AKHIR DUNIA

Nama alternatif: AKHIR DUNIA

Edge Dunia dalam talian - Pelanggan permainan RPG peranan-bermain bebas, yang dibuat dalam gaya kejatuhan. Permainan ini membawa anda dalam 2061, di dunia postapokalipsichesky di mana anda perlu menghadapi pelbagai mutan untuk survival daripada pulau-pulau yang masih hidup.

Untuk menyertai permainan ini, anda dijemput untuk Edge Daftar Dunia. The Edge yang sama pendaftaran Dunia dalam talian tidak rumit: selepas anda memasang pelanggan permainan, masukkan nama pengguna, kata laluan dan e-mel. Selepas itu anda pilih untuk watak kelas anda dan membuat ia imej (rupa). Antara kelas di Edge permainan Dunia dalam talian meminta anda untuk memilih pilihan-pilihan berikut: Pejuang, Rogue, Hunter, Shaman, Atlanta, dan Dr Tech. Setiap kelas mempunyai ciri-ciri sendiri: Kekuatan, ketangkasan, Perlembagaan, Persepsi dan Mentaliti. Tempat menarik Bermula diedarkan bagi setiap kelas berbeza. Selain daripada ciri-ciri, setiap kelas di Edge permainan dalam talian Dunia, terdapat kemahiran biasa dan unik (seperti mereka dalam permainan ini banyak, sekarang kita tidak akan menyenaraikan mereka, mengenali mereka dan anda akan dapat terus ofsayte menyertai permainan). Selain itu, setiap watak mempunyai parameter yang lebih asas: tahap kesihatan, tahap tenaga fizikal dan tahap tenaga mental.

Edge Permainan Dunia mempunyai pelbagai pilihan senjata, di sini ada: senjata Hubungi, Cold Steel, Melontar senjata, senjata biologi, perangkap, Pistols, senapang patah dan Busur silang (ia diperhatikan bahawa katrij dalam permainan adalah agak jarang dan mahal, alternatif mungkin bola keluli galas.)

Selain senjata, permainan ini mempunyai pelbagai yang sangat besar peralatan yang terdiri daripada cermin mata dan topi keledar, dan berakhir kasut dan kasut ... (melihat ofsayte sebagai benar-benar pilihan yang sangat besar).

Sekarang mengenai permainan: sebelum eksploitasi permainan mereka, anda akan melihat sebuah filem menghiburkan tentang sejarah penawanan penduduk Papua tempatan anda, selepas itu anda akan bertemu dengan "pemberi guru-usaha" yang pertama, yang memberitahu anda apa yang anda perlu lakukan.

Lokasi pertama anda dalam Edge permainan Dunia dalam talian akan Bay, yang dikuasai oleh Ketua (dia akan memberitahu anda untuk makan, anda akan menumpukan kepada undang-undang tempatan memberi usaha kerja, dan jika perlu - pinjaman), di sini anda boleh membeli, atau menjual sesuatu, untuk menyembuhkan, untuk menyerahkan kepada gudang dan barang-barang berharga yang dan lain-lain Dalam permainan, kecuali Bay, terdapat juga lokasi seperti Kimer Tau Fortshtad, Base Volkov dan Sisyphus. Selepas bercakap dengan NPC di Teluk, anda boleh mendapatkan mereka untuk membuat tawaran bagi kerja (dalam bentuk pencarian). Juga pencarian usaha dari NPC boleh mencari maklumat yang berguna, serta untuk bertukar-tukar barangan.

Main Permainan Edge Dunia lokasi permainan dalam talian pada kadar yang tertentu dan kekerapan akan pelbagai barangan (barangan yang berbeza drop dengan kebarangkalian yang berlainan), mengatur mereka, mereka akan jatuh ke dalam inventori. Terima kasih untuk membuka dan memasang barang-barang ini, anda boleh membuat item baru anda (pemasangan mungkin dengan perkara-perkara yang perlu dan resipi).

Main Edge of the World, anda akan bertemu dengan banyak unik dan berbahaya raksasa, yang dikeluarkan secara rawak bergantung kepada lokasi, jenis dan jarak dari kampung pulau itu. Mengekalkan komunikasi dengan makhluk dan rundingan perdagangan tidak boleh hanya memusnahkan mereka, dan dalam hal mengalahkan mereka dalam peperangan, anda akan dapat untuk mengambil trofi milik mereka. Kehadiran raksasa dalam permainan ini agak besar dan berbeza-beza: Brooks, Pigbul, Teradog, Aori, Aodra, Heliczer, Helitsid, Rader Mezoid, fanatik dan Anchor (setiap satu adalah unik dengan cara sendiri).

Dalam pertempuran dengan raksasa, anda juga akan menjadi satu peluang untuk bersaing sendiri terhadap pemain lain dalam PvP pertempuran.

Jika tiba-tiba semasa berperang, anda tercedera, anda akan dibawa ke hospital yang paling hampir atau pondok bomoh, untuk menyembuhkan luka.

Adakah anda mempunyai keupayaan untuk mencipta puak atau log masuk ke satu yang sedia ada, dan juga menyertai salah satu daripada 3 pakatan: Pakatan Utara, Ikhwan dan Gabungan.

Dalam Edge Dunia anda boleh memainkan, bukan sahaja dalam arena pertempuran, dan bersantai di bar permainan di kasino untuk mini-permainan: Roulette, Tsiklon2, Tulang, Dogfights dan lain-lain

Dalam dunia dalam talian Edge permainan Dunia permainan mempunyai matawang sendiri - kacang.

Main Edge talian permainan Dunia, anda boleh berbual dengan pemain lain (melalui chat), dan juga untuk bertukar-tukar mereka dengan barang-barang inventori.

Sertai dalam Edge permainan Dunia, akan terbuka sebelum anda dunia!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag