Penjajah

Nama alternatif: Penjajah

Berkenalan dengan salah satu strategi dalam talian yang terbaik dari yang ditawarkan pada masa ini - ". Penjajah" Permainan pelayar penjajah, yang menceritakan penawanan wilayah pada zaman penemuan geografi yang besar. Pertempuran antara kuasa-kuasa penjajah terutamanya berdarah, sering anak negeri memainkan peranan yang penting dalam perjuangan mematuhi pelbagai Storey, walaupun, sebagai peraturan, hampir selalu mereka pihak yang tercedera.

Penjajah permainan menawarkan plot sistem ekonomi yang menarik mengandung dengan kemungkinan permusuhan aktif. Matlamatnya - berkembang kuasa dunia, bermula dengan tanah jajahan di dalam hutan jelek.

Daftar penjajah dalam permainan ini adalah prasyarat untuk permainan. Untuk mula bermain penjajah pendaftaran meminta anda untuk mengisi beberapa bidang dengan maklumat anda - mengisi bidang:

  Login
 1. (memainkan nama fiksyen)
 2. Email
 3. Seks
 4. Dijemput login dan kata laluan, sekiranya anda dijemput untuk bermain salah satu daripada rakan-rakan anda (ini akan membawa anda sehingga bonus juga dan dijemput)

Bersetuju dengan peraturan penyertaan dalam permainan, anda akan mendapat tahu serdnevekovym dunia ini lebih dekat.

Dan maka untuk mencapai matlamat anda, anda perlu untuk berdagang hubungan dengan Eropah, orang Asli, kerana anda akan dapat mewujudkan puak-puak, pakatan perdagangan atau menyertai orang-orang yang sedia ada. Pada awal permainan, anda memulakan pembangunan di bawah naungan salah satu daripada lima negara-negara penjajah

 • England
 • Sepanyol
 • Perancis
 • Portugal
 • Belanda

England telah memperoleh status ratu laut, sebagai sebuah negara yang bermula untuk menakluk wilayah belum dipetakan daripada yang pertama, dan penempatan Bahasa Inggeris kecil telah secara beransur-ansur berubah menjadi sebuah bandar yang besar. Bermain untuk England, anda akan mendapat bonus imigresen peningkatan penjajah dari Eropah.

Bermula permainan di bawah bendera Sepanyol, anda boleh yakin bahawa orang anda tidak kembali pada masa ini penting, dan bonus anda - kekuatan meningkat dalam pertempuran berkuda dengan penduduk asli.

Bermain untuk Perancis, anda akan dapat untuk berdagang dengan penduduk tempatan pada terma yang lebih baik, sebagai Perancis sentiasa dikenali untuk kesetiaan kepada Orang Asli sentiasa cuba untuk mengambil yang terbaik daripada budaya tempatan membawa sistem sosialnya dalam jajahan jauh.

Portugal dan Belanda menyertai perlumbaan penjajah antara kelebihan lepas terkumpul teknologi yang kukuh.

Penjajah permainan dalam talian menawarkan tiga jenis sumber:

 • Sumber untuk membina unit
 • Sumber untuk bangunan
 • Sumber untuk perdagangan

Di antara unit-unit juga adalah untuk menyediakan beberapa kategori:

 • Pekerja
 • Warriors
 • Bumiputera

Pekerja yang diperlukan untuk pengekstrakan sumber biasa, pembinaan bangunan dan sokongan penuh daripada tentera anda dan ketenteraman awam. Unit tempur yang diperlukan untuk pertahanan dan serangan. Tentera yang kuat - kemakmuran dan keselamatan anda, kerana ia tidak mengambil kepentingan tanah jajahan, yang boleh membunuh tentera bandar anda dalam sekelip mata.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag