Legend of Seni Mempertahankan Diri

Nama alternatif: Legend of Seni Mempertahankan Diri

Permainan Legend Of Seni Mempertahankan Diri - pelanggan Percuma MMORPG, penyetempatan permainan asal dari Perfect World Entertainment. Permainan LOMA, yang terutamanya direka untuk menjadi baik dan komedi. Di sini anda tidak akan menemui kekejaman biasa Permainan dalam talian: hanya kisah dongeng dan menyeronokkan dengan grafik dalam gaya anime. Tidak begitu sering dilihat format seperti itu - dan hakikatnya, tidak semua orang boleh hack dunia maya. Jadi berisiko projek sudah boleh dipanggil.

Pergi ke keperluan sistem permainan Legend of Seni Mempertahankan Diri di mana anda boleh bermain di mana-mana komputer moden tidak dendam. Untuk konfigurasi minimum akan pemproses cukup dengan frekuensi jam 1. 5 GHz, 512 MB RAM, VGA peringkat nVidia GeForce 4 Ti4200 atau Radeon 8500, kapasiti penyimpanan sebanyak 64 MB dan 2 GB ruang cakera keras percuma. Permainan ini hanya menyokong sistem operasi Windows - mungkin sahaja ini boleh menjadi masalah.

Pendaftaran di LOMA talian adalah sangat mudah. Semua yang anda perlu lakukan - pergi ke laman web rasmi dan masukkan login mereka (masuk ke dalam permainan dan laman web ini), nama samaran, kata laluan dan alamat e-mel anda. Dalam Legend of Seni Mempertahankan Diri pendaftaran berfungsi untuk mengaktifkan akaun, jadi masukkan alamat semasa anda. Ia kekal hanya untuk memasang Legend pelanggan Seni Mempertahankan Diri memuat turun mudah untuk anda boleh di laman web rasmi permainan yang sama ini.

Pada permulaan LOMA talian, anda membuat watak anda. Dalam kes ini, kami memutuskan untuk tidak memuatkan terlalu banyak: anda perlu memilih salah satu kaum, jantina, muka dan rambut watak.

Race hanya dua orang dan sungai, tidak ada perbezaan di antara mereka, kecuali tanda-tanda luaran tidak boleh didapati di sini. Apabila dia mencapai tahap kesepuluh, anda boleh menjadi sama ada pahlawan atau ahli sihir. Kemudian, pada peringkat yang ketiga puluh sudah bagi setiap kelas-kelas ini akan memilih subkelas a. Dan pengkhususan tahap keenam puluh. Oleh itu, permainan bermula yang sama untuk semua orang, tetapi akhirnya membuka kelas 8 dimainkan - jadi ia tidak akan bosan.

Muka Legend of Seni Mempertahankan Diri dalam talian adalah mudah dan intuitif, pengurusan keliru adalah hampir mustahil. Saya rasa ramai orang menganggap ia satu kelebihan, kerana sering kepada pembangunan soket dalam permainan pergi banyak masa. Sudah di peringkat awal permainan yang menyeronokkan memenuhi kami: memberikan pemain sejenis haiwan peliharaan, yang, cukup aneh, boleh dikurangkan kepada satu sama lain untuk membiak dengan ciri-ciri yang terbaik. Berjalan haiwan yang kecil, dalam dunia permainan, percaya adalah di mana. Bagi tugasan ini, semua biasa: mengambil kerja, melaksanakan dan melarikan diri. Untuk menjimatkan masa, juga meletakkan autopilot, yang dapat memudahkan permainan benar-benar, tetapi dalam beberapa kes tidak berfungsi dengan baik. Oleh kerana kebolehan asas watak, anda boleh memilih pelbagai seni mempertahankan diri. Jumlah LOMA talian permainan penuh dengan kira-kira 20 disiplin pertempuran yang anda perlu belajar.

Perlu diingatkan bahawa permainan ini difikirkan sistem pendidikan di kalangan pemain lain. Ini bermakna anda boleh mengambil rakan kepada pelajar, untuk membantu beliau dalam pertukaran untuk pengalaman. Oleh itu, ia adalah mungkin untuk bermain dalam satu pasukan dan membangunkan lebih cepat. Permainan ini mempunyai banyak komponen sosial yang lain: anda boleh membuat persaudaraan, puak, dan sudah tentu, anda boleh berkahwin dan memulakan keluarga. Semua ini menjadikan permainan lebih pelbagai dalam komunikasi dan, yang paling penting, menyeronokkan. Secara umum, walaupun tanggapan bahawa permainan ini memberi tumpuan kepada pelbagai hiburan sosial daripada mengepam tidak berkesudahan dan melawan raksasa. LOMA permainan dalam talian yang direka untuk penonton yang luas, jadi ia tidak mungkin seseorang itu tidak ketagih. Permainan ini mempunyai banyak komik yang tidak boleh menarik kepada dirinya sendiri. Tetapi komedi, seperti yang sering berlaku, kata-kata tidak boleh menerangkan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag