Les Royaumes Renaissants

Nama alternatif: Les Royaumes Renaissants

Permainan Royaumes Renaissants adalah permainan dalam talian percuma, antarabangsa dan benar-benar besar-besaran berbilang. Anda tidak perlu memuat turun apa-apa - bermain permainan penuh dalam Nafas Kingdom hanya perlu pelayar web. Permainan ini dengan sempurna mencipta pelbagai genre dan mempunyai peranan strategik dan bersama-sama dengan komponen politik.

Apabila anda dalam Royaumes Renaissants main, anda boleh melibatkan diri pada awal Renaissance Eropah. Watak anda akan mula memainkan peranan yang sederhana dalam tualang, tetapi jika dia akan mempunyai ketabahan, ketabahan dan kemahiran, maka pada akhirnya, anda akan mempunyai peluang untuk mendaki hierarki dan memainkan peranan yang penting dalam kehidupan politik di United.

Sebelum memainkan Royaumes Renaissants , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz; RAM-1GB Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Royaumes Renaissants akan tidak mengambil banyak masa dan mudah:

1.                   Pada halaman utama, pilih item "pendaftaran";

2.                   Masukkan nama pengguna yang;

3.                   Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4.                   Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5.                   Pilih "pendaftaran" dan Royaumes Renaissants pendaftaran berakhir.

Permainan ini telah dikeluarkan pada tahun 2004, selepas dia cepat menjadi klasik, boleh dikatakan, penanda aras untuk permainan web. Permainan Royaumes Renaissants ditandai dengan banyak anugerah, telah diterjemahkan ke dalam 25 bahasa, dan kejayaan hanya dibayangkan.

Jika anda sedang mencari untuk pertempuran berdarah atau seni 3D terkini, maka Royaumes Renaissants talian akan memenuhi semua jangkaan anda . Dalam permainan ini, jika anda ingin maju dalam hierarki, atau untuk mengambil kedudukan orang berpengaruh, maka anda perlu untuk berunding ... Permainan Royaumes Renaissants - ini adalah permainan yang kompleks dan kaya di mana perhubungan manusia atas segala-galanya.

Semasa Renaissance, anda menjadi petualang di Eropah baru pada abad kelima belas pertengahan, dan ia adalah perlu untuk maju dalam skala sosial. Semua watak-watak yang anda akan menghadapi dalam permainan, ia tukang kayu, roti, roti yang anda beli, kepada pengilang kelapa sawit, yang menghasilkan tepung, pedagang yang mengimport gandum dari tanah jauh ... dan juga Datuk Bandar bandar anda, bailiffs mahkamah daerah anda, hakim, ketua-ketua tentera atau Ratu Perancis!

Anda akan Royaumes Renaissants memainkan dan menyedari bahawa ini adalah satu dunia yang besar, yang meliputi seluruh Eropah dalam 25 bahasa: anda boleh sebagai contoh, mengambil bot untuk menyeberangi Selat Inggeris, dan boleh menyertai Empayar Uthmaniyyah. Tetapi anda harus ingat semasa dalam perjalanan Royaumes Renaissants talian , menyatakan bahawa keadaan politik yang menyeberangi sempadan, dan oleh itu boleh menyebabkan konflik!

Tetapi jika pengembaraan ini bukan untuk anda, maka anda boleh memilih dan gaya hidup aman. Mungkin kamu akan berusaha untuk mencari nafkah dalam permainan Royaumes Renaissants , dengan menggunakan bidang anda dan haiwan yang semakin meningkat atau menghasilkan barang-barang yang jarang berlaku untuk perdagangan antarabangsa ( permaidani, spirit tempatan, dan sebagainya dan lain-lain. ). Mengapa tidak anda membuka restoran atau kekayaan dalam perdagangan? Terima kasih memperoleh modal anda dengan baik mampu, sebagai contoh, untuk menjadi Datuk Bandar atau hanya menjalani kehidupan yang bahagia tanpa meninggalkan permainan kampung anda Revival Kingdom.

Sejak tahun 2004, pasukan pembangunan Shogun sentiasa memperkayakan dunia permainan Royaumes Renaissants talian kekal asas. Navigasi, pembinaan kapal, perubatan dan penyakit, begitu juga sebahagian daripada penambahan terkini. Dan pada tahun 2013, pemain baru mengharapkan kejutan baru. Sertai sekarang dan meneroka dalam dunia Royaumes Renaissants talian , jika anda melakukannya dalam gigi!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag