Legends of Kung Fu

Nama alternatif: Legends of Kung Fu

Legends of Kung Fu permainan dalam talian - pelanggan percuma permainan yang hebat, yang direka dalam semangat cinta denda Cina. Ia adalah dunia yang mana status anda adalah ditentukan oleh keupayaan untuk menguasai seni mempertahankan diri purba. Menghormati penduduk dunia bergantung kepada keupayaan untuk mempamerkan kemahiran mereka. Sejak semua orang mahu meningkatkan kemahiran berjuang, Legends permainan Kung Fu menawarkan latihan di sekolah-sekolah yang berbeza yang mengajar asas-asas seni mempertahankan diri. Selain itu, anda tidak perlu untuk memasuki dan kekal sehingga akhir hanya satu daripada lapan buah sekolah. Terdapat peluang untuk menggunakan semua sekolah pada masa yang sama. Perkara utama yang anda telah berjaya menguasai teknik-teknik interaksi dan belajar bagaimana untuk menggunakan mereka dalam situasi yang memerlukan. Berapa cepat anda belajar mogok, blok dan feints bergantung kepada ijazah anda bakat dan kepintaran. Setiap orang yang datang di sini dengan dahaga untuk kemasyhuran sesak jantung mempunyai peluang untuk berjaya! Seterusnya, anda mengharapkan sesuatu yang hebat!

Untuk memuat turun tanpa masalah Legends of Kung Fu, daftar terlebih dahulu mengikut komputer dalam keperluan sistem minimum: OS Windows XP / Windows Vista / Windows 7; pemproses Pentium4 2. 4GHz atau setaraf; GeForce6600 128MB kad video atau setaraf, RAM 1 GB; ruang percuma di diske10 keras anda GB; sambungan internet sekurang-kurangnya 1 Mb / s. Sebelum anda memuat turun pelanggan, anda perlu Legends of Kung Fu pendaftaran. Cipta akaun tidak sukar. Anda hendaklah mengisi bidang beberapa: nama pengguna, kata laluan, masukkan semula kata laluan. Semak dalam permainan memerlukan anda untuk mengakui persetujuan anda kepada projek ini. A bertanggungjawab kuasa dua untuk melanggan surat berita, detikan lalai. Sejak ia diandaikan bahawa tidak ada keberatan menjadi sentiasa dan di mana-mana berpengetahuan.

Main Legends permainan Kung Fu anda bermula dengan latihan di salah satu sekolah-sekolah. Tetapi kemudian anda boleh menambah pengetahuan dan di sekolah-sekolah lain, dengan mengambil kira itu dan layan diri kawasan juga dipilih. Terdapat sekolah seperti Pengawal Life, Beggar, Wudang, Ahli-ahli sains, Tan, bahagia, Emei, Shaolin. Sebaliknya, setiap daripada mereka termasuk tiga gaya. Secara keseluruhan, anda boleh melatih lebih daripada 10,000 peranti. Jika hanya anda mampu untuk menghadamkan ia semua!

Selain fakta bahawa watak akan meningkatkan kemahiran pertempuran mereka untuk memilih dan profesion. Dalam isu ini masih demokratik. Profesion dibahagikan seperti empat jenis:

- Profesion Perlombongan (petani, nelayan, pelombong, dan lain-lain )

- Kerajinan (tukang besi, tukang jahit, tukang masak, dan lain-lain )

- "Budaya" (pemuzik, penulis khat, dan lain-lain )

- "City" (nasib juruwang, peminta sedekah itu).

Jika anda sebelum ini dipilih profesion untuk sebab-sebab tertentu tidak adalah seperti, ia boleh diubah tanpa masalah.

Perlu juga dinyatakan bahawa dalam Legends of Kung Fu aksara talian dikurniakan dengan keupayaan untuk menggunakan tenaga Qi, untuk menyerang musuh pada jarak (sentuh pertempuran), penggunaan senjata, dan juga keupayaan untuk melindungi diri mereka tanpa kehadiran anda (kecerdasan buatan). Pada senjata yang ada, kita boleh mengatakan bahawa julat adalah senjata benar-benar mengesankan. Mengapa ada sahaja! Dan tongkat-tongkat dan pedang, dan nauchaki dan pedang dan rantai dan banyak lagi. Di samping itu, ia adalah mungkin untuk menaik taraf senjata yang sedia ada. Dari semua ini, ia mengikuti bahawa kemungkinan watak-watak yang hampir tanpa had! Membuat satu usaha untuk meratakan dan tidak lama lagi akan mendapat hasil kerja anda!

Legends Play Kung Fu anda akan menikmati sistem maju yang cemerlang yang berbeza. Lagipun, PvP, dan sistem ekonomi dan sosial secara terperinci difikirkan dan seimbang. Plus pelbagai jenis pencarian untuk membantu memahami mekanik permainan, sementara mendapatkan barangan berharga. Pertempuran dalam permainan adalah satu-satu antara kumpulan-kumpulan kecil dan besar-besaran. Semua ini anda perlu untuk pergi! Tetapi tidak apa-apa yang anda mengasah kemahiran mereka di sekolah-sekolah khas! Kehidupan sosial memberikan pengguna kegembiraan berkomunikasi antara satu sama lain, kemungkinan bertukar-tukar hadiah dan perkahwinan lucu walaupun anda bernasib baik untuk bertemu dengan separuh beliau. Ekonomi melibatkan transaksi dan hubungan perdagangan. Mata wang permainan dihancurkan perak atau perak pepejal. Tetapi anda boleh membeli untuk emas sebenar. Penggunaannya memberikan beberapa kelebihan.

Mula Legends of Kung Fu bermain sekarang! Mengapa meletakkan satu pengalaman yang menarik untuk masa lain? Jalan cerita fleksibiliti dan mempelbagaikan akan memuaskan hati yang paling mencabar. Mengambil maksimum hidup! Menikmati permainan!

 

Bermain juga