Lady Popular

Nama alternatif: Lady Popular

Lady Popular talian - permainan pelayar percuma untuk kanak-kanak perempuan yang menenggelamkan jantina yang adil dalam dunia fesyen cerah. Anda bukan sahaja akan mewujudkan seorang wanita yang, pada pendapat anda, memenuhi standard kecantikan, tetapi juga boleh menekankan keperibadian, gaya yang unik menggunakan penyamaran, pilihan yang permainan Lady Popular memberikan pelbagai. Beribu-ribu kombinasi kedua-dua cahaya dan pakaian yang cantik panas, membolehkan anda untuk memilih apa yang anda paling rasa. Nilaikan keupayaan anda untuk berdandan dan menjadi wanita yang benar akan dapat kepada pemain lain dalam pertandingan biasa, yang mengambil bahagian dalam setiap wanita sendiri menghormati. Dalam dunia maya ini, anda boleh menjadi orang yang mahu, dan dalam kehidupan seharian. Begitu terperinci dunia permainan membolehkan mengelilingi wanita moden dengan segala sesuatu yang diperlukan, memberi rasa keselesaan. Almari, sepadan dengan gaya terkini, semua jenis aksesori, perumahan asal dengan dalaman yang asli, kosmetik daripada pengeluar dan juga peluang untuk mempunyai haiwan kesayangan - semua ini dan banyak lagi yang disediakan untuk anda, jika anda membuat keputusan untuk bermain hanya dalam Lady [ _1_] Popular .

Live projek dipaparkan kepada semua. Selepas keperluan sistem untuk permainan adalah kehormatan yang berbeza. Anda tidak perlu untuk membandingkan komputer anda dengan senarai panjang parameter yang berkaitan, kemudian memuat turun dan sesuatu yang betul. Pelayar Standard, internet berkelajuan tinggi - dan anda dalam permainan! Lady Popular pendaftaran mengambil masa yang sangat sedikit. Anda dikehendaki memasukkan nama skrin, alamat e-mel dan laporan untuk datang dengan kata laluan. Ingat pendaftaran yang dalam permainan Lady Popular membayangkan penerimaan peraturan. Anda boleh membacanya di laman web rasmi.

Dengan apa yang bermula pendatang baru wanita? Sebelum anda menjadi seorang yang benar-benar tertentu glamor, perlu pergi dengan cara yang sukar percubaan dan kesilapan. Lagipun, untuk berada di atas, yang terkenal dengan rasa yang sangat baik dan dapat memantau dengan betul penampilan mereka - adalah seni. Walau bagaimanapun, ia boleh dilaksanakan untuk setiap gadis untuk sebab tunggal bahawa keinginan untuk keindahan dalam sifat semula jadi jantina yang lebih cerah comel. Adakah anda mempunyai segala peluang untuk menjadi wanita yang paling popular pada masa akan datang! Walau bagaimanapun, semua ini akhirnya. Juga perlu bermula kecil, iaitu penciptaan luar. Laraskan warna kulit dan mata, rambut dan angka. Anda mempunyai hak untuk hadir dalam imej, yang, pada pendapat anda, sentiasa akan memukau orang lain dengan kesipian mereka.

Jadi, anda menjadi penghuni di dunia yang luar biasa, apa yang akan datang? Mungkin anda memburu untuk pergi membeli-belah, untuk melawat kelab kecergasan, menari di disko, melihat salun kecantikan? Sudah tentu! Tetapi nasib malang saya, semua yang diperlukan dan tiada kewangan mereka hanya begitu anda tidak akan. Dan jika wanita anda memerlukan kestabilan dan keupayaan untuk Chisholm gaya hidup, anda perlu mendapatkan pekerjaan. Apa, hubungi agensi pekerjaan dan mendapatkan semua maklumat yang perlu mengenai kursus-kursus yang ada, yang adalah mustahil tanpa akan belajar profesion ini. Di sini untuk memberitahu anda tentang prospek pekerjaan. Jadi, anda boleh membuat pilihan yang tepat dan melakukan jenis aktiviti-aktiviti yang akan membawa selain daripada keuntungan dan keseronokan. Secara kebetulan, bila dan bagaimana untuk pergi ke tempat kerja, akan menyelesaikan sendiri. Anda boleh bekerja dari 30 minit hingga 8 jam sehari. Berhati-hati untuk tidak keterlaluan kecantikan anda, tetapi tidak untuk duduk belakang, jika anda boleh menghabiskan masa dengan faedah. Di mana sahaja anda diselesaikan - mengikut jam. Dan wang yang anda selepas waktu perniagaan akan dapat untuk menghabiskan yang anda sila. Selain keuntungan kerja boleh menjadi satu lagi cara untuk memenangi salah satu daripada banyak mini-permainan. Mengapa tidak mencuba nasib anda. Dan pada masa yang sama meningkatkan kadar kecerdasan?

Started bermain permainan Lady Popular , anda boleh menerokai semua lokasi bandar maya. Kami menawarkan pusat membeli-belah dan kedai-kedai perabot di mana anda boleh membeli semua yang anda perlukan, taman untuk berjalan dan sukan, pusat kecergasan untuk meminjam seorang tokoh langsing, perpustakaan, di mana kesunyian di dalam bilik bacaan anda bukan sahaja akan mempunyai ketenangan tetapi juga pengetahuan baru, walaupun untuk meningkatkan kemahiran mereka sendiri. Di samping itu anda akan mempunyai peluang untuk melawat kedai haiwan peliharaan dan membeli haiwan kesayangan, yang akhirnya mengajar segala macam helah, melawat klinik itu di dalam keadaan keperluan (contohnya, pembedahan kosmetik, atau bertanya soalan terapi), sebuah tarian dari disko jiwa, sebaik mengetahui dengan orang-orang baru , membuat rakan-rakan atau hanya untuk bermain-main. Dan permainan ini dipuja oleh semua wanita kecantikan seperti. Jika sumber membenarkan, dengan berani pergi ke pendandan rambut, artis solek, atau gerai penyamakan. Percubaan untuk kesihatan dan biarkan keanggunan dan dandanan anda memberikan keyakinan dalam kebolehan mereka sendiri! Dengan cara itu, walaupun tatu boleh dilakukan jika anda mempunyai keinginan untuk muncul. Dengan syarat untuk ini studio tujuan tatu. Semua ini adalah menarik, bukan? Jangan menunda dan mula Lady Popular bermain sekarang! Berseronok dengan semua jantung untuk Adakah dengan permainan yang menarik!

 

Bermain juga