Lava talian

Nama alternatif: Lava Live

Bagaimana anda rasa tentang fiksyen? Tetapi untuk perjalanan dalam masa? Jika positif, tidak lulus oleh Lava Online. Sebelum anda mula mengisi jidar halaman Lava Daftar dalam talian, pastikan komputer anda dilengkapi dengan yang berikut:

• Kelajuan Pemproses sekurang-kurangnya 1. 5 Ghz;

• Memory - 256 MB

• 3D Video 64 Mb;

• Sistem Operasi WIn2000/XP/Vista.

Sertai dalam permainan sila lava reka bentuk ketenteraan dengan "ambang". Malah, anda akan diminta untuk mengambil upacara untuk masuk ke dalam dunia pasca-dahsyat masa depan tidak begitu jauh. Passage fasa pendaftaran Lava talian terdiri daripada yang berikut:

1) Pengenalan log masuk (nama yang di mana anda akan pergi dan "bercakap" dalam permainan).

2) Password (6 hingga 16 aksara).

3) Nyatakan alamat e-mel yang sah dan jantina anda.

4) Masukkan kod daripada imej.

5) Membiasakan diri dan mematuhi FAQ dan Syarat Penggunaan.

Selepas anda, sudah tentu, anda boleh memuat pelanggan permainan, yang pemasangan akan mengurangkan beban pada saluran internet anda ... tetapi jika sambungan yang kuat, hanya tekan butang "Play" dan dengan berani menjunam ke dalam realiti maya yang menarik.

Anda mula bermain Lava permainan dalam talian berpindah ke penempatan yang terletak di utara Afrika. Dengan cara itu, reka bentuk geografi di-sepadan sepenuhnya kepada landskap sebenar benua Afrika. Pengalaman pertama beliau akan memperoleh pendapatan melalui pasukan musuh penyembelihan atau tikus. Jangan teragak-agak dan merebut semua yang akan jatuh dari musuh kalah, kerana dengan cara ini anda boleh mengumpul banyak nilai untuk jualan semula mereka.

Jika kebetulan hanya mula bermain permainan Lava dalam talian, anda telah bertujuan untuk memenuhi beberapa pencarian, maka anda perlu mencari aksara, di mana kepala akan menggantung tanda seru. Bahawa dia terlibat dalam pengagihan jawatan, membawa banyak pengalaman, yang kemudiannya memerlukan pemain untuk keluar dari lokasi ini. Hanya tidak tergesa-gesa terlalu banyak dengan tindakan ini, kerana belakang tidak kembali. Yang lebih baik untuk mengepam di lokasi yang asal sehingga sekurang-kurangnya peringkat kelima.

Semakin kuat anda akan mengatasi musuh, lebih lagi sekarang. Lava permainan dalam talian ciri-ciri dalam mod pertempuran sebenar, jadi terganggu dari perjuangan tidak digalakkan tentang apa-apa. Dengan cara itu, anda hanya boleh melawan di luar sempadan bandar. Pilihan senjata adalah sangat pelbagai: permainan dalam talian Lava menawarkan pistol, senapang sub-machine gun, pisau ... dan juga kemungkinan pertempuran bersenjata. Percayalah, perjuangan tempatan untuk menyenangkan anda, walaupun anda - satu kendaraan dan kekasih penembak ini. Dan jika tidak, penting, jangan lupa untuk memberi perhatian kepada kesihatan wira beliau. Zero bermakna kematian.

Lava permainan dalam talian boleh berbangga dengan kehadiran dua mata wang:

• Afrika - digunakan setiap hari dalam pelbagai tujuan isi rumah.

• Gold - hanya boleh dibeli dengan wang sebenar. Digunakan untuk membeli dalam permainan veshchichek unik. Tetapi ia tidak, jadi mengambil mudah: bermain Lava, menghabiskan "darah" mereka anda tidak mempunyai, jika itu tidak mungkin.

Satu perkara perkara cerita. Pada bulan Jun 2012 terdapat letusan yang kuat Yellowstone gunung berapi dan pembebasannya selepas abu sangat toksik terpaksa mati akibat lemas puluhan ribu rakyat Amerika. Kemudian datang snap sejuk (yang membawa kepada kemerosotan umum pertanian), dan ancaman kepupusan kelaparan ditimpa penduduk Bumi. Oleh itu Lava talian bermain anda akan mempunyai ia di Afrika, yang mempunyai syarat-syarat yang mengurniakan satu peluang yang tidak dipadamkan umat manusia, dan anda - salah satu daripada umat pilihan yang telah jatuh di sini. Hanya di sini - di dunia tidak bertimbang rasa selepas - wahyu - untuk hidup perlu berjuang tidak kurang ganas.

 

Bermain juga