Sektor Pertempuran

Nama alternatif: Sektor Combat, Sektor Pertempuran

Sektor Combat Permainan - Pelayar tindakan yang hebat dalam format 3-D. Ini permainan interaktif dalam talian boleh membuat anda gladiator dan menghantar pada masa akan datang untuk berjuang untuk kelangsungan hidup mereka. Gunakan peluang anda untuk pergi ke liga besar dan menjadi juara sebenar. Percayalah bahawa jika anda membuat keputusan untuk bermain Com kelawar Sektor - adrenalin anda disediakan! Pilihan yang besar senjata dan peralatan, keupayaan untuk meningkatkan, mod permainan yang berlainan, kad cantik, pergaduhan yang menarik - semua ini dan banyak lagi dengan murah hati memberikan Com kelawar Sektor permainan. Untuk mengambil bahagian dalam acara-acara yang menakjubkan perlu Com kelawar Sektor pendaftaran. Projek, pada dasarnya, yang boleh didapati untuk semua orang. Daripada keperluan sistem utama untuk parameter berada ok Adobe Flash Player. Jika perlu, anda boleh mengemas kini pemain. Sertai dalam permainan Com kelawar Sektor adalah seperti berikut:

1) pergi dalam permainan dan dalam tetingkap yang muncul, masukkan nama, kata laluan, tekan butang yang "Pendaftaran".

2) Tetingkap baru muncul di mana sekali lagi mengulangi data telah dinyatakan (nama pengguna dan kata laluan ), memberitahu alamat e-mel anda dan klik "Daftar".

3) Semasa perjanjian penerimaan pendaftaran.

Pada mulanya anda mendapat ke menu utama, bahagian yang perlu dijalankan bagi pembangunan dunia permainan. Anda boleh mengambil senjata atau menceburkan diri tergesa-gesa ke dalam pertempuran - seperti Com kelawar Sektor membuat keputusan untuk bermain sendiri.

Sektor Combat boleh bermain di mana-mana empat kad layan diri. "Kuil Lost" peta Pada mulanya ada, orang lain boleh dipaparkan kepada pencapaian tahap tertentu. Ini gereja ditinggalkan mempunyai bentuk salib, dan tepi adalah alas direka untuk perlindungan. Peta "platform Sky" - bekas troposfera stesen pengeluaran gas. Ini persegi dengan salib di dalam dan di koridor di sepanjang kontur kini sempurna disesuaikan dengan pertempuran gladiators. Map "Bridge hancur" - sebuah arena bentuk segi empat tepat dgn budak dengan pelbagai halangan dan perlindungan. Lagenda mengatakan bahawa jambatan itu telah musnah semasa perang, maka mula bangunan yang akhirnya telah dibekukan. Dan satu lagi hot spot untuk gladiator pergaduhan peta "gurun." Ini adalah kesalahan geologi biasa ditinggalkan yang wilayah adalah di mana carousing.

Pertempuran berlaku dalam mod kelompok. Pasukan dibahagikan kepada merah dan biru. Mereka terbentuk daripada pemain yang dipilih secara rawak. Fight berlangsung selama 15 minit. Pemenang adalah orang yang akan memusnahkan musuh yang lebih banyak.

Sebelum terlibat dalam tindakan ketenteraan, menjaga peluru untuk Gladiator beliau. Com kelawar Sektor permainan dalam talian menawarkan untuk membeli perisai, senjata, penggalak dan peranti. Membeli segala-galanya di kedai dalam permainan mata wang. Pendapatan yang anda terima sebagai hasil daripada kemenangan dalam peperangan. Tetapi juga boleh didapati untuk membeli untuk mata wang sebenar. Mari kita fokus pada peralatan yang ada dalam permainan. Arsenal senjata adalah sangat kaya. Main Permainan Com kelawar Sektor adalah mungkin, dengan menggunakan senjata seperti

 • Serangan senapang Shad (m) "Hornet"
 • Senapang patah RPM (e) "Dobermann"
 • Revolver Plasma TP-P6 "Meteor"
 • Pistol automatik CCI-15 "Nyamuk"
 • AutoRun CPM-025 "Scorpion"

Di antara perisai mempunyai

 • Sut KVSP rintangan yang tinggi "Universal"
 • Pengakap KAR-3y "mengamuk"
 • Tentera KAR-2c "Komando"
 • NKSN (e) nanotkaney "angan-angan"
 • Bronekostyumy berat TAC-47 "Defender"

Unit dalam permainan adalah alat-alat khas, yang penggunaannya memperbaiki beberapa parameter. Mereka juga membantu pada masa yang tepat untuk mencipta kesan tertentu.

Dalam permainan anda akan mendapati peranti seperti:

 • D-2 "Cheetah"
 • UPR-z "Optimizer"
 • Modul MSDP-1200 "Re-Animator"
 • Sistem radar Portable CP (k458) "Maha Melihat"
 • Peranti Pembaikan RU-2 (nt) "Vanguard"

Penggalak - bahan yang akhirnya dimakan. Mereka berbeza dari alat-alat jangka masa pendek tindakannya. Walau bagaimanapun, anda boleh dengan ketara meningkatkan parameter gladiator, menggunakan, sebagai contoh, suntikan PS1K "COMBIN" spetspatron ASO "preparator" perakam holografik Zug "Flash" dan banyak lagi. Penggalak tindakan walaupun yang berlalu, tetapi kadang-kadang boleh memainkan peranan yang penting.

Untuk bergerak ke tahap yang baru, anda perlu memantau jumlah mata. Sudah tentu, untuk memperbaiki perkara-perkara yang ada untuk sentiasa, tetapi ia adalah baik apabila paras tinggi memberi peluang untuk memiliki lebih sempurna, senjata sebelum ini tidak boleh diakses!

Permainan Sektor Kombat adalah untuk anda kejutan lain - peluang untuk mengambil bahagian dalam pertandingan dan memenangi hadiah-hadiah. Peraduan adalah kedua-dua tentera dan kreatif.

Dear nama samaran, lihat sendiri dalam keseronokan permainan yang indah! Bernilai hanya melawat dunia gladiators - dan anda akan menjadi tetamu yang kerap di tapak permainan. Skraste senaman menarik masa lapang anda! Ia masih ingin anda satu pengalaman yang menyenangkan!

 

Bermain juga