Piala Dunia

Nama alternatif: Piala Dunia

Piala Dunia dalam talian - adalah permainan pelayar berbilang dalam genre "pengurus bola sepak", di mana pemain bertindak sebagai pemilik kelab bola sepak, salah satu dari 16 liga bola sepak profesional.

Piala Dunia permainan dalam talian tidak perlu memasang pelanggan permainan, dan boleh diakses dari mana-mana pelayar. Untuk memulakan permainan, anda perlu Daftar Piala Dunia: Anda boleh memasuki permainan dengan bantuan rangkaian sosial, seperti, Mail. ru, Facebook, Classmates, VK (jika mana-mana akaun yang berdaftar di salah seorang daripada mereka), atau terus dari laman web ini melalui borang pendaftaran (dalam bidang jenis data e-mel dan kata laluan, menerima terma-terma Peraturan permainan dan tekan butang "Daftar"). Daftar pada peringkat ini dalam permainan Piala Dunia berakhir, dan kemudian perlu membuat tetapan permainan: dalam tetingkap baru yang muncul, masukkan nama pengguna dalam bidang ini dari (nama samaran) nama masa depan kelab tersebut, pilih liga kebangsaan 16 negara, dan klik "Next". Selepas itu, dalam skrin seterusnya akan diminta untuk menjalani kursus latihan permainan (ia adalah dinasihatkan untuk mengambil! ) Atau meninggalkannya. Nah, sekarang anda boleh cuba untuk bermain permainan dalam talian Piala Dunia.

Objektif utama permainan ini adalah untuk membeli dan latihan pemain, dan juga untuk memilih taktik permainan yang paling optimum dan membangunkan infrastruktur kelab. Selain itu, anda akan perlu melibatkan lebih ramai peserta muda pendidikan mereka sendiri, dan mengambil bahagian dalam pelbagai kejohanan kebangsaan.

Matlamat utama permainan ini - untuk membuat kelab bola sepak yang paling berjaya dalam projek ini.
Kemenangan pertama dalam permainan, pasukan akan menerima tahap pertama. Mencapai tahap 2, pasukan secara automatik difailkan di kejohanan di negara yang dipilih (pada peringkat ini ia akan diturunkan). Mencapai tahap baru, anda boleh pergi ke bahagian atas, di mana bangunan-bangunan baru akan prasarana yang sedia ada kelab, perlawanan lebih menarik. Untuk bergerak ke setiap peringkat baru, anda perlu mendapatkan sejumlah pengalaman, yang diberikan untuk penyertaan dalam permainan (pemenang - 3 mata untuk seri - 1 mata).

Setiap pemain mempunyai kedudukan tersendiri dalam permainan, dan setiap item mempunyai ciri-ciri sendiri. Berikut adalah ciri-ciri utama pemain dalam projek permainan dalam talian Piala Dunia
- Penjaga gol (kelajuan, ketangkasan, tindak balas)
- Pertahanan (kelajuan, mengambil bola, penjagaan diri, kawalan bola, gear ketepatan)
- Pemain tengah dan Penyerang (kelajuan, kawalan bola, mogok ketepatan, tumbukan kuasa, gear ketepatan).
, Selepas setiap perlawanan ciri-ciri pemain berubah, dan tahap prestasi mereka bergantung kepada pelbagai keadaan, seperti tahap jurulatih dan pasukan bimbingan, kepentingan perlawanan itu, dan sebagainya dan lain-lain
Peranan
Sangat penting yang dimainkan oleh pemain individu untuk prestasi
Bakat - lebih tinggi bakat pemain, lebih cepat ia terjadi.
P.. kesediaan - memikirkan bagaimana pemain bersedia untuk perlawanan itu.
Semangat - lebih tinggi indeks adalah, pemain lebih yakin berasa di atas padang.

Setiap pemain mempunyai gaji yang ditetapkan, yang berbeza-beza bergantung kepada pengalaman dan kemahiran (yang lebih tinggi kelas, gaji yang lebih).
Main permainan Piala Dunia dalam talian boleh mengambil bahagian dalam pelbagai perlawanan persahabatan dan pertandingan, mengatur pasukannya gaya yang paling sesuai: bermain Fast secara kebetulan, biasanya bermain di lulus atau Menggelecek.

Piala Dunia permainan dalam talian membolehkan mana-mana pemain pasukan untuk menentukan status: Tinggalkan pasukan, dijual atau Ketepikan.

Main Piala Dunia akan menjadi menarik untuk semua yang tidak peduli kepada bola sepak. Jika sesiapa yang mempunyai sebarang soalan mengenai permainan ini, sokongan pelanggan yang ada sentiasa memerlukan bantuan. Dalam kajian ini kita tidak semua ciri-ciri projek permainan ini, kerana ia adalah cukup besar dan berfungsi. Dan terima kasih kepada kandungan maklumat yang dicapai dan boleh difahami, boleh belajar banyak semasa permainan.

Untuk bermain dalam Piala Dunia, tidak perlu banyak, hanya keinginan, keinginan untuk mencapai matlamat mereka, dan sudah tentu, talian pendaftaran Piala Dunia!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag