Corsairs III

Nama alternatif: Corsairs III

Corsairs III - permainan komputer dalam genre simulasi. Corsairs 3 permainan anda dipecat sebagai kesinambungan daripada siri permainan Corsairs. Dibangunkan dan dikeluarkan oleh syarikat Rusia Akella. Permainan ini bukan sesuatu yang baru, telah diperkenalkan kepada dunia pada tahun 2005. Tetapi mempunyai, seperti semua permainan komputer, dan kebaikan, dan sudah tentu, keburukan permainan memenangi beberapa pengiktirafan besar peminat. Permainan Corsairs III terus ditambah dengan beberapa permainan, tidak banyak versi yang lebih baik untuk kualiti gambar yang lebih baik dan cerita yang lebih menarik.

Anda mempunyai peluang sebelum permainan, jika anda bukan seorang peminat ia, melayari Internet dibentangkan Corsairs 3 video. Pastikan anda berhati-hati membaca melalui kajian semula permainan. Kemudian anda boleh meneruskan ke laman web di mana anda boleh muat turun Corsairs 3 dan meneruskan pelayaran laut.

Perhatikan bahawa Rusia boleh membuat cerita agak menarik permainan Corsair 3 itu.

Permainan didedikasikan kepada kehidupan marin jemaah Caribbean, terutama penjahat laut utama - lanun. Peringkat pertama melalui permainan mungkin kelihatan kepada anda sedikit membosankan. Tetapi ini adalah hanya permulaan. Ini memberikan anda peluang untuk belajar, berkenalan dengan permainan ini. Semuanya bermula dengan mencari khazanah bapa anda. Semua butiran akan belajar daripada orang asing, yang telah memperkenalkan satu lagi bapa anda.

Berikut adalah hanya dua watak-watak utama. Ini adik-beradik

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - anak angkat lelaki, lanun yang terkenal - pengembara Nicholas Sharpe. Anak muda bersedia, pandai, penuh kelicikan dan kekuatan. Walaupun semangat untuk mencari harta dia tidak kuat dibangunkan di atas.

Beatrice - gadis bersemangat dan riang, melanggar semua undang-undang yang mungkin bagi tanah dan air. Pergaduhan yang baik, sentiasa dengan anda bilah, yang memiliki cekap. Cerdik, tetapi pasukannya tidak akan memberi kesalahan.

Pilih watak anda untuk anda. Kedua-duanya di bawah kawalan anda, adakah Corsairs 3 pencarian. Anda memilih negara ini, di sebelah yang akan membawa anda ke England, Perancis, Sepanyol, Belanda dan lanun. Untuk semua permainan, anda boleh mengubah arah penganut, tetapi hanya mengambil berat apabila. Meneruskan Utama satu tugas utama permainan ini - untuk menang pulau pertama kepulauan Caribbean dan merampas semua empat jajahan negara.

Dalam Anjing 3 kapal-kapal mempunyai sendiri, masing-masing, setiap sisi yang berperang. Dan mempunyai perbezaan tertentu, masing-masing yang disertakan bendera.

Grafik tidak berada di tahap yang paling tinggi, tetapi gambaran keseluruhan dibentangkan dalam bentuk yang baik - cerah, cantik dan memikat. Tetapi soundtrack ke tahap yang besar. Jelas sekali diberikan semua kesan mungkin.

Tidak ada satu permainan komputer beberapa tentang lanun. Tetapi masih bernilai memberi perhatian kepada hal ini, kerana ia tidak dikeluarkan Amerika. Bahawa anda hanya telah tidak dipenuhi dan tidak betul-betul bermain.

Juga, jangan lupa untuk mengemukakan permainan Corsair III rakan yang suka bermain dan bukan sahaja.

Cepat laman web di mana anda boleh membeli dengan serta-merta, atau sebaliknya turun Corsairs permainan 3.

Nasib baik ruang permainan laut!

 

Bermain juga