Left 4 Dead

Nama alternatif: Left 4 Dead

Permainan Left 4 Dead adalah permainan komputer berbilang. Permainan ini direka bentuk dalam gaya penembak dan peristiwa yang berlaku di dalam orang pertama.

Asas bagi permainan tindakan adalah pertempuran yang terselamat terhadap gerombolan orang yang dijangkiti.

Muat turun Left 4 Dead sahaja boleh pemain dewasa. Bagi pengguna di bawah umur akses kepada permainan ini ditutup.

Video Kiri 4 Mati boleh didapati di laman web rasmi permainan atau di youtube. Dalam video itu mendedahkan intipati permainan, watak-watak yang dikemukakan dan maklumat lain mengenai permainan.

Permainan ini Left 4 Dead pc anda boleh bermain dalam mod berbilang dan pemain tunggal dan ko-op.

  1. Mod Co-op. Dalam mod ini, arahan diwakili permainan lulus, mod ini adalah juga ketua. Tujuan mod koperasi - untuk lulus salah satu pasukan kempen daripada beberapa (4) pemain. Pasukan anda boleh melawan daripada satu hingga empat orang. Pemain yang telah hilang dalam permainan, zamenivayutsya bots yang dikawal oleh komputer. Walau bagaimanapun, semasa permainan anda boleh melampirkan lawan manusia. Jika anda perlu berhenti secara ringkas permainan, ia tidak perlu untuk meninggalkan permainan atau meminta pemain lain menunggu. Anda boleh memindahkan pengurusan bot wira beliau, tanpa rasa takut bahawa tempatnya akan menjadi orang lain. Di samping itu, kawalan diluluskan bot secara automatik jika anda berada dalam 25 saat berdiri masih.
  2. Mod Single. Ini adalah cara bagaimana mangsa lain pemain dikawal oleh komputer. Bot (pemain komputer) mengikut anda, menembak ke atas rakyat yang dijangkiti, menyimpan, membantu dan menyembuhkan pemain lain Mangsa, tetapi tidak boleh membuka pusat-pusat perlindungan pintu, mengaktifkan "Acara panik" dan punca daripada gerombolan, dan memohon senjata membaling kerana strategik saham. Juga mereka tidak boleh menggunakan kemahiran taktikal. Malah, mod ini adalah prototaip lengkap mod kerjasama dengan satu perbezaan - itu anda boleh bermain hanya satu, tidak ada orang lain akan dapat untuk menyertai anda. Selepas kematian watak anda permainan berakhir. Terbaik untuk memulakan dengan pengenalan Left 4 Dead daripada rejim itu.

Dalam permainan Left 4 Dead bermain watak utama anda akan. Aksara yang diri mereka terbahagi kepada Mangsa dan dijangkiti. Dengan Mangsa termasuk:

1. William Overbeck adalah veteran lama Perang Vietnam. Dia askar yang berpengalaman. Pada satu masa beliau berkhidmat dalam khas Tentera Darat Amerika Syarikat.

2. Francis adalah seorang dan Bikers kuat semangat, yang dilindungi sepenuhnya dalam tatu. Dia membenci hampir segala-galanya.

3. Zoe adalah gadis yang paling menarik dalam permainan. Dia adalah anak perempuan seorang lelaki kaya. Ia boleh diakses di peringkat tertinggi dengan senjata api.

4. Luis adalah sebuah jabatan penganalisis sistem junior. Watak ini akan bersara selepas virus itu muncul.

Dijangkiti - orang yang telah meninggal dunia akibat virus itu.

4 senjata Mati dibahagikan kepada beberapa jenis dalam Permainan Kiri:

  1. Senjata Methyl.
  2. Senjata Api.

Setiap watak memilih jenis senjata yang dia paling suka.

 

Bermain juga