Cossack: Kembali ke perang

Nama alternatif: Cossack: Kembali ke perang

Permainan Cossack: Kembali ke perang - kesinambungan layak projek untuk beberapa bulan berjaya menggoncang kebanyakan peminat strategi genre. Ini kisah pahlawan berani yang pernah lagi berperang. Jadi bersedia untuk menghabiskan beberapa hari akan datang di komputer. Dan memberi amaran kepada semua rakan-rakan - yang tahu, dia akan faham.

Ini mungkin salah satu projek yang paling layak yang mengambil masa beberapa hari, minggu, bulan, walaupun begitu, tidak keberatan untuk menghabiskan kehidupan. Dalam Cossack Kembali baru Untuk Perang utama "helah" masih tidak berubah - sebahagian ekonomi sejuk. Apa yang benar untuk sekarang kemenangan satunya tidak akan cukup.

Walaupun kebanyakan projek yang berkaitan dengan genre ini, kebanyakan hasil kejayaan pertempuran bergantung kepada bilangan yang terdedah di barisan hadapan daripada peralatan perang, kemungkinan kemenangan di Cossack adalah berkait rapat dengan kemahiran peminat permainan video dan tahap berfikirnya taktikal. Dalam Cossack: Kembali ke perang boleh bebas untuk menikmati semua pembinaan mempertahankan diri yang sedia ada untuk mendapatkan kemenangan. Jadi, pasukan berkuda biasanya mengambil disiplin secara besar-besaran penting bagi infantri dan meriam akan berjaya hanya jika ia diletakkan dengan betul di medan perang. Sepanjang peperangan komander pertempuran akan bersorak wad jenis perkataan dan perbuatan, sudah tentu.

Secara umum, untuk berkata apa-apa - yang Cossack sama, yang dapat cinta anda sekali lagi dalam barisan, mereka kembali dan bersedia untuk tergesa-gesa ke dalam pertempuran ini sangat kedua!

Untuk memulakan permainan, sebagai pengagihan awal pertama perlu Cossack: Kembali ke Muat turun perang. Pada pelupusan anda pelbagai torrents dan banyak lagi link yang sedia ada - apa-apa tidak menafikan, dan selepas beberapa minit dia akan dapat untuk terjun ke dalam permainan kegemaran. Sebaik sahaja anda memasuki permainan segera sedar bahawa pemaju tidak kehilangan masa dengan sia-sia - kejutan yang menyenangkan dan inovasi membolehkan kita untuk membuat permainan sebagai selesa dan menarik. Perlu diperhatikan bahawa reka bentuk baru kelihatan lebih strategik, yang menjanjikan pemain banyak pengalaman baru dan emosi yang tidak dapat dilupakan.

Sekarang bermain Cossack: Kembali ke perang akan menggunakan kedua-dua negara baru - telah ditambah kepada peta Switzerland dan Hungary. Jadi bersedia untuk semula kajian-ciri-ciri senjata, strategi dan memilih pilihan yang paling sesuai untuk tindakan (atau interaksi - Cossack permainan: Kembali ke perang membolehkan bermain, memberi imaginasi anda berjalan liar, anda akan mempunyai setiap peluang untuk mencuba nasib sebagai taktik a).

Untuk pemaju faedah telah ditambah kepada projek beberapa unit tambahan di mana anda perlu membuat sejumlah besar pekerjaan. Pada masa ini, draf disediakan untuk peminat kira-kira seratus misi unik. Mewujudkan suasana yang sesuai grafik sejuk dan muzik yang sangat baik.

Lihat apa lagi yang baru yang anda harapkan dalam sesuatu projek boleh menyemak semula untuk Cossack: Kembali ke treler video perang. Pasti ia tidak akan meninggalkan anda acuh tak acuh!

 

Bermain juga