Legionaries Roman

Nama alternatif: Legioners

Pelayar permainan dalam talian peranan-bermain Legionnaires Rom Purba menawarkan anda untuk terjun ke dalam realiti Rom purba, mengalami nasib semua tindakan undang-undang anggota legiun Rom, melawat kulit dgn budak dan mengambil bahagian dalam pertempuran di arena. Walaupun fakta bahawa permainan dalam talian Roman Legionaries talian diletakkan sebagai menyeronokkan kasual, terdapat segala sesuatu yang diperlukan untuk pembangunan penuh dengan watak - pelbagai peluang untuk meratakan, undang-undang permainan mereka, suasana menghiburkan dan mekanik permainan.

Bagaimana untuk menulis kepada kami mengenai pemaju permainan, prestasinya telah berjaya diuji dalam semua pelayar, supaya Rom Legionnaires, anda boleh bermain pada bila-bila masa mudah untuk pelayar. Bagi keperluan sistem, maka kita hanya boleh mengatakan bahawa konfigurasi standard komputer pejabat - adalah pilihan yang berdaya maju, dan jika PC anda mempunyai pemproses yang baik dan dipertingkatkan Pentium Jenis VI, anda tidak akan hanya memainkan Legionaries Rom Purba, dan "terbang" dan untuk realiti ini.

Sertai dalam Legionaries permainan Rom purba, seperti yang diharapkan untuk penonton kasual, mudah dan serta-merta boleh didapati di laman web rasmi. Untuk mendaftar, anda perlu melawat laman web ini dan klik "Daftar Rom Legionnaires 'datang dengan login, memilih jantina watak anda, menyatakan alamat peti mel dan kata laluan yang kukuh. Selepas anda mengesahkan bahawa Legionaries Rom Purba Pendaftaran dalam talian - ia benar-benar adalah inisiatif anda dan pautan untuk mengaktifkan akaun anda, anda boleh pergi untuk "roti dan pertunjukan sarkas untuk."

Pertama, "roti" tobish bahawa, oleh sebab apa yang watak anda akan wujud. Baru mula memainkan Legionaries talian permainan Rom Purba sebagai biasa seberapa yang mempunyai jiwa yang hampir tiada tetapi aspirasi besar untuk menjadi Empayar anggota legiun. Sebagai permulaan, sudah tentu, pengalaman penting. Di mana saya boleh mendapatkannya? Pergi ke kem latihan, ada
membuktikan diri anda dalam arena untuk pemula, apa yang anda dan pengalaman dan ganjaran akan. Tambahan pula, jika latihan akan berjaya, anda akan secara automatik mendapati diri anda di tahap keempat permainan.

Satu lagi "roti" Legion tetapi kerjaya ketenteraan, pendapatan ia emas. Pertama anda akan mendapat wang untuk kerja-kerja di kandang - baik, yang mengatakan bahawa senjata dan perisai datang mudah? Pada masa akan datang anda akan dapat untuk mendapatkan cara yang lebih layak, seperti kerajinan atau pencarian. Dan jika pada mulanya anda akan bermain permainan dalam talian Roman Legionaries praktikal tidak bersenjata dan tanpa peluru, maka sebagai mengepam boleh membeli semua yang anda perlukan di kedai atau Rumah Buku Rare - senjata dan perisai, dan apa yang perlu memakai pahlawan empayar. Dengan cara itu, terdapat pelbagai besar daripada mereka, tetapi anda mampu untuk hanya apa yang terdapat untuk tahap anda. Untuk tahap yang sama kenaikan, memulakan pencarian. Dalam kedai minuman itu anda akan menemui NPC - watak yang mendapatkan pekerjaan pertama. Di sini mencari jurulatih, yang boleh berguna untuk membeli haiwan kesayangan.

Anda akan diminta untuk memilih daripada empat haiwan: beruang, anjing, Bengal harimau dan singa betina a. Pada masa akan datang ia akan menjadi mungkin untuk memasuki puak atau haiwan individu spesies lain, mereka akan menjadi lebih kuat daripada empat. Well, setakat ini, dan haiwan - perlindungan yang baik dari dunia luar, yang penuh dengan pemangsa, kedua-dua haiwan dan spesis manusia.

Legioners permainan dalam talian juga mempunyai pertempuran automatik. Tobish, menurut parameter anda musuh dipilih, dan pertempuran berlaku tanpa penglibatan langsung anda. Dan pada akhir, anda akan diberitahu tentang jumlah pengalaman dan bonus yang diperolehi (dalam kes kemenangan, sudah tentu).

Di samping itu, Legionaries Rom Purba permainan dalam talian di mana anda boleh menumpukan dirinya kepada profesion ini, empat daripada mereka di sini - pekerja Kedai Senjata, herba dan tukang masak. Juga boleh didapati pembangunan kemahiran khas dan banyak lagi yang boleh dicirikan oleh satu perkataan yang betul "cermin mata."

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag