Crystal Eternity

Nama alternatif: Kristall Vechnosti

Crystal lamanya talian - adalah MMORPG permainan pelayar dalam talian percuma, di mana peristiwa terungkap di sebuah dunia di mana terdapat artifak besar - Crystal Eternity dikurniakan oleh dewa-dewa purba. Tetapi dengan abad tamadun, hidup di dunia ini, menjadi mundur kerana nafsu untuk kuasa, tamak dan iri hati, dan kemudian tuhan-tuhan yang dibahagi menjadi beberapa serpihan Crystal dan berselerak di seluruh dunia ...
... Anda perlu tahu di mana serpihan, dan bagaimana untuk mengumpulkan mereka bersama-sama. Tetapi sebelum anda meninggal Crystal pendaftaran dalam talian selama-lamanya, anda akan berada di laman utama permainan akan dijemput untuk mencuba demo pertempuran, untuk memahami bahawa, anda akan berminat atau tidak.

Jadi, selepas demo medan perang percubaan, jika anda telah memutuskan bahawa anda layak apa untuk menguji kemampuan mereka dalam permainan dalam talian Crystal lamanya, masuk ke padang dan kata laluan e-mel pendaftaran. Pada Tarikh ini Crystal lamanya akan berakhir.
Seterusnya, anda akan diminta untuk memilih salah satu daripada dua keadaan: Pakatan Utara atau Empayar Kepulauan Selatan, yang sekali bersatu dan secara baik orang memanggil diri mereka sendiri - Empire of Light.

Selepas memilih negeri anda, anda memilih kelas watak anda: ia boleh menjadi orang baru atau Rekrut.
Crystal permainan dalam talian selama-lamanya, watak anda menawarkan beberapa profesion: Herba, Alchemist, Prospector, Tukang Emas, inking, Fisherman, Doktor dan algojo ini. Tetapi perlu diingat bahawa Doktor dan algojo saling eksklusif (iaitu, jika anda memilih profesion doktor, bahawa dia adalah algojo tidak boleh dan sebaliknya). Terima kasih profesion, watak anda boleh meningkatkan tahap kemahiran.

Main permainan dalam talian Crystal lamanya, dalam peperangan dengan musuh, watak anda akan menerima Maha Suci, yang mencapai jumlah yang diperlukan akan secara automatik ditukar dengan Pangkat. Ini Pangkat memberikan watak anda keupayaan untuk membeli kedai-kedai tentera khas barangan unik (peralatan).

Dalam permainan Crystal lamanya dalam talian, watak anda mempunyai peluang untuk meningkatkan prestasi harta benda mereka. Ciri ini dipanggil - mengasah. Saya mencadangkan untuk terus meneroka kemungkinan ciri ini: jadi, "mengasah" anda boleh berpakaian mana-mana bahagian peralatan, pengecualian - zon pertempuran dan beg galas pertempuran. Mengasah bertambah dengan jumlah yang tertentu statistik satu item: Kekuatan Stamina, ketangkasan, Perisikan, Will, Kebijaksanaan, atau moral. Nilai yang digunakan untuk meningkatkan prestasi bergantung kepada objek yang digunakan untuk mengasah. Apa ciri-ciri tertentu menajamkan, dipilih secara rawak daripada ciri-ciri yang terdapat pada sesuatu.

Jenis-jenis barang-barang yang boleh digunakan untuk membuat "mengasah": Bilah salap hal memberi Tenaga, Tenaga kristal Kerawang mengukuhkan, memperkukuh simbol rune dan Tenaga Universal penguat.

Main permainan dalam talian Crystal lamanya, anda boleh pam watak anda melalui penyertaan dalam pencarian remeh dan mengambil bahagian dalam memburu bagi raksasa / haiwan. Sebagai bonus, wira anda akan mendapat pengalaman, mata reputasi, serta wang dan berguna item.

Dalam permainan ini, watak anda mempunyai peluang untuk bermain perkahwinan dengan pilihannya. Selepas majlis perkahwinan, Pentadbir Venue Perkahwinan, pahlawan anda dan tunangnya akan dapat menggunakan cincin perkahwinan bonus.

Main Crystal lamanya boleh bersatu dalam puak-puak dan mengambil bahagian dalam pertempuran besar-besaran dengan raksasa yang dalam keadaan khas, dan juga dalam global PvP pertempuran.
Jika anda semua keseronokan ini dan anda sudah bersedia untuk pengembaraan yang hebat, diminta untuk mendaftar di Crystal permainan lamanya.
Di Crystal bermain lamanya akan menjadi menarik untuk semua orang!

 

Bermain juga