Kings Ais

Nama alternatif: Ice Kings

Jika anda bosan permainan domestik tak terkatakan, mengambil inisiatif dalam tangan mereka - menjadi pengurus dan jurulatih pasukan hoki yang paling berjaya dalam permainan Kings Ais online! Cuba pada status kepimpinan sukan dan strategi dalam pertempuran ais yang menakjubkan.

Tetapi sebelum kita mula bermain permainan dalam talian Ais Kings, kami ingin menarik perhatian anda kepada aspek-aspek teknikal peranan anda di dalamnya.

Oleh kerana permainan kesederhanaan dan grafik pengoptimuman baik Kings Ais dalam talian di mana keperluan sistem paling rendah yang mungkin:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Kad bunyi
  • Keyboard dan tetikus
  • Boleh menggunakan mana-mana pelayar internet dan kelajuan sambungan minimum

Sertai dalam permainan Kings Ais - sebagai proses mudah dan ringkas. Masukkan nama log masuk anda dan alamat kotak e-mel semasa. Kemudian anda tentukan jantina, negara tempat tinggal dan negara masa depan yang diingini pasukan anda (kerakyatan bagi pemain hoki), dan juga pengesahan kata laluan. Sekarang kita hanya perlu bersetuju dengan tiga mata peraturan dan syarat untuk penyertaan dalam permainan dan pendaftaran anda Kings Ais bersedia. Sebaik sahaja anda menerima e-mel dengan pautan untuk mengaktifkan akaun anda dan mengesahkan apa yang anda perlukan di Kings Ais daftar, login dan pergi untuk menang!

Permainan Ais dalam talian Kings - pengurus hoki klasik, di mana anda akan membangunkan gaya anda sendiri permainan dan, sudah tentu, untuk membuktikan keberkesanannya sebagai jurulatih dan pengurus pasukan. Anda mula bermain permainan dalam talian Ais Kings yang memilih sifat-sifat asas kelab hoki anda: Nama pasukan, lambang, bentuk, dan mana-mana denda tambahan. Ini akan membantu anda pembina khas.

Seterusnya, pergi ke tugas pertama, yang terdiri daripada tiga peringkat. Setiap peringkat - satu perlawanan persahabatan di mana anda mula melaksanakan taktik anda dan menganalisis kekuatan / kelemahan pasukan mereka. Maklumat ini adalah sangat berguna kepada anda untuk latihan masa depan dan meningkatkan kedudukan pasukan. Pada 22 hoki pelupusan anda. Melatih mereka, model kesan, meningkatkan aktiviti fizikal, secara amnya, melakukan segala-galanya untuk perlawanan akan datang sebagai potongan di atas.

Setiap satu daripada 22 pemain mempunyai kemahiran dan kebolehan:

  • Kesediaan Fizikal - peratusan penetapan bagaimana letih Pemain
  • Kemahiran - menunjukkan bertaraf, permainan beliau Prestasi
  • Kemoralan - bergantung kepada prestasi perlawanan
  • Jawatan pemain (pemain pertahanan, penyerang, dan sebagainya )
  • Kedudukan Penjajaran (tanpa pemain kedudukan tambahan boleh ganti a)

Tugas anda adalah untuk menjadi mampu untuk membangunkan dan mengedarkan ciri-ciri ini supaya dalam perjalanan permainan untuk mendapatkan sekurang-kurangnya kerosakan dan mendapatkan yang terbaik daripada setiap permohonan di alat pemain. Malah, menjelang kejohanan utama, dan lebih dan lebih dgn bijaksana akan berkelakuan lawan anda.

Tetapi permainan Kings Ais dalam talian - ia bukan hanya mengejar keping dan membimbing pasukan. Di sini anda akan dapat meningkatkan gelanggang ais, mengupah kakitangan seperti doktor dan tukang urut. Selain daripada ini, anda akan memerlukan jurulatih beberapa untuk membantu membangunkan kemahiran pasukan, dengan cara itu, untuk penjaga gol juga perlu jurulatih yang berasingan. Membeli pemain-pemain pertukaran dasar di sini juga akan sesuai - jika anda seorang jurulatih yang berbakat, anda boleh membuat wang yang baik di atasnya.

Mungkin bermain Kings Ais, akan penonton kebanyakannya lelaki, walaupun kanak-kanak perempuan boleh cuba tangan mereka. Ini betul-betul kes apabila kita dapat membuktikan - bermain dalam Kings Ais tidak semestinya menjadi "manusia sebenar" perkara menjadi mencabar dan berwawasan strategi.

Permainan Online Ice Kings untuk pencinta ais dan canela!

 

Bermain juga