Liga talian

Nama alternatif: Liga talian

Liga talian - adalah permainan bola sepak berbilang dengan yang unik 3 D grafik, membolehkan anda untuk menonton perlawanan yang lebih baik daripada dalam kehidupan sebenar.

Permainan Online Liga Live untuk paparan betul permainan membuat keperluan komputer berikut pemilik masa depan pasukan:

· Windows

· Sambungan internet berkelajuan tinggi,

· Processor: Pentium III 600 MHz atau [ _2_] di atas

· RAM 1 GB RAM

· Video: Keserasian DirectX 9. 0B atau Buka GL 1. 1. 32MB kad 3D-grafik bersamaan GeForce dan ke atas

· Sekurang-kurangnya 1 GB ruang cakera keras bebas

· DirectX 9. 0C

· Flash Player 9. 0 dan lebih tinggi

· Pelayar versi terkini - IE [ _2_], Opera, Chrome, Firefox dengan sokongan ke Jawa

Jika anda ragu-ragu sama ada anda perlu pendaftaran Liga Online, anda akan mempunyai peluang untuk menguji perlawanan dan memahami sama ada anda patut permainan ini. Untuk ini, anda perlu memuat turun klien itu, program yang anda ingin memasang pada komputer anda.

Permainan Daftar Online Liga adalah sangat mudah. Pertama sekali anda perlu memasang satu pasukan pemain dari diperkenalkan, dan kemudian masukkan:

· Pengguna

· Kata Laluan

· Alamat peti mel elektronik,

· Kod daripada gambar.

Sebaik sahaja anda mengesahkan dan mel, memuat turun dan memasang pelanggan permainan, pendaftaran Liga talian adalah lengkap dan anda boleh terus ke permainan.

Bermula bermain permainan Liga Online, pergi ke arahan menu. Pertama anda perlu memberikan nama, dan kemudian membuat keputusan bagaimana warna akan digunakan untuk pakaian seragam bola sepak. Pemain yang berpengalaman dinasihatkan untuk membeli kad kelab - ia hanya membuka keupayaan penuh yang wujud dalam permainan, termasuk akses kepada semua kejohanan.

Permainan Liga Live mempunyai beberapa kejohanan, penyertaan dalam yang sering bergantung kepada kemahiran anda

· Udara Kejohanan , ia berjuang pasukan tanpa keahlian kelab

· Tanah Kejohanan , di mana melibatkan semua pemain sesuka;

· Air Kejohanan , yang ditutup bagi orang yang Kedudukan adalah di bawah 1600;

· Api Kejohanan untuk yang anda perlu mendapatkan 1900 titik Kedudukan;

· Golden League , yang boleh didapati Hanya pemain yang telah mencapai tahap 40.

Apabila anda bermain permainan dalam talian Liga Live, anda akan mempunyai banyak cara untuk membuat pasukan anda lebih kuat. Pertama anda perlu melalui semua perlawanan amalan dan mendapatkan tahap kelima dalam permainan. Hanya selepas itu anda akan dimasukkan ke kejohanan utama. Jika anda merasa bahawa anda mempunyai cukup pengalaman yang diperolehi dalam latihan, ia sentiasa mungkin untuk memperoleh dalam perlawanan persahabatan, walaupun kita tidak harus lupa bahawa undian adalah sah hanya semasa mengambil bahagian dalam perlawanan rasmi.

Kedua, anda akan dapat untuk membangunkan taktik mereka sendiri - serangan dan pertahanan, serta mana-mana ketiga. Atau anda boleh menggunakan taktik jurulatih yang memimpin pasukan untuk kemenangan dalam kehidupan sebenar. Taktik boleh dihidupkan semasa perlawanan.

Ketiga, apabila anda bermain dalam Liga Live, anda boleh, mendapatkan wang untuk membeli satu pasukan pemain terkenal, termasuk penjaga gol, dan juga jurulatih. Pada permainan kami adalah perdebatan panas yang pemain untuk membeli yang lebih baik.

Keempat, untuk bermain dalam Liga Live benar-benar di atas, anda boleh membeli kasut khas dan lain-lain "alat" yang meningkatkan prestasi dan ciri-ciri pemain.

Pemaju permainan Pasukan kerap menjalankan pelbagai cawan dan pertandingan di mana anda boleh membuktikan bahawa pasukan anda layak memakai gelaran yang terbaik. Selain itu, anda boleh menyertai puak yang akan membolehkan pasukan anda untuk mengambil bahagian dalam pertempuran khas puak-puak.

Permainan Liga Live telah dicipta terutama bagi peminat bola sepak yang tidak sebelum ini mempunyai peluang untuk meletakkan pengetahuan mereka mengenai memenangi taktik bola sepak.

 

Bermain juga