menarik dari pertempuran.

Sudah tentu, anda perlu bimbang bukan sahaja tentang kemenangan besar di medan pertempuran, tetapi juga untuk kebajikan mereka sendiri. Mula bermain Khan Wars, anda akan tahu bahawa untuk mewujudkan tentera anda sendiri perlu menggali untuk emas, besi, dan peruntukan untuk membina berek. Dan untuk penyelenggaraan berjaya adalah wajar untuk belajar untuk perdagangan semua sumber dilombong di pasaran.

Khan Wars permainan dalam talian yang menyediakan pilihan 11 negara, setiap yang mempunyai bonus dan kemahiran sendiri. Tetapi, sebenarnya, pemindahan "front", salah satu yang anda perlu memberi keutamaan, memberi tumpuan kepada ciri-ciri atau, atau rayuan visual, atau kepada gerak hati mereka sendiri (dalam kurungan adalah kemahiran bonus, sumber atau tentera): [ _1_]

* Arab (peruntukan + infantri)

* Bulgaria (perlombongan emas + anak panah)

* Briton (emas + peranti pengepungan)

* Frank (pengeluaran kayu + berkuda);

* Jerman (perlombongan besi, perkapalan + bonus)

* Byzantine (penyembuhan di medan perang + panah + pokok perlombongan)

* Viking (besi + anak panah)

* Lithuania (mempunyai pahlawan unik - jeneral, mempunyai kesihatan yang baik dan lebih besar daripada yang lain, berkuat kuasa)

* Mongol (dinding Selesai + penculikan sumber asing cache)

* Rusyches (pengeluaran + pengepungan pokok senjata)

* Jepun (peruntukan + + perdagangan infantri).

Sertai dalam permainan Khan Wars juga akan membolehkan anda untuk terjun ke dalam proses sejarah diselaraskan dengan baik, di mana ketepatan dan kerelevanan mencukupi. Semua di atas wujud di negara kita - sebenar - dunia dan juga mengambil bahagian dalam peperangan sebagai pertahanan dan menyerang sezaman dengan mereka untuk podnabratsya pengalaman tentera dan menjadi lawan berkenaan layak.

Khan Wars permainan dalam talian dalam prinsip-prinsipnya dalam taktik sedikit seperti Perang Jumlah. Secara keseluruhan terdapat 16 unit tempur, susunan dan tadbir urus yang baik yang bergantung kepada hasil yang positif dalam peperangan. Setiap strategi adalah sangat penting dalam bidang penembak lokasi anggaran, pasukan berkuda dan infantri

Daftar Perang Princely juga memberi anda peluang untuk menunjukkan keseluruhannya bakat yang strategik, meletakkan tentera di yang paling mustahak bagi anda untuk memerintahkan. Proses ini adalah sukar, kerana untuk berjaya bermain permainan Khan Wars dalam talian, anda perlu meneroka semua ciri-ciri dan ciri-ciri tentera yang sedia ada di sini, untuk kemudian dengan betul mempertimbangkan semua butiran penggunaan unit unik. Meratakan gameplay Khan Wars permainan yang anda suka, boleh dijalankan dalam konteks tiga belas kemahiran yang ada.

Output: bermain permainan dalam talian Khan Wars - proses ini agak menarik, tetapi tidak direka untuk pencinta «kasual», sebagai ahli siasat yang dilahirkan semula jadi dan strategi fikiran-bertiup. Jika kedua adalah benar untuk anda, maka dengan keajaiban ini untuk lulus pelayar, tanpa ragu-ragu, tidak berbaloi.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag