The Legend of Heroes

Nama alternatif:

Permainan Legend of Heroes menyelamatkan dunia.

iPlayer Legend of Heroes secara besar-besaran berbilang permainan peranan -bermain di mana wira akan mendapati dirinya dalam dunia fantasi yang indah penuh dengan pengembaraan dan bahaya, dan juga perjalanan ke bandar-bandar yang berbeza dengan rakan baik. Seorang pemain dengan wataknya jauh, matlamat beliau adalah untuk menyelamatkan dunia maya dari penjahat dahsyat dan raksasa yang dahsyat, dan misi untuk membawa kemakmuran dan ketenangan alam semesta maya untuk beberapa abad.

Pengembaraan yang luar biasa wira akan menjadi kuat dan bijak, mendapat pengalaman dan mendapatkan kemasyhuran, mengalami banyak kawan-kawan yang benar, untuk membina semula bandar mereka sendiri dengan sebuah istana yang indah, dan dalam masa lapang pertempuran berdarah dengan kuasa-kuasa jahat boleh melibatkan diri dalam pertanian.

Permainan ini adalah sangat cantik, dia grafik sempurna dikesan, warna-warna terang, dan sudah tentu pemain, pengurusan. Ini adalah nilai tambah yang besar untuk permainan pelayar percuma, yang tidak perlu memuat turun program ini, tetapi anda boleh pergi di bawah satu akaun dari komputer yang berbeza.   Dalam usaha untuk mendapatkan ke dalam dunia sihir permainan The Legend of Heroes pendaftaran diperlukan, supaya ia mewujudkan imej permainan dan menyelamatkan semua pencapaian dengan input selanjutnya. Anda boleh mendaftar dengan dua cara, dengan menggunakan laman rangkaian sosial atau alamat e-mel.

 

 

Ciri-ciri The Legend of Heroes

Bermula untuk bermain permainan The Legend of Heroes pengguna perlu menentukan watak. Pada tahap yang lebih tinggi, pemain akan dapat untuk mencipta watak-watak lain, tetapi penulis asal memberikan pilihan tiga kelas aksara seks yang berbeza, anda perlu membuat keputusan mengenai satu:

  • Strelok – tangkas, sukar, pejuang yang tepat, dapat memukul musuh dari jauh.
  • – Warrior kuat, yang dilindungi oleh pahlawan, ia adalah sesuai untuk pertempuran jarak dekat.
  • – Magician Tuhan mantra sihir dan ramuan. Kuasa ajaib beliau bukan sahaja boleh menghancurkan musuh dari jauh, tetapi juga untuk memusnahkan pasukan musuh, tetapi dia dapat menyembuhkan sahabatnya ke medan perang.

Chem dalam sebilangan besar pertempuran terlibat wira, lebih banyak dia mengalami, ia membantu beliau untuk membangunkan kemahiran.

Dalam permainan The Legend of Heroes boleh bermain, berjuang dengan lawan yang dikawal oleh kecerdasan buatan dan dengan pemain sebenar kini pada rangkaian. Hidupkan berasaskan sistem pertempuran, pengguna boleh memilih taktik untuk meletakkan watak-watak dan sahabat mereka di medan perang. Dengan perusuh dan bos pertempuran itu sendiri berlaku secara automatik, tetapi pergaduhan dengan lawan sebenar membuat ia mungkin untuk campur tangan dalam kursus pertempuran.

Hero City dari awal-awal keseluruhannya ditutup, berdiri sebuah istana kesepian di cerun curam berbatu gunung dan portal yang membuka jalan ke zon pertempuran. Malah semasa latihan tersedia bengkel pandai besi, ia adalah fungsi penubuhan dan peningkatan senjata, ia memerlukan sama ada perak, atau mata wang berlian permainan, alat berharga yang boleh dibeli dengan wang sebenar atau mendapat dengan melengkapkan tugas. Pemain ini lebih tinggi berlangsung melalui peringkat, lebih banyak peluang ia membuka dan bangunan. Altar membolehkan untuk sewa wira baru, kem latihan, untuk menjadikan mereka lebih kuat, dan semua jenis pembinaan bawah tanah membuka pintu baru kepada dunia permainan yang besar.

Permainan Legend of Heroes walaupun hakikat bahawa akses percuma adalah kurang daripada enam bulan, telah mengumpul banyak peminat. Di dalam dunia maya, anda bukan sahaja dapat melawan dengan pemain sebenar, tetapi juga untuk membuat kawan-kawan dengan mereka, berbual dan menyertai kesatuan. Guild membantu untuk menahan musuh yang kuat dan licik dan menang di mana sahaja ia adalah mustahil untuk dilakukan.

 

Bermain juga