Lagoonia

Nama alternatif: Lagunary

Lagoonia online - permainan pelayar yang luar biasa. Simulasi kehidupan di sebuah pulau terpencil, yang belum disentuh oleh tangan yang tamadun dan di mana anda perlu pergi semua jalan pembangunan manusia dari api pertama untuk mewujudkan sebuah empayar hiburan.

Malangnya tiada versi Rusia permainan. Tetapi ini tidak had, tetapi hanya kemungkinan, kerana permainan dalam talian lagoonia memberikan anda peluang untuk belajar beberapa mudah dan menyeronokkan Bahasa Inggeris dan mendapat kemahiran yang berguna. Kerana sekarang jika anda pergi ke sebuah pulau kering dan anda boleh dengan mudah mencari orang asing bahasa yang sama dan boleh membuat kawan-kawan dengan mereka.

Sertai dalam lagoonia permainan agak rumit: anda perlu memasukkan nama pengguna anda, memilih kata laluan dan menetapkan alamat pos. Tiada jangkaan surat untuk mengesahkan pendaftaran lagoonia tidak memerlukan pemain dan anda dengan serta-merta boleh terjun ke dalam dunia indah pulau tropika. Dalam pendaftaran lagoonia dibuat supaya anda tidak menghabiskan banyak masa mengisi pelbagai bentuk dan dengan cepat boleh mula berjuang untuk tempat di bawah matahari tropika.

Kemudian anda perlu memutuskan bagaimana ia akan kelihatan watak kami. Anda boleh memilih jantina, gaya rambut, warna rambut dan kulit. Ini membolehkan anda untuk membuat imej watak yang paling serupa dengan anda sendiri, atau mungkin sama dengan beberapa pelakon terkenal atau atlet.

Jadi, kemalangan pesawat anda di pulau-pulau tropika dan sebelum anda meletakkan beberapa matlamat: untuk sampai ke pantai, di mana anda telah mendapat untuk memahami, mencari mangsa lain untuk mencari apa perlindungan dari cuaca dan pelbagai bahaya berbaring di tunggu untuk anda di pulau yang tidak diketahui. Dan untuk mencari sesuatu yang lazat, juga tidak akan berhenti, kerana jam sudah lewat dan perut rumbles Menceritakan keperluan mereka. Adalah wajar untuk dirinya tidak menjadi makan malam pelbagai pemangsa. Jika mereka tiba-tiba di sana. Di sini kita sudah tentu akan membantu kebakaran - ia boleh memasak dan makan binatang liar dan dia akan menakutkan. Permainan Lagoonia dalam talian di mana seseorang perlu sekali lagi membuktikan penguasaan ke atas spesies dan alam semula jadi dalam umum yang lain.

Lagoonia permainan dalam talian mempunyai beberapa perbezaan yang serius daripada projek perjudian lain. Sebagai contoh, salah satu ciri yang menarik permainan ini adalah plot yang damai. Hidup di lokasi baru akan mengharapkan anda untuk kerjasama dan bantuan bersama dengan mangsa lain dan pemain, bukan kemusnahan berdarah kerana ia berlaku dalam kebanyakan permainan. Tetapi jangan mengambil mudah. Hidup aman memerlukan usaha.

Permainan dalam talian lagoonia mempunyai ciri-ciri kewangan sendiri. Mata wang utama permainan ini adalah permata. Anda boleh mendapatkan mereka dengan melengkapkan pelbagai tugas dalam perjalanan permainan. Petunjuk yang penting watak anda adalah kesihatan dan tenaga - untuk mereka perlu sentiasa diikuti, kerana mereka akan bergantung kepada kecekapan kerja anda.

Bermula bermain permainan lagoonia online yang akan memahami permainan, kali pertama yang perlu anda ikuti arahan. Ini akan membantu untuk memahami asas-asas permainan, belajar untuk bermain dengan baik dan kemudian pemula hijau lagoonia untuk bertukar menjadi guru sebenar pulau-pulau yang tidak didiami yang boleh hidup di mana-mana keadaan. Lama kelamaan, sebelum anda membuka prospek besar bertukar buruk di pulau itu, penuh dengan kesukaran dan bahaya dalam syurga pelancongan sebenar. Mewujudkan rangkaian hiburan dan hiburan. Oleh itu, sekali dalam nahas kapal terbang, anda berjaya bukan sahaja untuk terus hidup dalam keadaan yang teruk, tetapi juga mendaki ke puncak dunia kewangan.

Di mana untuk bercuti jauh, dan sudah begitu bersemangat untuk ke laut, dilanggar di pantai di bawah matahari tropika kemudian mula bermain permainan dalam talian lagoonia adalah yang terbaik daripada pilihan yang ada untuk anda untuk menyelesaikan masalah tersebut. Dalam permainan lagoonia akan menjadi menarik untuk semua kanak-kanak dan orang dewasa, dan juga datuk dan nenek.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag