Legends Heroes

Nama alternatif: Legends of Heroes

Untuk bermula bermain permainan Legends of Heroes dalam talian, anda perlu didaftarkan. Sertai dalam Legend permainan Heroes membawa anda kurang daripada satu minit. Ia terdiri daripada beberapa langkah:
1. Masukkan log masuk anda.
2. Memberikan alamat e-mel.
3. Terima perjanjian pengguna dan peraturan privasi.
Selepas tiga langkah, Legends Heroes pendaftaran berakhir.
LegendsofHeroes Permainan dalam talian mempunyai penduduk yang besar, di mana anda perlu memilih seorang wakil bangsa yang:
• Orang;
• Elves;
& lembu ; Highlanders;
• Siren;
• Orcs;
• Semangat; [_1_ ] • Penduduk kurungan bawah tanah;
• Demons;
• Undead.

Sebelum bermain di Legends of Heroes, anda perlu memahami apakah kelebihan setiap kaum.
Orang ramai ahli strategi tentera yang kuat. Mereka membuat senjata dan perisai yang berkualiti tinggi, pelakon mampu mantra pada musuh-musuh mereka. Orang yang terlibat dalam kuda pembiakan dan griffins.
Elves hidup dalam hutan. Kewujudan aman harmoni dengan alam semula jadi adalah kebahagiaan mereka - untuk bunian tiada yang lebih penting daripada menjadi penjaga hutan malar hijau.
Highlanders lebih suka tinggal jauh dari orang lain. Dengan sifat yang Highlanders sangat tidak menentu dan benar-benar unik - ada yang mungkin agak mesra, yang lain adalah sangat sengit dan dahagakan darah.

Sangat seronok untuk bermain Legends of Heroes siren - makhluk paya. Menyesuaikan diri dengan kehidupan di kawasan paya, kulit mereka ditutup dengan sisik. Senjata utama Siren adalah racun yang menyebabkan musuh-musuh bukan sahaja kebas, tetapi juga kematian.
Orcs orang marah dan sangat kuat. Mereka dilahirkan untuk menjadi pejuang. Orc dibesarkan raksasa tinggi: thunderbird, serigala dan makhluk lain untuk membantu mereka dalam peperangan.
Legends Game of Heroes talian didiami bangsa sangat misteri. Perfume - Penduduk paling misteri Batei. Semua roh mempunyai sifat-sifat elemen - api, ais, bumi dan udara.
Dalam gua bawah tanah gelap diselesaikan penduduk kurungan bawah tanah. Tiada siapa yang tahu penjara ini mentah lebih baik daripada penduduk sebenar.
Demons mendapati tempat kediaman mereka berhampiran gunung berapi kerana mereka sekutu-sekutu yang kekal api dan haba. Dari orang lain iblis terutama menekankan kulit berwarna perang kemerahan kasar. Senjata utama mereka - tanduk dan kuku yang tajam.

Legends of Heroes talian mendiami satu lagi perlumbaan yang asal diselubungi misteri - mayat hidup. Ramai mengatakan bahawa orang yang mati berjalan kaki - adalah jiwa mati, tidak meninggalkan dunia ini kebencian dan dendam.

Online Permainan Legend of Heroes mempunyai sejarah yang panjang mereka sendiri. Apabila anda mencipta, dunia adalah penjaga - Nils, yang membuat segala usaha menyempurnakan penciptaannya dan menghalau kejahatan.
Berabad-abad lamanya, membentuk sembilan tamadun. Lepas adalah roh. Unsur-unsur mereka tidak bentuk ketara, jadi Nils memberikan mereka kehidupan dan bentuk.
Menonton kehidupan ciptaan beliau, Nils mula notis bahawa mewujudkan jenis dan cahaya, mewujudkan menjadi yg disakitkan hati dan kegelapan kelebihan cambuk atas mereka. Nils, memastikan bahawa dunia itu sendiri adalah jahat, menjadi Tuhan Kegelapan.

Semasa pemerintahan Tuhan Kegelapan Batei kewujudan diancam terhadapnya tiga tuhan-tuhan:
• Fiona dewi hidup;
• Arumar - tuhan perang;
• membimbangkan - dewa kebijaksanaan.

Perang antara tuhan-tuhan dan Tuhan kegelapan ini berlangsung selama berabad-abad dan akhirnya, tuan gelap dikalahkan. Walau bagaimanapun, Tuhan komander Kegelapan melancarkan satu lagi tamparan menghancurkan - tuhan-tuhan telah habis dan jatuh. Jiwa mereka meletup ke dalam serpihan dan bertaburan.
Sekarang Bath telah dibahagikan kepada empat wilayah, diperintah oleh Kematian, Api, Doom dan tuan Abadi kejahatan.

Bermula untuk memainkan permainan dalam talian Legends of Heroes, anda akan menyedari bahawa semua orang bersatu dengan satu idea sahaja: untuk mengumpul kuasa dan menghancurkan semua empat tuan-tuan.
Sertai Legends of Heroes - Peluang anda untuk menunjukkan semua kekuatan dan bearing tentera.
Legends of Heroes permainan dalam talian sedang menunggu untuk anda!

 

Bermain juga